Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by WoWLover
Originally posted by korisnicko_ime
Kad cu naci nekog normalnog i pravog koji ce me ceniti i voleti takvog kakav sam. A valjda ce sve doci na svoje, zivot je predamnom.
moram jos da dodam da ni mnogi strejt ljudi nemaju vezu u tvojim godinama... imam neke drugarice od 20 godina koje nikad nisu imale decka i drugove koji jos nisu imali devojke...
Gayevi inače po svim svijetskim statistikama kasnije počnu nego str8eri. Tko zna zašto... :giggle:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by WoWLover
Kad god odem na Romeo, deprimiram se. Tamo su ljudi zli :pljuje:
Podmukli, koristoljubivi, isfolirani, prepotentni, misle da su popili svu pamet ovog sveta... :sigh:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Campos_boy_20
Podmukli, koristoljubivi, isfolirani, prepotentni, misle da su popili svu pamet ovog sveta... :sigh:
Nemoj ti meni protiv HDZ-a! :shamar:
Korisnikov avatar
By Loni
Hvala :)
I nije mi jasno zasto je romeo pun tih maco pedera, koji ...
Izvini, ali odkud ti ideja da je reč o mačo pederima?
Jesi li ih video uživo?

Po čemu su mačo?
Po tome što to kažu sami za sebe?
Moguće je da su upisali teretanu i odu 2-3 puta nedeljno,
moguće je da se šišaju na kratko i ponekad obuku trenerku da džogiraju ispred zgrade i to je sve.
On istanu pred ogledalom, vide u odrazu nekog kratko ošišanog, s par mišića, misli - e sad sam mačo.
Sad ima da se prsim pred svima.

Ja sam u životu upoznao vrlo malo prirodnih ekstra muževnih gejeva.
Sad su mi na um pala trojica. (Jedan je biseks)
Sva trojica su prirodno muževna i sva trojica vole upravo nežnije, takozvane soft gejeve, po mogućstvu s ženskim crtama.

Jedan od njih je odbio jednog tipa s rečima: - Previše je on dominantan za mene. Tražim nekog malog, nežnog. Hoću ja da se osetim dominantim i muškim. Odgovara mi baš fem.

Ja bih te i sad povezao s njim, ali razlika u vašim godinama je pšreterana, a osim toga ovaj je malo zapau u ... zavisnike nekih ne baš bezbednih opijata...
No naći ćeš ti. Ne boj se. :-)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Loni
Jedan od njih je odbio jednog tipa s rečima: - Previše je on dominantan za mene. Tražim nekog malog, nežnog. Hoću ja da se osetim dominantim i muškim. Odgovara mi baš fem.
mala primedba: A zasto bi neko ko je fem morao da bude "podredjen"?
Korisnikov avatar
By Mars
Moze li neko da me posavetuje sta/kako da radim sa svojim zivotom, jer sam potpuno sjeban ?
Da ne dozovliš da ti život bude sjeban zbog takvih stvari. Koliko god ti se one činile važnim u ovom trenutku.

Ako ne ispuniš svoj život i drugim sadržajima, bićeš sjeban i sa dečkom. Ili u najboljem slučaju - nećeš biti sjeban dok si s njim, dok ste zajedno, a kad ostaneš sam opet povratak u stanje prvobitne sjebanosti.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Eh,vi bar imate Romeo.Mi nemamo Juliu. :( :P :P :P
Moj jako dobar drug visi tamo cesto i sve tipove koje je upoznao su zeleli samo sex i bili su macho tipovi sa praznim glavama.
Verujem da ima svakakvih tamo,kao i svuda,nista cudno.
Medjutim meni je zanimljiva jedna cinjenica,a to je da vecina gejeva koje znam i sa kojima se druzim nemaju momke jer su mnogo mnogo probirljivi.U cemu je fora?

P.S.Autoru teme:Mislim da je odlazak u klub super ideja,ali odmah da znas nagledaces se svega i svacega.Mozda ti bude muka.A mozda...Mozda nadjes nekog finog mladog i iskrenog decka taman za tebe.
Sad je vec subota,dakle sutra uvece sredjivanje i pravac u klub,pa u nedelju ocekujem da ces nam napisati kako si se proveo. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nadovezacu se na prethodni Marsov post.

