Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li bi ste bili u vezi sa invalidom?

da, što da ne.
21
35%
ne, isuviše čudno.
9
15%
ne znam.
30
50%
Zanima me da li bi ste bili u vezi sa dečkom/devojkom koja je npr. u kolicima, nema ruke, slep/a...

I da li bi vam bilo drugačije ili čudno sa takvom osobom? Pitam zato što mi rođena sestra nema ruke i ima dosta problema oko nalaženja dečka zbog toga. Inače je devojka prelepa i zanimljiva :) (moram malo da je hvalim).
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zavisi kakav je tip ivaliditeta (dakle, pogresno sam glasao, trebalo je ne znam). Ukoliko je nesto bas ekstremno, ne bih, jbg. Osim ukoliko je ostao/la takav u toku nase veze.
By Kragi
Kao da me pitas da li bih bio u vezi sa hiv pozitivnom osobom, ili crncem ... (da ne lupetam dalje) (?)
Bio bih u vezi sa osobom koja me ispunjava, nezavisno od toga da li je invalid ili ne :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemam predrasude,bio sam u jednoj takvoj(slichnoj) vezi i uopshte mi ne izgleda chudno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih ti sada, evo, na keca rekla - da!

a sada cu da sedim i da mislim o tome koliko bih bila iskrena

...mnogo sam orjentisana na fizicku privlacnost u vezi...ukoliko bih vec uspela da me ta osoba privuce, onda nema problema. samo bi taj pocetni deo bio problematican. jbg. to i nju, vidim muci...

hm..mislim da bih mogla i da bih se navikla..
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Citah ovde na forumu slicnu temu o decku koji je gluv. Ne secam se tacno gde sam je nasao, ali pokusacu da je iskopam kasnije.

edit: Nasao:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja kad se zaljubim bio bih i sa osobom koja nema ni glavu :smeh: a isto tako ako mi voljena osoba (zdrava prava) postane invalid u medjuvremenu, normalno da bi mi bilo tesko, ali kad volis volis jebote sta tu dalje ima da se prica.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mislim jeb'o teee,Sprinteru,fakat:lol:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Sprinter
ja kad se zaljubim bio bih i sa osobom koja nema ni glavu :smeh: a isto tako ako mi voljena osoba (zdrava prava) postane invalid u medjuvremenu, normalno da bi mi bilo tesko, ali kad volis volis jebote sta tu dalje ima da se prica.
Da... ali treba se prvo zaljubiti u takvu osobu :misli: Preći preko toga na početku, što je i najteže.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by KgCS3

Bio bih u vezi sa osobom koja me ispunjava, nezavisno od toga da li je invalid ili ne :)

:up:

da, mogla biH...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Bez namere da bilo koju temu banalizujem, ovo me podseca na one teme 'da li bi ste mogli da budete u vezi sa muslimanom' i tako to...

A odgovor je: ja mogu da budem sa bilo kojom osobom za koju procenim da mi je kompatibilna.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne znam...

Teoretski bih ali kad bolje razmislim, ne mogu da tvrdim da bi tako bilo i u praksi...
Korisnikov avatar
By maka
direktno sa invalidom,ne. ali da ne daj Boze (pu,pu!) moja devojka postane invalid NE DAJ BOZE,ostala bih sa njom.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Wilhelmina
Bez namere da bilo koju temu banalizujem, ovo me podseca na one teme 'da li bi ste mogli da budete u vezi sa muslimanom' i tako to...

...
To bi mozda bilo u rangu tih tema da nema ovog ovde dela:
Originally posted by Mage
... Pitam zato što mi rođena sestra nema ruke i ima dosta problema oko nalaženja dečka zbog toga. Inače je devojka prelepa i zanimljiva :) (moram malo da je hvalim).
Inace, ne samo da osoba koja je invalid ima problema nego i osoba koja je u porodici sa invalidom. Bar tako je kod mene bilo, nije nikad bilo problem da nadjem vezu ali je bilo problem cim postane malo ozbiljnija. Osoba bi mi uputila (in)direktni ultimatum da ako mi je stalo ne mogu ja da se angazujem toliko emotivno-psihicki-fizicki oko moje porodice (iako je moje ponasanje bilo poznato od pocetka ali odjednom bi zasmetalo). Zavrsilo bi se tako sto bih ja otkacila osobu koja postavlja ultimatum. Pa i sad je mom muzu rodbina zamerila sto se ozenio sa mnom, sta ce mu ta beda kad ima toliko zena okolo... Samo sto je on diskriminaciju osetio na svojoj kozi pa mu je to proizvelo samo bes...
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Dina

