Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Da li povremeno koristite sedative?

Da
40
48%
Ne
43
52%
Korisnikov avatar
By onrepeat
Originally posted by shut
stalno :yes:
O da.
:kisa:
Korisnikov avatar
By Hys.
u toku godine uzmem 3 puta bensedin (zapravo cesce prodju godine izmedju uzimanja-nego poslednjih dinu i po zaboravim da narucim lek koji pijem)kad ostanem bez fenergana koji je antihistaminik koji uspavljuje i ne izaziva zavisnost,a koji opet koristim povremeno-kutija koju mi posalje bivsa mi traje po 4-6 meseci.
E sad-mene zanima-kako ja JEBENO NE SPAVAM od 10 milgrama bensedina???i to nije prvi put da se desi.
Ako retko koristim zar ne treba da me jebeno onesvesti a ne da kucam na fakin forumu iz kreveta na fakin fonu!
Korisnikov avatar
By Hys.
...i sto je najsmesnije kad sam guglala "zasto mi ne deluje bensedin" iskocio mi nas forum.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1594156#p1594156]Srklet napisao:[/url]samo travu. :spliff:
najdivnije od nje zaspim. al em je neam gajbi em ne bih da se gusim.

Jbt znam ljude koji krknu bensedin od 5 mg jednom nedeljno godinama i opet ih uspava iz odma. Sto koji kurac sam posebna sa lekovima, koja god vrsta da je u pitanju.
Korisnikov avatar
By mOwbid
dešava se.

da citiram gospođicu, ic kendilišs. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Katengl
Povremeno lorazepam zbog nesanice. Narednog dana budem skroz groggy, ali se bar resetujem na neko vreme.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Lorazepam je jedan od benzodijazepina koji najduže deluje.
Mogao bi da probaš sa ksalolom npr.
Do vremena za buđenje ga jako malo ima u organizmu, pa bi verovatno izbegao ta groggy efekat.
Za uspavljivanje je isto dobar i sanval.
/e sad, možda se štekaš od babe, a njoj samo lorazepam prepisuju, pa nemaš izbora, onda jbg :D/
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655555#p2655555]dharmox napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655494#p2655494]Hys. napisao:[/url]
Jbt znam ljude koji krknu bensedin od 5 mg jednom nedeljno godinama i opet ih uspava iz odma.
Taj sam :P
I hate you guys :ozbiljan:

I evo mene, skoro pola 3, spavala 5 sati i opet nista. Mislim, nisam uzela lilule, al eto. Uzeh :spliff: sacemo da vidimo kako ce da bidne.

Boze kad bi je prodavali lepo u tabletama sa tacno oznacenom dozom :sigh: Prečišćeno sve fino, i odem u apoteku i lepo kupim. Il ukradem od proverbial babe.
Korisnikov avatar
By FixedAtZero
Da li je neko koristio Melatonin Plus? Imam nesanicu vec nekoliko meseci i vise ne znam sta da radim. :/ Inace izbegavam tablete bilo kakve prirode, osim ako bas moram.
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655632#p2655632]Kiborg napisao:[/url]Lorazepam je jedan od benzodijazepina koji najduže deluje.
Mogao bi da probaš sa ksalolom npr.
Do vremena za buđenje ga jako malo ima u organizmu, pa bi verovatno izbegao ta groggy efekat.
Za uspavljivanje je isto dobar i sanval.
/e sad, možda se štekaš od babe, a njoj samo lorazepam prepisuju, pa nemaš izbora, onda jbg :D/
Blagodarim za savet. :sesir:
Nije od babe. :D To su mi prepisali kad sam imao prilično gadan problem sa spavanjem, pa mi preteklo, tako da ga zapravo uzimam zato što ne moram da se cimam da nabavljam nešto drugo.
Korisnikov avatar
By gossip
uzeo sam dva puta kada nisam mogao da zaspim,ali u principu ne

ako sam bas bas uznemiren uzmem par kapi valerijane ili caj od kamilice
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!