Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mars
Bolje ceo život biti mlad i lep, nego pet minuta ružan i star.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by m..
Originally posted by Magnovey
Ovde! :)
Ko je još vegetarijanac? Koliko vam je teško da "opstanete"?
Ja sam dugo bila vegetarijanac. Pocelo je sa 5 godina kada sam prvi put odbila da jedem batak (bio mi je masan i nije mi se dopadao ukus), a onda sam do 10.-12. prestala da jedem meso u potpunosti (iz nekog razloga mi uopste nije prijalo i ukus je bio odvratan, jela sam samo ribu jednom u mesec dva i kinesku piletinu 2-3 puta godisnje, ako i toliko) i tako do 18. godine kada sam krenula na plivanje. Onda sam lagano pocela da jedem pilece i curece belo meso, ponekad teleci but.

Sad jedem manje vise isto to, samo sto ponekad jedem i junece cevape, retko kobasicu (onu jako zacinjenu). Ali gledam da bar 5 puta nedeljno jedem ili meso ili ribu.

Anyways, jedna od posledica toga da dugo godina nisam jela meso je to da sam zapatila bas gadnu anemiju (gvozdje 4.7 a trebalo bi da bude izmedju 12 i 32).

Takodje ne mogu da udjem u mesaru, jer mi se od tog mirisa okrece stomak, ne mogu da jedem nikakva teshka i masna mesa.
Kada uvece pojedem 5 cevapa, celu noc se preznojavam i ne mogu da spavam, kada jedem biftek (treba zbog anemije) moram svaki zalogaj potpuno da umocim u senf inace mi bude muka, i budem uzasno hiperaktivna i nervozna posle, takodje ne mogu da spavam. Svinjetinu i prase se ne usudjujem ni da probam, prvo sto mi uzasno smrdi, drugo mislim da bi mi bas pozlilo, ista stvar je i sa jagnjetinom.

U sustini preferiram pilece belo meso i ribu, jer s tim nemam nikakvih problema.

Svojevremeno (sa 19) sam iz zajebancije s drugarom odlucila da neko vreme budemo vegani, da vidimo ko ce duze da izdrzi, bio je januar. ja sam izdrzala 7 dana (jela samo hleb i senf), a on je posle 2 dana pojeo pohovani kackavalj.

Ne znam kakva je situacija sad, i da li ima dovoljno adekvatnih zamena za meso, ali tad je bilo katastrofa.

Anyways, ja nisam bila vegetarijanac iz nekog trenda ili ubedjenja, nego zato sto mi meso uopste nije prijalo. Sad ga jedem u kolicini u kojoj ga jedem jer mi je tako rekla nutricionistkinja. I u svakom slucaju preferiram ribu, glavonosce, ljuskare i ptice, mada sto evolutivno dalje, to bolje.
Ti bas volis da jedes senf? :)
Prvi put cujem da neko ima takve reakcije na meso.Bas nezgodno.Ali dobro,ako ti sasvim normalno funkcionises samo sa belim mesom i ribom,onda je to valjda ok.
Zanima me,da li ti se nivo gvozdja popravio sa godinama ili i dalje imas manjak gvozdja?
By ...Sitnicava...
Kako me nervira ona "Ja sam vegetarijanac, jedem samo piletinu". :maji:

Meni je jako krivo što ne mogu da budem lakto vegetarijanac.

Nekad mi dodje žao životinja, pa se na dan-dva kao nešto gnušam mesa iz čisto moralnih razloga, ali me kratko drži.

Veganima svaka čast. :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by ...Sitnicava...
Kako me nervira ona "Ja sam vegetarijanac, jedem samo piletinu". :maji:

Meni je jako krivo što ne mogu da budem lakto vegetarijanac.

Nekad mi dodje žao životinja, pa se na dan-dva kao nešto gnušam mesa iz čisto moralnih razloga, ali me kratko drži.

Veganima svaka čast. :)
Tebi zao?Zivotinja?Ma nema sanse.Ne mogu te zamisliti bez table slaninice,ali bas nikako... :sweet:
Korisnikov avatar
By SabotagE
:smeh:

Moliiiiiim? Još će ispasti da nisam fit. :kosa:
Jesi ti fit,ali za to da zahvalis genetici i brzom metabolizmu.
A te cvarke,kavurme,krvavice i slaninice sto sakrivas po sobi,to samo govori o tome da nikada neces moci biti vegetarijanac.
Tebi uopste nije zao malog jage i prasenceta i telenceta i svih tih mladunaca ti nije zao. :(
By ...Sitnicava...
O čemu ti pričaš? :lol:

Kakve kavurme i ostale djakonije (to u životu nisam ni jela)? :lol:

A lako ti je sad o mom brzom metabolizmu da pričaš, ne presediš ti tri sata dnevno na wc šolji. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By SabotagE
O čemu ti pričaš? :lol:

Kakve kavurme i ostale djakonije (to u životu nisam ni jela)? :lol:

A lako ti je sad o mom brzom metabolizmu da pričaš, ne presediš ti tri sata dnevno na wc šolji. :pucaodsmeha:
Znas ti o cemu je pricam.Kad nema tih djakonija koje jedes od kad su ti nikli zubi,ti skoknes do Cezara na picu sa kulenom.E,pa jel to lepo,m?

Au Sitna,tri sada na wc solji?Hvala Sitna sto sam ja bila povod da ti ovu cinjenicu podelis sa forumom. :D

P.S.Vrati se na temu lizalica pa mi pojasni nesto sto sam te tamo pitala. :D
By ...Sitnicava...
Ali ja ne jedem picu sa kulenom i ne konzumiram kavurme i čudesa, izgleda si me pomešala sa nekim. :)

Ono za metabolizam je bila šala, a za lize sam ti objasnila. :)
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ali ja ne jedem picu sa kulenom i ne konzumiram kavurme i čudesa, izgleda si me pomešala sa nekim. :)

Ono za metabolizam je bila šala, a za lize sam ti objasnila. :)
Pomesala?
Oh,pa kako je to moguce?
Zar se ne secas da si mi se javila ispred Cezara sa sve tablom slanine u ruci(nestalo im kulena,pa ti ponela svoj dodatak).
Korisnikov avatar
By SabotagE
O, da, i kantu masti da mi otope da imam čime da zalivam obrok. :P
O tome ti pricam. :P
Ne moz' ti bez mesa i mesnih preradjevina.A i nemoj! :D
Korisnikov avatar
By ljubav91
nezdravo je biti vegeterijanac,neke zivotinje ionako sluze da bi se jele :)
Korisnikov avatar
By Mars
Bio je jedan odličan strip...sleteli svemirci na zemlju, porobili ljude...Izveli dva čoveka pred nekog alfa-svemirca, sedi kao kralj na prestolu. I izdaje direktive: "Ovoga levo ću kuvanog, a ovog desno mi ispecite." Ovi padnu u očaj, krenu da vrište "Ali, ne možete da nas pojedete, mi smo inteligentna bića!!" Ovaj ih gleda, pa kaže "Vi jedete svinje, jel tako? E, koliko ste vi inteligentniji od svinja, toliko smo mi od vas."
Korisnikov avatar
By Mars
Nije trebalo ovo da gledam a nemam ništa od mesa u kući.

Mljac.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!