Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Slika

oket filmic, prelepa priroda + velikiii krokodil :lol:

:)
Korisnikov avatar
By Li
Inglourious Basterds

Slika

:love:Odlican film...

Christoph Waltz kao Col. Hans Landa :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Li
Inglourious Basterds

Slika

Jao.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Ulix
Ice Storm, Ang Lee :hypno:
o cemu se radi u filmu?
Korisnikov avatar
By IriS
Neko me ipak čeka (2009) TV film.

upravo se završio na RTSu.

ODLIČAN.
By Ulix
Originally posted by IriS
Neko me ipak čeka (2009) TV film.

upravo se završio na RTSu.

ODLIČAN.
Aaaaaaaaaaaaaaaa! Zaboravih na to. :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:

Kad će biti repriza?
Korisnikov avatar
By Loni
Gledao sam jedan od retkih, ako ne i jedini film, koji žanrovski pripada naučnoj fantastici, a da je proizveden u SFRJ.

Film se zove GOSTI IZ SVEMIRA (Vanzemaljci u Dubrovniku), i može se besplatno pogledati na sajtu domaći filmovi biz.

Vrlo duhovito delo. Najbolji delovi su kad Ljubiša Samardžić hoće da snimi vanzemaljce, pa mu ne pođe za rukom.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Li
Inglourious Basterds

Slika

odlichan film, cak se razmisljam opet da gledam.

distrikt 9 - onako, ok je pogledati, nishta spektakularno
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Slika

Toliko buke oko tako...smešnog filma.
Očekivao sam mnogo bolje nakon čitanja silnih komentara po sajtovima.
Ne osporavam da drži pažnju kao i da su par delova jako dobro uradili ali generalno...
dosta propusta i suvise...prosta priča.

5/10
Korisnikov avatar
By zachary85
Hitman...
Sladak glumac, dobra priča, ima tempo i drži pažnju....
Korisnikov avatar
By Srklet
500 days of summer 7,5/10
storm 3/10
crnci 4/10
Korisnikov avatar
By jenny
Čekaj me, ja sigurno neću doći

On voli nju, ona nekog drugog, taj drugi treću, a treća bi sa ovim prvim... :drama:
By Kragi
Konacno nadjoh vremena da pogledam Go West :)

Slika

Nekako nadrealan, tragi-komican film sa anti-ratnom porukom (prvenstveno) u kojem je, uzgred, koriscena gay tematika kako bi pristup bio drugaciji od slicnih filmova sa ovih prostora koji su se bavili ratom.
Mario Drmac i Tarik Filipovic mi ne deluju mnogo uverljivo, kao ni neke bzv fore iz filma, ali zato uz Serbedziju moze i da se place (a da vas ne bude sramota) :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Bloom Brothers - onako, ocekivao sam vishe, ima par zanimljivih obrta ali to je sve.
Sniman izmedju ostalog u crnoj gori i na dorcolu :) )
Korisnikov avatar
By Li
Happy go lucky, ja nisam nesto posebno odusevljena ovim filmom... :bubblegum:
Korisnikov avatar
By Delete
Seven pounds - nedorecen film, sa skromnom emocijom, koja se negde usput provlaci. Ocekivala sam vise.
Korisnikov avatar
By Sunce
"Prekinuti zagrljaji" od Almodovara. :love:
By Ulix
Slika

Stvarno ne znam šta da napišem o ovom filmu. :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Oket, obzirom da je film pobrao gomilu preporuka i pozitivnih kritika, ne znam koliko je pametno da iznesem svoj sud... a hocu.
Prvi put sam film ostavila nedogledan, jer me je smorio kada sam skontala da vec 35 minuta blejim u maltene praznu pricu koja se nije odmakla od 5-6 minuta. A onda sam po zahtevu jos dve osobe pristala da ga gledam jos jednom, od pocetka.
Izgleda da mi savremeni francuski horor ne lezi, nisam bila odusevljena ni onim Inside, ali ovo mi je uzaludno trosenje vremena. I za snimanje i za glumu i za gledanje. Sam naslov otkriva dosta, radnja se preprica u dve prosto prosirene recenice, ima puno vristanja, krvi i kasapljenja. Bas onda kada pomislis da je napokon gotovo sa jednom dosadnom pricom, ona se nastavlja, jos dosadnija i manje moguca.
By Orion
Originally posted by Wilhelmina
Slika

Oket, obzirom da je film pobrao gomilu preporuka i pozitivnih kritika, ne znam koliko je pametno da iznesem svoj sud... a hocu.
Prvi put sam film ostavila nedogledan, jer me je smorio kada sam skontala da vec 35 minuta blejim u maltene praznu pricu koja se nije odmakla od 5-6 minuta. A onda sam po zahtevu jos dve osobe pristala da ga gledam jos jednom, od pocetka.
Izgleda da mi savremeni francuski horor ne lezi, nisam bila odusevljena ni onim Inside, ali ovo mi je uzaludno trosenje vremena. I za snimanje i za glumu i za gledanje. Sam naslov otkriva dosta, radnja se preprica u dve prosto prosirene recenice, ima puno vristanja, krvi i kasapljenja. Bas onda kada pomislis da je napokon gotovo sa jednom dosadnom pricom, ona se nastavlja, jos dosadnija i manje moguca.
:shocked:

Ja bio ubeđen da će ti se svideti.
Slažem se da nije remek delo ali meni je nekako bio baš creepy.
Valjda zbog one babetine na kraju i cele priče, na stranu one scene mučenja koji nisu strašne već samo odbojne i ružne za gledati.

Šta znam...možda kad bih ga sad odgledao više ne bih mislio isto. Nekad kad prođe puno vremena da nisam odgledao dobar film, dovoljno je da neki bude iole bolji ili malo više neobičan pa mu dam mnogo bolju kritiku nego zaslužuje.

:njuska:
By жњ
"This is it" - Bas veceras... Izmontirane probe pokojnog Majkla za neodrzanu turneju. Iskreno, ocekivala sam neku vrstu dokumentarca sa primesom patetike, ali ne... Film je tacno ono sto sinopsis kaze - izmontirani snimci sa proba za turneju. I bas zato je ispalo odlicno. Stvarno nije potrebno da neko nesto prica, place i narice.. ovako je Majkl prikazan samim sobom - kako se ponasa na probama, sta zahteva od ekipe i kako neposredno komunicira... Bese to divan covek :sigh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
district 9 :wow: kakav film... :wow:

znjiki :kiss: :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Wilhelmina
Slika

Odlican film,uostalom kao i svi francuski horrori.:hail:
Korisnikov avatar
By Azdaja
martyrs je bas krvav...

zigoloU, aj preporuci neki dobar france horor :)
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!