Sigurnost dolazi vremenom (s godinama), tacnije iskustvom, ali ne sama od sebe, vec radom na sebi i brigom o sebi (u svakom smislu).

Koncentrisi se na deo koji zavisi iskljucivo od tebe, za pocetak, i ucini ga boljim, prvenstveno zbog sebe.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by SabotagE
Medjutim meni je zanimljiva jedna cinjenica,a to je da vecina gejeva koje znam i sa kojima se druzim nemaju momke jer su mnogo mnogo probirljivi.
Drugim rečima: zašto mu ovde do sada već neko nije ponudio da se upoznaju.

:)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Mars
Medjutim meni je zanimljiva jedna cinjenica,a to je da vecina gejeva koje znam i sa kojima se druzim nemaju momke jer su mnogo mnogo probirljivi.
Drugim rečima: zašto mu ovde do sada već neko nije ponudio da se upoznaju.

Sporadi braka, ili?
Korisnikov avatar
By SabotagE
Mars,ne vidim sta je lose u pozivu u klub ili na pice.Bez ikakvih namera,cisto onako forumaski. :)

Ma mnogo ste bre teski i probirljivi,sve vam smeta i svako vam ima manu. :(
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by Strix
Originally posted by Loni
mala primedba: A zasto bi neko ko je fem morao da bude "podredjen"?
Ma ne mora, ali oni su to tako povezivali.
I to može biti takođe nepotrebno podrazumevanje ,,čim je fem mora biti pasivan u seksu'', ali je većina naučila da funkcioniše upravo u tom okviru.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ta iskljucivost je najcesce znak odredjene doze nesigurnosti (ili pre, odredjene nesposobnosti...).

Ali to je druga tema i diskusija, koja vec postoji na ovom forumu.
By Kragi

Medjutim meni je zanimljiva jedna cinjenica,a to je da vecina gejeva koje znam i sa kojima se druzim nemaju momke jer su mnogo mnogo probirljivi.U cemu je fora?
:up: I LOVE YOU

P.S.

Procitaj sta sam napisao na temi "Ono sto odbija kod potencijalnih partnera" pre samo sat vremena :D
Korisnikov avatar
By Mars
Mars,ne vidim sta je lose u pozivu u klub ili na pice.Bez ikakvih namera,cisto onako forumaski. :)
Ako mi veruješ - ne vidim ni ja.

I jel dečko dobio takav poziv?

Ili su i gejevi ovde, kao i oni koje već zna - nezainteresovani za njega zbog njegove "polufeminiziranosti"?

Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by F8LeSS
Imam 18 godina i jos uvek nisam imao decka.
Ja imam 22 godine i još uvek nemam dečka aka nikad nisam bio u vezi aka nijedan poljubac nisam razmenio... Šta ćemo sad?
sto?

@korisnicko_ime
jes da je tesko ali ne treba odustajati. nadjes nekog ko je fem ili nekog kome ne smeta sto si fem. meni je posebno interesantna patologija na romeu sto se insistira na bicepsima i trbusnjacima :smeh: cak ni u str8 koordinatnom sistemu to prakticno nije bitno niti se vidja toliko cesto. jednom mrsavijem str8 muskarcu uopste nije ta cinjenica da je mrsav barijera na kojoj mora da radi da bi nasao devojku. ali kad je u pitanju gej onda je to ni manje ni vise nego preduslov. ovo ne pricam u kontekstu seksa, jer je to donekle opravdano, vec u kontekstu vezivanja da li u socijalnom ili emotivnom smislu. to opet ima veze sa time da takvi ljudi razbacivanjem telesne mase dokazuju sebi muskost, a kako su gejevi, ti dokazi moraju da budu uverljivi i vrlo cesto je slucaj da ljudi preteruju u tome. najbitnije je da ti sa sobom rascistis ko si sta si odakle si :D ali i ne treba da budes tvrd i izrazito principijelan jer to nije potrebno. neke stvari mozes kod sebe da menjas i ja to ne bih nazvao atakom na JA, nego prilagodjavanjem, bas kao sto bi se prilagodjavao bilo ko drugi bilo za sta vezano.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Sprinter
Imam 18 godina i jos uvek nisam imao decka.
Ja imam 22 godine i još uvek nemam dečka aka nikad nisam bio u vezi aka nijedan poljubac nisam razmenio... Šta ćemo sad?
sto?
I mene cudi, a ovako fin i lepo vaspitan, duhovit, simpatican... :provodadzijka:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa dobro bogamu, oćel neko više skupit tu premiju? Ajd pa da fino lijemo suze na vjenčanju... :radosnice:
U moje vrijeme nevinost je bila na cijeni... :durenje: Zato sam ju ja i do dan danas uščuvala! :alexis:
Korisnikov avatar
By Berserker
sto?
I mene cudi, a ovako fin i lepo vaspitan, duhovit, simpatican... :provodadzijka:
Pa uvek sam ljudima bio nekako š...
A i ja izbegavam klubove, tako da...
Slaba vajda narednih 5 godina... :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
sto?
ma kakva bre slaba vajda. Ajmo decki.

