Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
a oduvek sam znala da sam bisex, a u 20 sam se uverila da sam lesbian, i sve sam uverenija
Korisnikov avatar
By Srklet
s 12 sam skuzio da me pale decki, s 18 sam skuzio da mi je to super.
izmedju se, moram priznati, nisam bas previse mucio oko toga.
Korisnikov avatar
By someone
oduvek sam znala da neshto nije ok jer me ni jedan dechak nije privukao ,postojala je neka znatizelja ali ne emocija... Tek sa 15 godina sam ukapirala da me mozda privlaci isti pol i krenula u istrazivanje... :D kad sam otkrila da me privlache zene,upala sam u veliku krizu ,trebalo mi je bash dosta snage ,vremena. . da priznam to samoj sebi... kad pogledam unazad,shvatam da su me oduvek privlachile zene :D ali to tada nisam tako gledala :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by someone
oduvek sam znala da neshto nije ok jer me ni jedan dechak nije privukao ,postojala je neka znatizelja ali ne emocija... Tek sa 15 godina sam ukapirala da me mozda privlaci isti pol i krenula u istrazivanje... :D kad sam otkrila da me privlache zene,upala sam u veliku krizu ,trebalo mi je bash dosta snage ,vremena. . da priznam to samoj sebi... kad pogledam unazad,shvatam da su me oduvek privlachile zene :D ali to tada nisam tako gledala :)
imagine you and me (zamisli mene i tebe):gric:
Korisnikov avatar
By Torry
uvek sam se pitala zasto me je zenski pol privlacio na "drugaciji nacin" :pucaodsmeha:

inace samoj sebi definitivno u 18 i kad mi je ranije zenski kiss bio fuj, dodje mi sad sebi jezik da odsecem:spin:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by 録音デ
て の絵文字が送信できるよう

:superstar:
I šta se na kraju desilo sa svim tim emocijama??
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by KiWi
Originally posted by 録音デ
て の絵文字が送信できるよう

:superstar:
I šta se na kraju desilo sa svim tim emocijama??

a joj :lol:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by zozefin st
imagine you and me (zamisli mene i tebe) :gric:
To je samo film,ali lep film :P
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Celog zivota znam da sam gay,jer sam primecivao da sam drugaciji i simpatije su mi uvek bili decaci.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
oduvek sam imala fantazije i o muskarcima i o zenama, i nikad nisam morala sebi nesto da "priznam", tj. uvek sam na sve te misli gledala kao na nesto potpuno prirodno.

e sad, druga je stvar sto dugo nisam smela nesto da preduzmem povodom ovih drugih misli. naci decka je uvek bilo tako lako, sve moje drugarice su bile strejt**, itd. pa sam samo ulazila i izlazila [=citaj: bezala] iz veza sa muskarcima, sve do pre 2 godine kad sam sebi rekla: dosta je bilo raznoraznih glupih veza --necu da budem ni sa kim dok se ne desi ljubav!, zaljubljenost!, i sve sto me obara s nogu! :) i time sam prekinula taj zacarani krug heteronormativa... sest meseci kasnije sam upoznala prvu lezbejku--zvuci neverovatno, znam (imala sam 23-24 godine)--tj. prvo sam je upoznala a postepeno je doslo i do toga da kazemo jedna drugoj kako je tu u pitanju vise od prijateljstva (prica je komplikovana posto je ona strankinja i posto smo se prvi put uzivo srele nekoliko meseci nakon upoznavanja preko e-maila, chata i slicno), ali ni tad se nisam nesto "iznenadila" kad sam shvatila da mi se ona svidja--prosto sam oduvek znala da sam bi

**ne racunam jedan kiss u srednjoj sa strejt drugaricom koja je samo htela da eksperimentise, tj. da vidi kako je to poljubiti se s devojkom i da li se razlikuje od poljupca sa deckom [btw. meni se taj kiss nije nesto posebno dopao, ali to je zato sto me ona nije privlacila ni najmanje--nije bila moj tip]
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by pthalo
U 1996, rekla sam da lezbejka sam. Mama je rekla da ne mogu da sigurno znam da lezbejka sam, jer imala sam samo 12 godine. Sada imam 24 godine i još uvek lezbejka sam. :)

(Izvinite što ne pisem dobro, jer učim srpski)
:lol:

ali znala sam za to i ranije. kada sam imala šest godine, gledala sam svoju bratučedu koja je tada imala devet godine i mislila sam "joj, što je ona baš seksi :love: "

i pisala sam u svom dnevniku sa 11 godine da sam lezbejka.

masturbirala sam sa 4 godine, ali nisam mislila na ništa, samo da je dobar osećaj, kao da mi se piški, ali ne piškim :lol: tako sam to sebi objasnila :sunce:
By ...Sitnicava...
Sa 18, a do tada sam pokušavala da budem nesvesna svoje seksualnosti.
Budala.
Mogla sam se naraditi kao blesava da sam ranije počela. :sigh:
Korisnikov avatar
By Neve
17 ili 18, čim sam povezala konce. :D
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Od kada znam za sebe.

