- 23 Avg 2009, 06:31
a oduvek sam znala da sam bisex, a u 20 sam se uverila da sam lesbian, i sve sam uverenija
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by someoneimagine you and me (zamisli mene i tebe):gric:
oduvek sam znala da neshto nije ok jer me ni jedan dechak nije privukao ,postojala je neka znatizelja ali ne emocija... Tek sa 15 godina sam ukapirala da me mozda privlaci isti pol i krenula u istrazivanje...kad sam otkrila da me privlache zene,upala sam u veliku krizu ,trebalo mi je bash dosta snage ,vremena. . da priznam to samoj sebi... kad pogledam unazad,shvatam da su me oduvek privlachile zene
ali to tada nisam tako gledala
![]()
Originally posted by pthalo
U 1996, rekla sam da lezbejka sam. Mama je rekla da ne mogu da sigurno znam da lezbejka sam, jer imala sam samo 12 godine. Sada imam 24 godine i još uvek lezbejka sam.![]()
(Izvinite što ne pisem dobro, jer učim srpski)
Originally posted by Galatejaisti slučaj samnom. 19 godina na takmičenju iz hemije
Sa koliko godina ste se outovali sebi samima i kako ste 'podneli' taj čin?
Evo mog primera... Ranije je u meni homoseksualnost bila prisutna u latentnom obliku, ali kad sam imala 19 godina zaljubila sam se u koleginicu sa faxa pa se nešto u meni razbilo u vidu pale lubenice. Istina mi nije teško pala, više sam patila što je dotična koleginica strejt.
Originally posted by Galatejahaha... da i ja sam bio zaljubljen u dečka koga sam upoznao na takmičenju. Bili smo spavali u istoj sobi i na spojenim krevetima pošto je bilo gužve u hotelu. No... sećam se da iako su ta osećanja bila zastrašujuća, nekako su mi oslobodila um i naizad nisam morao da više bežim.
Evo mog primera... Ranije je u meni homoseksualnost bila prisutna u latentnom obliku, ali kad sam imala 19 godina zaljubila sam se u koleginicu sa faxa pa se nešto u meni razbilo u vidu pale lubenice. Istina mi nije teško pala, više sam patila što je dotična koleginica strejt.
Originally posted by jukieŠto reče Hys., jukie-tebe da nema trebalo bi te izmislitiOriginally posted by GalatejaDakle, kada sam bio jako mali imao sam neke enciklopedije o životinjama i često sam gledao Opstanak. Onda sam na domaćem na temu "Šta ću biti kad porastem" hteo da napišem da ću snimati Opstanak kao onaj tip iz epizode "Izvor Mzime". E tu mi se potkrala rečenica: "Moraću da živim u Africi jer zanimljive životinje žive u Africi a kod nas ih uopšte nema" na šta je tata negativno reagovao kako to ne sme da se javno kaže jer nije patriotski ili tako nešto, pa sam o tome dalje ćutao i napisao sastav kako želim da budem cvećar.
Onda kada smo išli napolje da se igramo (10-12 god) hvatao sam razne životinje (uglavnom zglavkare) i držao ih u onim malim teglicama. Druga deca su u prvo vreme prihvatala moje interesovanje a kada su malo porasli počeli su da mi se rugaju jer se tako igraju samo mala deca i ludi naučnici. Tako da o tome više nisam pričao sa njima.
Kada je došlo vreme da se upišem u srednju školu onda sam se upisao na prirodni smer kako bih možda, jednog dana, mogao da se upišem na biologiju, a do tada ću razmatrati ostale mogućnosti tipa lekar, advokat, inženjer. Svi su bili zadovoljni jer su mislili da će do tada da me prođe, i održali mi predavanje o tome kako od biologije hleba nema jer ne možeš nikako da se zaposliš.
U srednjoj školi sam pokušavao da razvijam razna druga interesovanja (npr. horoskopi) ali sam na kraju kada je došlo polugodište četvrte godine ustanovio da više nemam vremena za premišljanje i počeo intenzivno da štrebam biologiju za prijemni, iako su mi svi redom još jednom održali isto predavanje da biolozi moraju da budu nezaposleni. Tako sam se i upisao.
Posle dugotrajnog preispitivanja tokom studija uspeo sam da diplomiram. Nekoliko godina sam mrzeo biologiju zbog užasne torture koja je nadamnom sprovođena tih nekoliko godina studiranja. Onda sam se jednog jutra kada sam imao 29-30 godina probudio ujutru i ustanovio da mi je ta mržnja prema biologiji nekako ishlapila i setio sam se lepih trenutaka koje sam sa njom imao u detinjstvu.
Tako sam prihvatio da sam ipak u svojoj esenciji biolog.
Originally posted by AndyS obzirom da sam suprotnog pola od Andy, kod mene je obrnuta stvar. Naime, primetio sam (i to odavno, još u pubertetu), da me pale gej žene (lezbejke), tj. scene dve gej žene...
+ovo mi nikako nije jasno...primetila sam(i to odavno),da me pale gej muskarci (?!) tj scene dva gej muskarca...
ne kontam,nista ne kontam...
Originally posted by Hans_87Želim i ja, ali sam se pomirio sa time da možda nikada neću imati decu, niti porodicu. Shvatio sam da se može živeti i bez dece i bez porodice. Da bih mogao tako da živim.
Mada, ja i dalje zelim da imam svoju decu jednog dana, porodicu iako nisam imao sve to. Zelim da ih vaspitavam onako kako mene moji nisu umeli pa sam morao sam.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!