Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Za ovaj muzički događaj koji će finansirati nekoliko velikih firmi biće izdvojeno oko 130.000 evra.

Ivana Žigon garantovano doživljava seriju orgazama, a vi ostali se jebite, za sve pare DS sponzora.

''
Korisnikov avatar
By deran
ja volim studijsko izvođenje ove pesme-inače volim pevanje crvenoarmejaca,al bez ovog cirkusa... :povez:

inače bih temu otvorio ovom numerom-već sam 'teo nešto u vezi tadića,al ajd sad...evo ih ovde... :srbin:

''
Korisnikov avatar
By Mars
:oskar:

Da. I učiniće sve.

Najebala je ona neprekidna nit nasilja, sad kad su predsedniku konačno pogodili dioptriju. A Dragutinovićevoj obećali pare da se ne onesvešćuje više na dnevnoj bazi.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Mars
:oskar:

Da. I učiniće sve.

Najebala je ona neprekidna nit nasilja, sad kad su predsedniku konačno pogodili dioptriju. A Dragutinovićevoj obećali pare da se ne onesvešćuje više na]dnevnoj bazi.
:lol: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa pogledaj koliko joj je laknulo. Šta je nju impresioniralo. I to pošto se malo pribrala pred izjavu za medije, mogu samo da naslutim koliko je to emotivno i lično doživela na licu meta.

Klik
Korisnikov avatar
By Tungi
Ali kako Dinkic-Trojeruchica to lepo rasporedjuje:doh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma milina. Novi kredit. Ura.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ovo je sramota za crvenu armiju... :placko:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne oni ko oni nego posmoderna dekonstrukcija nekad tako fino apsolutnog metanarativa... :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
Sve će to njihov "Obraz" da reguliše, ne brini.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma nije njihov obraz crven, jebg... Uostalom, to je samo sjeta staroga čovjeka, prošlo je to vrijeme... :crveni:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ivana Žigon garantovano doživljava seriju orgazama
Vaistinu doživljava!
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
E sad i ja doživljavam uz jutubu... :hys: Mislim da večeras idem pit... :blush:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Marvin
Ivana Žigon garantovano doživljava seriju orgazama
Vaistinu doživljava!
:lol: :lol: :lol:
:pucaodsmeha:

Samo da krene sa mamom gradom,kako je to vec bilo jedne godine,kada je i prija Jelena razmahnula sliku Vojislava Seselja kroz prozor auta.Koji je to orgazam bio:cigareta:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa nije to nista zamislite da su rusofili poput Kostunice ili Nikolica na vlasti?...kakav bi to tek docek bio.....citava drzava bi potpuno stala, sva deca bi iz skola bila dovedena da tapsu ruskom predsedniku a sve ulice u BG-u bi promenile nazive i dobile nove u cast ruskih velikana i generala. :crveni:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Prvo nije Medvjedev,nego Medvedev. :)
A drugo,da meni uzmu tih 130.000 evra (koje naravno nemam) ja bih se bunila,a ovako me bas zabole!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Lakiboy_ns
Pa nije to nista zamislite da su rusofili poput Kostunice ili Nikolica na vlasti?...kakav bi to tek docek bio.....citava drzava bi potpuno stala, sva deca bi iz skola bila dovedena da tapsu ruskom predsedniku a sve ulice u BG-u bi promenile nazive i dobile nove u cast ruskih velikana i generala. :crveni:
Bolje da se ulice po njima zovu nego po Dzonu Lenonu :ubise:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Blond Brat
zashto bi to bilo bolje?

:puzzle:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spliff
Originally posted by Blond Brat
zashto bi to bilo bolje?

:puzzle:
Dzon Lenon nije Rus. Samim tim, protivnik je naroda serbskog. Pitas svashta...
Korisnikov avatar
By spliff
ma da
i ja svashta pitam
tek sam ustao
jbg

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spliff
ma da
i ja svashta pitam
tek sam ustao
jbg
Zato prvo kafa, cigara pa onda forum :D
Korisnikov avatar
By Marvin
A oni do kraja onom jadnom razmaku između zgrada nisu ni vratiliu ime Lenona?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Marvin
A oni do kraja onom jadnom razmaku između zgrada nisu ni vratiliu ime Lenona?
Nisu. Zivim u blizini, pa znam.
Ali zato su Tolstojeva i Gogoljeva na mestu gde su i bile.
Korisnikov avatar
By Titus Andronicus
Mislim da ce to biti prava Rusofilska parada na ulicama Beograda. Svi zaneseni u nacionalistickom obozavanju nase brace Rusa. Bice to pravi cirkus, od kojeg mi se povraca. Ima Bajden da im zavidi....

Ko prezivi pricace...:drama:
Korisnikov avatar
By deran
...mislim da neće biti baš tako...:hmm:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ivana Žigon garantovano doživljava seriju orgazama, a vi ostali se jebite, za sve pare DS sponzora.
Koja recenica....
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by SabotagE
Prvo nije Medvjedev,nego Medvedev. :)
A drugo,da meni uzmu tih 130.000 evra (koje naravno nemam) ja bih se bunila,a ovako me bas zabole!
Medvedev, Medvjedev...ti nisi gledala prenos inauguracije (može i snimak)? U režiji Nikite Mihalkova?

A i reko bih da se ovde čuje "j"(iako mu je ovo ime za svaki dan; ono kad postaje predsednik je još izraženije).

Što se tiče para - itekako ćemo mi to da platimo.

Sada tajkuni i sponzori daju stranci, sutradan stranka njih isforsira na nekom tenderu, oni zadrže monopol na tržištu - i eto nama najskupljeg....SVEGA u regionu i šire.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!