Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
malo i ja da naftalinisem.

elem lately sam bas bas zauzeta na poslu, umam da zaglavim od 9 ujutro do 8 uvece i vratim se sazvakana, pre toga sam budzila onaj diplomski, pre toga opet nesto 3. medjutim uvek nekako nadjem vremena za zenu, ne bas sad koliko bih i kako bih htela, al dodjem kod nje s posla pa kunjam ili vec nesto, vidim je na kratko ako imam atom snage. s druge strane slabije vidjam prijatelje i bas mi je zao zbog toga, al jbg mnogo mi je lakse riknuta da se uvalim dragoj na kauc nego da razgovaram s nekim. i malo sam vec zapostavila kucne obaveze zbog svega, al managujem nekako. a volela bih da imam vise vremena na raspolaganju. ne znam od svega toga ja mislim da najvise pate knjige i filmovi za koje nemam vremena ili snage.
By жњ
ja svedocim da se to jako lepo moze uklopiti, ako postoji volja... mislim, ja uklapala skoro svakodnevno onako zatelebana i dvanaestocasovno redovno radno vreme sa dejtovanjem (a nekad i duze!!), izmvrc totalni... ali nekako bi mi se podigla energija kada bih pomislila da cu provesti vreme sa njom. lakse podneses te teske radne dane i sve one stresove koji ti se u poslu desavaju. i pod vidjanjem ne mislim na obavezni sleep-over, niti visecasovno otpadanje u paru, nego sat-dva vremena provedenih zajedno... ma, tako malo je potrebno a da ti se vrati mnogostruko vise! to je ako volja postoji...

ako volja ne postoji, to je vec druga prica... cemu cimanje?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Upravo je taj deo veze, koji se uvek podrazumeva (zasto?!), dakle vidjanje sto cesce, ono sto mene licno jako smara.

Misljenja sam da ako nekog volis, nebitno je koliko se cesto/retko vidjate.
Nekad cete moci manje, nekad vise, nekad cete zeleti cesce, nekad redje...
Poput prijateljstva.
Ne vidim zasto bi to moralo biti drugacije u vezi.
By жњ
Originally posted by Dirrty
Upravo je taj deo veze, koji se uvek podrazumeva (zasto?!), dakle vidjanje sto cesce, ono sto mene licno jako smara.

Misljenja sam da ako nekog volis, nebitno je koliko se cesto/retko vidjate.
Nekad cete moci manje, nekad vise, nekad cete zeleti cesce, nekad redje...
Poput prijateljstva.
Ne vidim zasto bi to moralo biti drugacije u vezi.

mozda bas zato sto nisi tip za veze (malopre si u nekoj temi napisao "Ja nisam. Ja ne zelim. Ja ne mogu.") i mislim da to pojasnjava tvoj odgovor...

hmmm... tebi bi odgovarala najvise formulacija "friends with benefits", al ta varijacija iskljucuje taj deo "ako nekog volis".

Obicno to "ako nekog volis" ukljucuje i zelju da tog nekog vidjas, ne?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne pod obavezno.

Kao sto pomenuh, prijateljstvo.
Tu postoji ljubav, takodje velika.
Ali kad nekad nemas volje, snage, jednostavno te prijatelj razume, i ne forsira tacno utvrdjeno periodicno vidjanje.
Nije toliko do same zelje, jer uvek odredjena doza iste postoji.

To bi mi jako smetalo u vezi, da neko od mene ocekuje vidjanje svaki dan, ili svaki drugi, treci.
Cesto menjam raspolozenja, i ne bih voleo tako striktno utvrdjena pravila.
Meni je to neshvatljivo, i ne razumem zasto se to (da ne kazem - bilo sta) podrazumeva.

To je neko moje vidjenje, i zelja.
Da cu pronaci osobu koja me razume, u tom (i jos bezbroj drugih stvari), jako tesko, jer ponekad imam poteskoca i da sam sebe razumem... toga sam jedino potpuno svestan.
By Kragi
Originally posted by жњ

ja svedocim da se to jako lepo moze uklopiti, ako postoji volja... mislim, ja uklapala skoro svakodnevno onako zatelebana i dvanaestocasovno redovno radno vreme sa dejtovanjem (a nekad i duze!!), izmvrc totalni... ali nekako bi mi se podigla energija kada bih pomislila da cu provesti vreme sa njom. lakse podneses te teske radne dane i sve one stresove koji ti se u poslu desavaju. i pod vidjanjem ne mislim na obavezni sleep-over, niti visecasovno otpadanje u paru, nego sat-dva vremena provedenih zajedno... ma, tako malo je potrebno a da ti se vrati mnogostruko vise! to je ako volja postoji...

ako volja ne postoji, to je vec druga prica... cemu cimanje?
:up:
Originally posted by жњ

Obicno to "ako nekog volis" ukljucuje i zelju da tog nekog vidjas, ne?
daaaaaaaa :lol:

and this
Originally posted by Zoe

Zajednicko zivljenje i tacka. Tako iako radite u suprotnim smenama mozete da se vidjate u onim intervalima koji vam preostaju i da lezete zajedno i da se budite jedan kraj drugog. :right:
E, sad, drugo je pitanje da li vi zelite jedan drugog ili karijere ili imate energije za vezu ili imate energije samo za posao. :nokti: Potpuno drugo pitanje.
:up:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nista ja tu vise ne znam. A mislio sam da znam. Ali ne znam...Zato cu ostati :opatica: .

:placko:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce

Nista ja tu vise ne znam. A mislio sam da znam. Ali ne znam...Zato cu ostati :opatica: .

:placko:
Sa 20 godina mislimo da znamo i možemo sve. Sa 30 ništa. Sa 40 sve.

Gore glavu, Sunce! Četrdesete su nove tridesete!!

:B
Korisnikov avatar
By Sunce
"Sa 20 godina mislimo da znamo i možemo sve. Sa 30 ništa." :smeh:

Nekad znas bas da ubodes.

:friends:

Hvala RuznaGlupaZla..., hvala Mars.

Potrudicu se da saznam vise i da budem bolji.
Korisnikov avatar
By Mars
Nije da mi STVARNO ne znamo i ne možemo ništa....samo nam se tako čini. I zbog toga budemo malo neraspoloženi.
Korisnikov avatar
By Azdaja
naravno da moze:D

+ lepse je kad ste poslovno povezane, kao moja draga i ja... :shmi:

bogO, imam savrsenu devojku...:love:
By Hans
U pocetku, kada smo se upoznali moj sadasnji decko i ja, fakultet i boravak tamo, kao i ostale stvari, bio je podredjen nasem zajednickom porvodjenju vremena,dakle nismo se razdvajali. Kako je vreme prolazilo, moralo je doci do kompromisa, posto obojica studiramo...tako da danas mogu da kazem da kad imam obaveze vezane za ispite ili bilo sta drugo, mora se postici dogovor. A tako ce biti i kad krenem nesto ozbiljnije da radim. Dakle, kompromis, moguce je. Ljubav je samo potrebna da bi se neke druge stvari mogle ucvrstiti na osnovu nje, a ne obratno. Jer, tek ako vas neko voli, onda ce i pristati na razne stvari...teze ce pristati na nevidjanje u kom ce probati da vas zavoli. To ne ide jedno s drugim.
Korisnikov avatar
By Tungi
Nit' ljubavi,nit' obaveza..:budilnik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!