- 20 Jul 2005, 00:21
Interesuje me sta vi mislite ZASTO se (neki) ljudi gnusaju cinjenice da postoje istopolne veze? 'Razloge' mozete da navedete po brojevima.

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hipatija
Skoro sam bila u Egiptu i ta sredina je jako zaostala, 96% zena ide zabradjeno, ali prema homoseksualnosti generalno imaju znatno bolji odnos nego ovde. Razlog je Kuran, a posto se oni pridrzavaju svega sto tamo pise, a ako ne pise nije ni zabranjeno... ...
Originally posted by rothmansMozda ga u Egiptu i u Iranu drugacije tumaceOriginally posted by Hipatija
Skoro sam bila u Egiptu i ta sredina je jako zaostala, 96% zena ide zabradjeno, ali prema homoseksualnosti generalno imaju znatno bolji odnos nego ovde. Razlog je Kuran, a posto se oni pridrzavaju svega sto tamo pise, a ako ne pise nije ni zabranjeno... ...
A sta cemo sa ona dva tinejdzera koji su obeseni u iranu zbog homoseksualizma????? Gospoda se pozivaju na Kuran!!!!
I nije 96% zena zabradjeno,provereno,da vidis tek kako je u Saudijskoj arabiji i Kataru, tamo su sve zene pokrivene bez obzira ko su.
Originally posted by GalatejaRuku na srce, pred nekim istopolnim vezama se i ja gnušam.
Interesuje me sta vi mislite ZASTO se (neki) ljudi gnusaju cinjenice da postoje istopolne veze? 'Razloge' mozete da navedete po brojevima.
![]()
Originally posted by Mars
To su mi neki piloti objašnjavali, koliko je teško i koliko vremena i vežbe treba da se čovekovom urođenom i praktikovanom stepenu slobode kretanja 2 - dod još jedna dimenzija. Možda je i ovde tako, kažem....treba pitati te ljude.
Kaže spliff da je primitivizam u pitanju....sad...razmišljam: ima ljudi koji se suštinski gnušaju toga, ali koji neće nijednog trenutka to da pokažu. Prihvataju da to postoji, imaju svoje osećaje prema tome - ali u suštini se gnušaju. E mislim da je odlično i makar taj stepe primitivizma da se dostigne...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!