A zaljubio se sa 21.
Korisnikov avatar
By Incubus
Jao,ja sam sa 4 godine govorio:"mama ovo ce biti moj muz",to mi je ona rekla neki dan.Pa se to sve bilo povuklo na neki period i isplivalo u 13-14oj ...
By ES-BG
Do 11, 12. godine sam se zaljubljivao u devojcice. Hm, cudno ! Mada sam jos u vrticu bio 'zaljubljen' u jednog decaka i to svima i govorio, kad me pitaju 'ko mi se svidja' ja kazem 'Urosh iz vrtica'
Decija posla

Sa sexualnom zreloscu sam video koliko je sati. Znaci, 6. 7. razred. Da me privlace muskarci. Mislio sam da ce mozda proci.... nije proslo ! Nemam sta da 'priznam' sam sebi, znam sta osecam, i vise se toga i ne stidim :) Cak sta vise, da se opet rodim, verovatno ne bih zeleo da se rodim kao str8. Divota
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Galateja
Sa koliko godina ste se outovali sebi samima i kako ste 'podneli' taj čin?

Evo mog primera... Ranije je u meni homoseksualnost bila prisutna u latentnom obliku, ali kad sam imala 19 godina zaljubila sam se u koleginicu sa faxa pa se nešto u meni razbilo u vidu pale lubenice. Istina mi nije teško pala, više sam patila što je dotična koleginica strejt.
isti slučaj samnom. 19 godina na takmičenju iz hemije :)
Korisnikov avatar
By Mage

Evo mog primera... Ranije je u meni homoseksualnost bila prisutna u latentnom obliku, ali kad sam imala 19 godina zaljubila sam se u koleginicu sa faxa pa se nešto u meni razbilo u vidu pale lubenice. Istina mi nije teško pala, više sam patila što je dotična koleginica strejt.
haha... da i ja sam bio zaljubljen u dečka koga sam upoznao na takmičenju. Bili smo spavali u istoj sobi i na spojenim krevetima pošto je bilo gužve u hotelu. No... sećam se da iako su ta osećanja bila zastrašujuća, nekako su mi oslobodila um i naizad nisam morao da više bežim.

shvatio sam da bežanja od sebe nema i lahnulo mi je... :)

Bilo mi je teško jer sam mislio da od te moje ljubavi neće ništa biti, iako sam sumnjao da me taj tip muvao (drugačije me ne bi ni privukao). No... počeli smo da se družimo i ja sam kontao da je lik stvarno gay, ali kada smo jednom slučajno nešto pričali o nekoj gay paradi, on je rekao kako sve pedere treba poubijati! :wtf:

ja sam se iznenadio i pitao ga zašto da ubiješ ljude koji nikome ništa nisu skrivili, a on je rekao kako i nekrofili nikog nisu povredili pa opet nisu normalni! :wtf:

nakon toga, svaka ideja o njemu mi je isparila iz glave i isterao sam ga iz kuće! Posle me je godinama smarao da se nađemo i družimo... ali ja ga od tada ignorišem (mada i dalje mislim da je gay, samo neće sebi da prizna).

eto... to je bilo moje prvo iskustvo :)
Korisnikov avatar
By Madonna
ima li ista gluplje i ofucanije od poredjenja homoseksualaca sa nekrofilima pedofilima zoofilima

:die:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by shut
ima li ista gluplje i ofucanije od poredjenja homoseksualaca sa nekrofilima pedofilima zoofilima

:die:
upravo

samo moram ti reći dosta str8 sveta nas stvalja u isti koš sa njima...
By geyboy
Kad bi zivotinje mutirale u smislu da skroz razmisljaju, pricaju kao ljudi i da su svesni i saglasni sa time da imaju odnos sa ljudima, da su mrtve osobe ustvari svesni undeadovi i da su svi ljudi od malena u sebi formirane u odrasle osobe pa od malena zele da imaju odnose, onda bi sve bilo drugacije, ali je to neka skroz druga paralelna dimenzija.
By geyboy
sta lupas pa undeadovi su real
Izvini, nisam do sada nijednog upoznao.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by geyboy
sta lupas pa undeadovi su real
Izvini, nisam do sada nijednog upoznao.
ok onda se polako okreni stojim iza tebe :buuu:
By unkafesito
vec u 5. godini sam znao da sam drugaciji. u 8. godini sam mastao o seksu sa drugom
Korisnikov avatar
By simarrgL*
od kad sam bila bas klinka sam konstantno buljila u sise devojkama [citaj: uciteljici, drugaricama u svlacionici, kad sam pronasla plejboj u kuci, itd. xD],i to me je onako poprilicno zacudjivalo. na momente mi se palila 'sijalica' u glavi da mozda volim devojke, ali nikad dovoljno jasno.

