Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

By bostjan
konačno jedna odlična vest iz moje Slovenije.
sada ide u parlament za novi zakon,koji bi se u Sloveniji priznao brak homoseksualaca. tako bi se izjenačio sa heteroseksualaca. čak bi mogli posvojiti i dete.
se izvinjavam,jer neznam baš dobro vaš jezik. to sam se naučio od mojih frendova iz srbije,koji žive u Sloveniji.

Ali žao mi je da su kod vas prepovedali paradu ponosa.
imam i link za one koji razumete Slovenski

http://www.narobe.si/
Korisnikov avatar
By Lunja
Iz kog dela Slovenije si i kako tvoj komsiluk reaguje na to da si gay? :D
Korisnikov avatar
By erkondisn
a oni moji idioti od predaka prije par stotina godina se pokupili u zatucanu dalmejsu :sigh:
By bostjan
Lunja. Ja sam iz ljubljane. Sa partnerom živiva zajedno više od 5 godina. Nikada do sada nismo imali nikakve probleme sa komšijama. Normalno su nas primili. Evo baš danas mi je došao komšija penzioner,koji je po nacionalnosti iz Srbije i me pitao" kada ćete moći se vas dvojo u brak onda morate da me vabite na zabavu"

Imam i dva frenda koji živita zajedno u jednom selu. svi znaju da sta geja ali jih gledajo posve normalno. Čak i zajedno vrte roštilj :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Super! Hajde me usvojite! :D

Cestitam na donosenju zakona. :snob:
Korisnikov avatar
By Dirrty
To je za divljenje i zavist!

Ma, sami ste zasluzni za tako otvoreno i civilizovano drustvo.... jos jednom cestitam!

Bas me zanima kako ce javnost u okolini (mislim na Ex Yu, reagovati na ovo...).
Korisnikov avatar
By Sunce
Do uzvajanja zakona cu vec nekoga navatati, sa udicom ("trazim muza") ili bez nje. U prevodu - mrzim brak. :odbij:

Svaka cast Slovencima! A taj komsija - Srbin, odmah ima asocijaciju na proslavljanje. :smeh: Cim cuje muziku, dupe mu samo krene da igra.
By bostjan
Sunce: to znači,da ste Srbi veseo narod. da znate praviti pravu žurku. to sam osjetio,kad sam došao jednom u Srbiju.
a kod nas baš sada sam vidio na tv Dnevniku sa svadjaju oko ovog zakona. neki žele referendum,kažu da to nije normalno i zdravo. toliko o slobodi u Sloveniji. ali mislim,da državni sud neče dozvoliti referendum,jer je ovaj zakon na osnovi ljudskih prava. bar tako je u EU.
Ali svejedno nadam se da nam uspije.
Korisnikov avatar
By ns.happy
dosta mojih poznanika je po zavrsetku faksa otislo bas u ljubljanu, sto zbog posla, sto zbog daljeg usavrsavanja. tuga je sto su to sve fobicni skotovi koji se kasnije zgrazavaju nad kolicinom otvoreno gay osoba...
volim sloveniju... <3
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Čestitam. Zašto se niko nije setio na ponudi narodu džaba rakiju? Garant bi bila veća poseta nego na Beer Fest-u: :2c:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by bostjan
Sunce: to znači,da ste Srbi veseo narod. da znate praviti pravu žurku. to sam osjetio,kad sam došao jednom u Srbiju.
Meni je muka od te veselosti. Kad vidim Gucu i trubace preko tv-a, dodje mi da povratim. Moze nekad ta veselost da bude topla, ali mene u poslednje vreme nervira. Recimo, udjem u prodavnicu da kupim pekmez, a prodavacica ce za mnom: "Ahaaa, pravis palacinkeee!" Puca od bliskosti. Onda u prodavnici kupujem cokoladu, a prodavac i prodavacica ce blisko-nasmejano: "A to ces uz utakmicu da jedes". Popizdeo sam zbog toga.
Vise bih voleo da su poslovni i da cute.
:roll:

