Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by hlaefdigeA zašto ne bi malko drugačije glednuli na tu stvar? Kao prvo, nema mi (LGBTŽNJ, pretpostavljam), jer mi nismo bolesni pa smo u odnosu na drogušu u istoj poziciji kao i ostatak populacije. Kao drugo, proizvodnja sredstava ovisnosti (od duhana do kokaina), kriminal i ovisnost prije svega su društvene pošasti a tek onda osobni izbor. Daklem, imenovanjem ulica po društvenim problemima koji izazivaju (tolike) žrtve među stanovništvom a mogu se riješiti političkom voljom, čini mi se, podsjećamo društvo da donese neke političke odluke sebi u korist. Baš kao što se ulice žrtava fašizma imenuju na spomen i da se ne bi ponovilo. U teoriji, naravno; praksu i predobro poznajemo...
stvarno hocu da ukapiram...znaci - da li bi podrzali inicijativu da se ulica nazove po zrtvama neke od bolesti, ali da su to bolesti zavisnosti - i to one koje kod okoline inace izazivaju netoleranciju? to?
pa onda da bude kako smo i mi diskriminisani, a pljujemo po drugim diskriminisanim grupama?
ili samo neka fora
Originally posted by Marsako jos nisi znao, heroin je najteza vrsta droge, za razliku od drugih uzrokuju fizicku zavisnost, heroinski ovisnici su u stanju da pocine najtea krivicna dela da bi se docepali droge...dok je npr. marihuana dozvoljena u pojedinim zemljama EU, dok se kokain cak ni ne smtra drogom nego zabavom bogatih i nekom vrstom belog sporta koji je manje-vise svako od nas probao, nasuprot njima heroin je teska droga koja uzrokuje fizicku zavisnost i najveci broj smrtnih slucajeva dolazi zbog upotreba heroinaOriginally posted by 2kuneA fašizam i komunizam su isto što i narkomanija
Mislim da je krajnje vrijeme da se umjesto žrtava fašizma, žrtava komunizma i kojekakvih nebrojenih drugih političkih žrtava napokon jedna ulica nazove ulicom žrtava heroina.
I zašto baš i samo heroina.
Originally posted by SabotagETražio sam kombinacijom planplusa i sajta gsb kako da stignem na neko mesto na Čukarici pa se to pojavilo kao naziv jedne od gsb stanica...Originally posted by jukieHahahahahahahaha!Nisu bas Rupcage nego Rupcine.Ali prosto ne mogu da verujem da si i ti cuo za to naselje.Malo ko je cuo.
A najgore je kada se neka ulica ili naselje zovu Rupčage ili Brđani ili Kolonija ili Veliko Blato itd. jer odmah znaš da se nalaze u nekoj nedođiji![]()
Originally posted by 2kuneKad sam bio mali jedan od mojih stričeva je gajio duvan na njivi i vodio nas da nam pokaže kako je dobro rodilo, a kad sam ja rekao kako smo u školi učili da je to štetno za zdravlje oni su se smejali
Kao drugo, proizvodnja sredstava ovisnosti (od duhana do kokaina), kriminal i ovisnost prije svega su društvene pošasti a tek onda osobni izbor.
Originally posted by SwanheartOriginally posted by Sprinter
slazem se sa marsom dok ne vidim ovo
nema dalje.
ali onda ce royal, blond brat, status & Swanheart i ostali sabani kojih u nasoj zemlji ima preko 5 miliona da se skupe u toj ulici i da strajkuju gladju.
blago nama sa tobom tako "urbanimstr8lukingnefemmladimakademskimgradjaninomzemljenamdrageSrbije"
![]()
![]()
Originally posted by mytheooovaaaaj, ni manje ni vishe ali ko je to svako ko je to probao? ja bogme nisam ni manje ni vishe vec nikada ni imalo kao ni bilo koju drugu od droga (ni alkohol), ne znam ni kako to (bilo koje droge) izgleda, sem ako koka-kola se ne rachuna
dok se kokain cak ni ne smtra drogom nego zabavom bogatih i nekom vrstom belog sporta koji je manje-vise svako od nas probao,.....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!