Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Sta vi mislite: da li postoje ljudi obdareni ESP ili PK sposobnostima, da li postoji Psi energija kao nezavisna od elektromagnetne energije?
Meni licno je najzagonetnija pojava svakako spontano sagorevanje. Da li se uopste neko interesuje sta nas um sve krije u sebi? :astral2:
By polarlicht4.1
Niti verujem, niti ne verujem. Zapravo, savršeno sam indiferentan prema dotičnim fenomenima.
Korisnikov avatar
By Mage
Pa možda i postoji ali pored toliko prevaranata i nedostatka dokaza nekako mi je malo verovatno... A i ne znam po kom principu/mehanizmu bi to bilo moguće jer PK ruši bar 3 dobro uspostavljena fizička zakona (zakon održanja energije, količine kretanja i drugi zakon TD).
Korisnikov avatar
By m..
dok me neko ne vine 2 metra u vazduh - ne verujem.
By жњ
e, ja sam negde citala o tome da je izmerena ESP sposobnost jogurta!! secam se da je vest neko vreme picila i po novinama, i to u fazonu - "jogurt oseca"!!

Desilo se sledece - za eksperiment su razdvojili pakovacnje jogurta u dve posude. dok su u jednu od tih posuda sipali mleko (il beše šećer), izmerena je aktivnost (ne znam kakvom spravicom) u obe cinije, cak i u onoj koja hranu nije dobijala!!! kako?? niko ne zna... ali da, jogurt ZNA vise nego sto mislimo i setite se toga kada ga sledeci put budete pili ^^

moracu da nadjem link sa vise informacija. vredi!! :D

edit: evo linka http://www.forteantimes.com/forum/viewt ... &view=next, nije bas neka referenca, al kontam da moze da se izgugla i nesto zvanicnije :D
Korisnikov avatar
By blabla54380
gotivne su mi te paranormalne pojave :roll: gotivno mi je i to sto vanzemaljci iskljucivo posecuju ameriku :smeh: ne secam se da je iko iz na primer bugarske video vanzemaljca. ne, svi vanzemaljci koji su ljudi "sve ga mi" videli, svi vanzemaljci za koje postoje dokazi da su dosli na zemlju, svi su iz dalekog univerzuma sleteli bas u SAD.

znaci kada stvarno bude dosao vanzemaljac to ce cela planeta znati, teorije nalik dosije-u x su apsurdne. i kada se stvarno otkrije takva neka paranormalna pojava, naucna javnost ce reagovati i svi cemo to znati. ove sokantne vesti po kojekakvim forumima i budzacima sluze ljudima koji su propustili da se igraju mocnih rendzera u pesku, pa sad pod stare dane lece frustracije neprezivljenih faza odrastanja na vreme.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sprinter
gotivne su mi te paranormalne pojave :roll: gotivno mi je i to sto vanzemaljci iskljucivo posecuju ameriku :smeh: ne secam se da je iko iz na primer bugarske video vanzemaljca. ne, svi vanzemaljci koji su ljudi "sve ga mi" videli, svi vanzemaljci za koje postoje dokazi da su dosli na zemlju, svi su iz dalekog univerzuma sleteli bas u SAD.

znaci kada stvarno bude dosao vanzemaljac to ce cela planeta znati, teorije nalik dosije-u x su apsurdne. i kada se stvarno otkrije takva neka paranormalna pojava, naucna javnost ce reagovati i svi cemo to znati. ove sokantne vesti po kojekakvim forumima i budzacima sluze ljudima koji su propustili da se igraju mocnih rendzera u pesku, pa sad pod stare dane lece frustracije neprezivljenih faza odrastanja na vreme.
Citas li ti Trece Oko, covece?
Ako ne citas, odmah tri zdravomarije, pa pravac kiosk.
Korisnikov avatar
By blabla54380
dobro prema trecem oku vanzemaljci nas posecuju 17 puta dnevno. ja vise mislio o onim emisijama na nacionalnoj g. exploreru i tako to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!