a onda sam dobila net, sa nekih 14,5 godina i odma' se bacila na istrazivanje.
i tada sebi priznadoh da sam bi :D

mada, jos uvek sam u nekoj fazi istrazivanja sebe, i ne znam na koju stranu ce se razvijati moja seksualnost.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by ~bubi~
Blažen neka je Bil Gejts, informatička revolucija, internet i forumi! :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by ~bubi~
Blažen neka je Bil Gejts, informatička revolucija, internet i forumi! :D
amen! :lol:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by jukie
Dakle, kada sam bio jako mali imao sam neke enciklopedije o životinjama i često sam gledao Opstanak. Onda sam na domaćem na temu "Šta ću biti kad porastem" hteo da napišem da ću snimati Opstanak kao onaj tip iz epizode "Izvor Mzime". E tu mi se potkrala rečenica: "Moraću da živim u Africi jer zanimljive životinje žive u Africi a kod nas ih uopšte nema" na šta je tata negativno reagovao kako to ne sme da se javno kaže jer nije patriotski ili tako nešto, pa sam o tome dalje ćutao i napisao sastav kako želim da budem cvećar.

Onda kada smo išli napolje da se igramo (10-12 god) hvatao sam razne životinje (uglavnom zglavkare) i držao ih u onim malim teglicama. Druga deca su u prvo vreme prihvatala moje interesovanje a kada su malo porasli počeli su da mi se rugaju jer se tako igraju samo mala deca i ludi naučnici. Tako da o tome više nisam pričao sa njima.

Kada je došlo vreme da se upišem u srednju školu onda sam se upisao na prirodni smer kako bih možda, jednog dana, mogao da se upišem na biologiju, a do tada ću razmatrati ostale mogućnosti tipa lekar, advokat, inženjer. Svi su bili zadovoljni jer su mislili da će do tada da me prođe, i održali mi predavanje o tome kako od biologije hleba nema jer ne možeš nikako da se zaposliš.

U srednjoj školi sam pokušavao da razvijam razna druga interesovanja (npr. horoskopi) ali sam na kraju kada je došlo polugodište četvrte godine ustanovio da više nemam vremena za premišljanje i počeo intenzivno da štrebam biologiju za prijemni, iako su mi svi redom još jednom održali isto predavanje da biolozi moraju da budu nezaposleni. Tako sam se i upisao.

Posle dugotrajnog preispitivanja tokom studija uspeo sam da diplomiram. Nekoliko godina sam mrzeo biologiju zbog užasne torture koja je nadamnom sprovođena tih nekoliko godina studiranja. Onda sam se jednog jutra kada sam imao 29-30 godina probudio ujutru i ustanovio da mi je ta mržnja prema biologiji nekako ishlapila i setio sam se lepih trenutaka koje sam sa njom imao u detinjstvu.

Tako sam prihvatio da sam ipak u svojoj esenciji biolog.
Što reče Hys., jukie-tebe da nema trebalo bi te izmisliti :love:

No, nešto malo bliže temi, i ja sam tu negde kada sam imao 29-30 godina, a nakon dugotrajne depresije i pokušaja samoubistva, ustanovio da je napokon ishlapilo moje očajanje nad činjenicom da sam "autoseksualac", da, ne računajući "homoseksualno iskustvo" koje sam imao sa pet godina u obdaništu, nikad u životu nisam imao nikakvo seksualno iskustvo, ni gej, ni hetero. Pomirio sam se sa time, prihvatio da se može i tako živeti, shvatio da bih, ako sam 29 godina tako živeo, mogao tako da živim i do kraja života. Jer osetio sam da nisam sasvim sam, da sam se, kroz sve depresije, samomržnju itd. napokon našao u društvu najvažnije ličnosti u mom životu: sopstvene duše...
Originally posted by Andy
+ovo mi nikako nije jasno...primetila sam(i to odavno),da me pale gej muskarci (?!) tj scene dva gej muskarca...

ne kontam,nista ne kontam...
S obzirom da sam suprotnog pola od Andy, kod mene je obrnuta stvar. Naime, primetio sam (i to odavno, još u pubertetu), da me pale gej žene (lezbejke), tj. scene dve gej žene...
Svojedobno ni meni to nije bilo jasno... Vremenom sam međutim shvatio da sam gender queer, da jednostavno ne mogu da vidim sebe u normalnoj hetero vezi sa str8 devojkom. Da, koliko poznajem sebe, postoje samo dva načina na koje mogu sebe da vidim sa nekom devojkom/ženom. Jedan od njih jeste upravo taj da zamislim da sam žensko i da vodim sa njom ljubav kao žena, dakle kao lezbejka. Zato se palim na erotske scene iz lez filmova i serija (što je takođe tema koju je Galateja pokrenula, samo na drugom forumu).
Originally posted by Hans_87
Mada, ja i dalje zelim da imam svoju decu jednog dana, porodicu iako nisam imao sve to. Zelim da ih vaspitavam onako kako mene moji nisu umeli pa sam morao sam.
Želim i ja, ali sam se pomirio sa time da možda nikada neću imati decu, niti porodicu. Shvatio sam da se može živeti i bez dece i bez porodice. Da bih mogao tako da živim.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!