Inace, ne samo da osoba koja je invalid ima problema nego i osoba koja je u porodici sa invalidom. Bar tako je kod mene bilo, nije nikad bilo problem da nadjem vezu ali je bilo problem cim postane malo ozbiljnija. Osoba bi mi uputila (in)direktni ultimatum da ako mi je stalo ne mogu ja da se angazujem toliko emotivno-psihicki-fizicki oko moje porodice (iako je moje ponasanje bilo poznato od pocetka ali odjednom bi zasmetalo). Zavrsilo bi se tako sto bih ja otkacila osobu koja postavlja ultimatum. Pa i sad je mom muzu rodbina zamerila sto se ozenio sa mnom, sta ce mu ta beda kad ima toliko zena okolo... Samo sto je on diskriminaciju osetio na svojoj kozi pa mu je to proizvelo samo bes...
Hmm... ja hvala bogu nisam imao takvih problema ali možda je to zato što sam relativno mlad :)

E sada... nije mi bila namera da prozivam neku grupu ljudi kao što je i Dina rekla već me čisto interesuje šta ljudi misle o tome. Koliko sam do sada u životu primetio, retko ko može da pređe preko toga (iako svi tvrde da im to ne smeta). Možda je to strah da povrede takvu osobu koja im se čini "ranjiva" ili ko zna zašto...

Zato sam i postavio temu: Da čujem vaše mišljenje o razlozima za i protiv ;)
Korisnikov avatar
By Winter
Ne bih bila...ali kad su emotivni invalidi u pitanju,pa s njima se upetljavam redovno :zid: .....
Korisnikov avatar
By Insorcer
U emotivno-socijalnoj "vezi" bih mogao biti sa svakom osobom koja mi karakterom odgovara.
Da li bi "veza" podrazumevala i seksualni aspekt - to zavisi od vrste invaliditeta.

Jednostavno me ne privlachi svaka fizichka karakteristika, bez obzira da li se radi o osobi sa invaliditetom ili ne.

Dakle, "ne znam" je odgovor.
By RuznaGlupaZla
Da li bih bila u vezi sa nekom osobom zavisi od cjelokupne procjene iste. Invaliditet, sam po sebi, mi ne bi bio odrednica za ''ne''.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Da li bih bila u vezi sa nekom osobom zavisi od cjelokupne procjene iste. Invaliditet, sam po sebi, mi ne bi bio odrednica za ''ne''.
E tako.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Originally posted by Mage
Zanima me da li bi ste bili u vezi sa dečkom/devojkom koja je npr. u kolicima, nema ruke, slep/a...

I da li bi vam bilo drugačije ili čudno sa takvom osobom? Pitam zato što mi rođena sestra nema ruke i ima dosta problema oko nalaženja dečka zbog toga. Inače je devojka prelepa i zanimljiva :) (moram malo da je hvalim).

Sve to zavisi.. mislim kakav invalid! Ako je ono viju viju bla bla trutj u glavu.. ne :D jer nisam retard!
E sad.. ako prica francuski,ako pise pesme,zna da crta..sve u svemu neka umetnicka dusa+ ako je u super giga modernim kolicima: naravno ,sto da ne :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by RuznaGlupaZla...
ili "da"
Korisnikov avatar
By m..
zavisi od invalida.
Korisnikov avatar
By Titus Andronicus
Mage, promeni naslov u Da li bi ste bili u vezi sa osobom sa invaliditetom.Nekako je politicki korektno, a i pristojno.

Moj odgovor je da.
Korisnikov avatar
By deran
...od političke korektnosti mi je već zlo,a ovo takođe nije ni skupština ni televizija...drugo što ga oslobađa te "moraš" korektnosti je i sam uvod u temu...

što se odgovora tiče,ne znam...previše je to i hipotetički,da bih mogao tako decidirano da tvrdim i DA i NE...

jedino mogu da spominjem mentalne invalide sa kojima, nažalost, jesam bio...
Korisnikov avatar
By Tungi
Derane moja naklonost:hail:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Iskreno, meni je reč invalid malo bzvz. In-valid=ne-validan, nevredan. Hajde da budemo politički korektni i kazemo-osoba sa posebnim potrebama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!