svi zainteresovani na u2u. ja garantujem za Vucka.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Novajliju i dalje ne zeli niko da pozove na pice i u klub?
Korisnikov avatar
By Mars
Kad je napravio grešku u startu. Šta da mu radiš, deo procesa učenja.

Hoćeš ti sa mnom na piće?

Da bude neka vajda od teme...
Korisnikov avatar
By SabotagE
Mars,kakvu je gresku napravio?
Ma vi se svi mnogo femkate.
Mozemo na pice,naravno.Ne zameri,mozda gresim,ali sam skontala da ti nisi u Srbiji,ali eto mozemo sutra uvece popiti pice u Dininom kaficu,ako si raspolozen. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste mnogo se femkamo.

Nisam mislio na Dinin kafić ovde nego pravi.

Ili možda Dina ima i pravi kafić a da ja ne znam?
Korisnikov avatar
By SabotagE
Mars,mozemo mi izaci na pice u pravi kafic,nikakav problem...
Korisnikov avatar
By Mars
Ma kako si samo lepo rasporedila te zapete u rečenici... :D A vidi mene nepismenog gore...stidim se.

Odlično za piće i kafić.
Korisnikov avatar
By blabla54380
š?
i zasto narednih 5 godina?

u svakom slucaju, stvari se menjaju odma sada odma. ne od ponedeljka a ni od petka a ni od sutra ujutro. od sad. ali malo po malo, jer su sitni koraci ostvarivi, realni za ostvarivanje a ujedno daju podstrek za dalje. posle nekoliko koraka kad se okrenes iza sebe i vidis rezultat promena to coveku daje pokretacku snagu motivaciju za dalje. mislim ovo kazem onako, ne drzim ti predavanje :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mars
Jeste mnogo se femkamo.

Nisam mislio na Dinin kafić ovde nego pravi.

Ili možda Dina ima i pravi kafić a da ja ne znam?
Nemam jos, mada s obzirom da nam ovde dobro ide... ko zna mozda Maza i ja otvorimo ;) Do tada, dodjite u ovaj virtuelni kafic, naravno i Korisnicko ime je pozvan, taman da ne moram da nas secem ovde zbog offtopica a i to se odnosi na moj odgovor pa i dalje nije off ;)

Naime moj utisak je da je taj Romeo prikladniji za "starije cike" mislim u odnosu na postavljaca topica koji ima 18 god. ;) Zrela i iskusna osoba se nece uzbuditi sto se javlja deset ili vise cudnih likova sa raznim zahtevima, jedanaesti ce biti pristojan... Mislim na sve ovo sto je Loni vec pisao, nekima ce odmah dodati bar pet godina, znace da se zovu macho mozda sto su osisali kosu i sve tome slicno :giggle: A mladja osoba ce jos da se istraumira... jer je jos naivna i idealisticna... Tako da ja mislim da je mozda bolji put stalno druzenje sa gayevima, pisanje po forumu, izlazenje u gay kafice i klubove, pa ce tu vec i ugledati nekoga za vise od druzenja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!