Usvojice zakone, ipak je Slovenija u EU.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Bravo za Sloveniju i pozdrav za Bostjan-a ! Imam dobre poznanike tamo koji zive vec duzi niz godina zajedno i niko im ne pravi nikakve probleme. Kultura na nivou.....
Korisnikov avatar
By ROYAL
Svaka čast, nadam se da će proći :molise:
By bostjan
Recimo, udjem u prodavnicu da kupim pekmez, a prodavacica ce za mnom: "Ahaaa, pravis palacinkeee!" Puca od bliskosti. Onda u prodavnici kupujem cokoladu, a prodavac i prodavacica ce blisko-nasmejano: "A to ces uz utakmicu da jedes". Popizdeo sam zbog toga.
Vise bih voleo da su poslovni i da cute.

Sunce takve topline nema kod nas.
kod nas te jedva pogledaju prodavači. kod nas je stvarno brz tempo života. Svima se nakamo žuri. nema više vremena ni za društvo ni za zabavo, samo se radi pa čitav dan. Onaj koji ga još ima
ja bi volio da se mi prodavač ponekad nasmije,da pozdravi, da imaju ljudi više vremena za prijatelje ali ne da se čujemo samo preko telefona...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pa sto da cute 'sestro' slatka? :)
Zar nije lepo kad su odnosi sa sluzbenicima topliji i licniji nego hladni ili bitchy?

A posto ste tooooliko napredovali, naravno da imate sve manje vremena za prijatelje i blejanje.
Pravi ste zapad nema sta! :)
Korisnikov avatar
By Sing
Lako Slovencima kad su oni Evropljani :seaman:

P.S. drago mi je za lepu vest
Korisnikov avatar
By Marvin
Koliki debil treba da budeš pa da napišeš ovako nešto?!?!?!

Од нашег сталног дописника
Љубљана, 22. септембра – Хомосексуални парови или „истосполни”, како их овде називају, биће изједначени у свим правима са бисексуалном брачном заједницом.

(Politika, naravno :zid: )
Korisnikov avatar
By m..
ahahaha. @marvin

@bostjan cestitam. blago vama. srbijanci prihajajo :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Marvin
Koliki debil treba da budeš pa da napišeš ovako nešto?!?!?!

Од нашег сталног дописника
Љубљана, 22. септембра – Хомосексуални парови или „истосполни”, како их овде називају, биће изједначени у свим правима са бисексуалном брачном заједницом.

(Politika, naravno :zid: )
Pa, sto mene niko nije obavestio da postoji biseksualna bracna zajednica? Sto ja, onda, kog vraga, ovde nesto radim i protestujem? :nerd: A ko sam ja? A sta je to, uopste, 'Ja'? A da li ja zaista i postojim? :nerd:

:zid: :zid: :zid:

Ma, Slovenija je milion godina ispred nas....
By bostjan
Originally posted by m..
ahahaha. @marvin

@bostjan cestitam. blago vama. srbijanci prihajajo :)

ima puno Srbijanca u Sloveniji,pa možete i vi doći. hahaha

istina je, da je Slovenija mala država ali ćemo se malo stisnuti pa će biti i za vas prostor. pošto nema Slovenija granice sa Italijom i Avstiju pa možemo vas i tamo smestiti :-)
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne, ne, ipak se vencavam u Kanadi:lol:
By bostjan
Danas je poćela razprava u slovenskim parlamentu o izjanečenje brakova medju heteroseksualca i homoseksualca. i posvjanju deca geja i lezbijka.
u parlamentu ima puno homofobije i jedni pričaju o referendumu.
mislim,da referendum neće proći jer ustav slovenije kaže,da nemože bit referendum ako je to o ljudskim pravama. no o svom tom ima zadnju reć državni sud.

Stvarno se nadam da će proči ovaj zakon jer želimo sa mojim partnerom, da se venčamo i da imamo deca koji čemo posvojiti. jer želim,da imam i ja svoju familiju. Ako nije moguče po "prirodnem putu"
Korisnikov avatar
By Tungi
Svaku srecu,lepo za chuti:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!