Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Covek nije tica - Makavejev:

Slika

I jos misterije organizma:

Slika

Slika

Slika

Slika
By жњ
Pored nabrojanih, moram dodati:

Blade Runner, savrseni sci-fi noir... :drama:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
imam dosta makavejevih filmova, ali ''ljubavni slucaj...'' nisam uspeo da nadjem. ako bi neko bio ljubazan neki link da sharuje... :saint:
nemam ja, ali ima moj ortak na DVDu (navodno remasterizovan) .. pa ću da ti srežem :D

konačno ja nečim da se odužim za one DVDjeve koji su mi pružili toliko zadovoljstva!
Korisnikov avatar
By Srklet
od novijih filmova - elephant, there will be blood, se7en.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by but_thats_not_Artistic

Slika
preodlična!

Originally posted by жњ

Slika
:D

vi'š, nisam se odavno bavila potragom za nexus 6's stills online... zapanjujuće malo ih ima, kad se uzme u obzir koliko je to jedan vizuelno savršen lik.
Korisnikov avatar
By Tungi
What ever happened to baby Jane?

Slika

Now,Voyager

Slika

The son of the sheik

Slika

Magnificent Obsession

Slika

Pillow Talk

Slika

:love: :love: :love:
By жњ
Ajmo dalje...

Fasbinder, Gorke suze Petre Von Kant :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

misssim, ceo film je fotografija... one jedva da se i pomeraju :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce
Inace, dopada mi se fotografija u filmovima Jane Campion: "The Piano" i "An Angel at My table". I u kineskim filmovima: "Heroj" i "Kuca letecih bodeza". Da ne zaboravim: "Cudesna sudbina Amelije Pulen"!
Ma kako je ovo bilo slatko! Da ne zaboravim.

:D

Ot, valjda ste sve pomenuli. Više mi ništa ne pada na pamet.
Korisnikov avatar
By Srklet
@morrison: "magnificent obsession" (tj. verzija s jane wyman) je inace u boji. ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
E ja imam crno-beli;)Ne volim u boji:alexis:
Korisnikov avatar
By Mars
Od relativno novijih..
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
prilicno je tesko fotografijama dočarati odlicnu filmsku kameru... ono, ipak se krece :D

zaboravih jos navesti filmove wong kar-waija... chris doyle je carobnjak. :leviathan:

no, evo ipak harris savides:

Slika
By жњ
Originally posted by Mars
Od relativno novijih..
Slika

Slika

ajme... pa ja nisam znala da ima film. metla ga da se skida!!

kako mi je to promaklo?? :povez:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by жњ
ajme... pa ja nisam znala da ima film. metla ga da se skida!!
Na stranu i kvalitet knjige i kvalitet filma...ali, ako postoji primer gde je postignut taj odnos 1:1, slike koje imaš u glavi dok čitaš i posle gledaš film - to je ovde.

Javi kad odgledaš.

APdeJt:

Slika

Slika

Slika

Slika

Nisu reprezentativni primeri...
Korisnikov avatar
By Sunce
Da, da, Evropa ima odlicnu fotografiju. Posebno docarava osecaj da covek tone, osecaj hipnoze. Dobri kadrovi, a samim tim i fotografije su uradjeni pod vodom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Streetcar named desire

Slika

Sunset Boulevard

Slika

All about Eve

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da, Evropa ima odlicnu fotografiju. Posebno docarava osecaj da covek tone, osocaj hipnoze. Dobri kadrovi, a samim tim i fotografije su uradjeni pod vodom.
I dodao bih korišćenje boje. Scena samoubistva u kupatilu.

Hipnotičkom efektu doprinosi i zvuk: You will now listen to my voice. My voice will help you and guide you still deeper into Europa. Every time you hear my voice, with every word and every number, you will enter into a still deeper layer, open, relaxed and receptive. I shall now count from one to ten. On the count of ten, you will be in Europa. I say: one. And as your focus and attention are entirely on my voice, you will slowly begin to relax. Two, your hands and your fingers are getting warmer and heavier. Three, the warmth is spreading through your arms, to your shoulders and your neck. Four, your feet and your legs get heavier. Five, the warmth is spreading to the whole of your body. On six, I want you to go deeper. I say: six. And the whole of your relaxed body is slowly beginning to sink. Seven, you go deeper and deeper and deeper. Eight, on every breath you take, you go deeper. Nine, you are floating. On the mental count of ten, you will be in Europa. Be there at ten. I say: ten.
Korisnikov avatar
By Tungi
Da, da, Evropa ima odlicnu fotografiju. Posebno docarava osecaj da covek tone, osocaj hipnoze. Dobri kadrovi, a samim tim i fotografije su uradjeni pod vodom.

Hipnotičkom efektu doprinosi i zvuk: You will now listen to my voice. My voice will help you and guide you still deeper into Europa. Every time you hear my voice, with every word and every number, you will enter into a still deeper layer, open, relaxed and receptive. I shall now count from one to ten. On the count of ten, you will be in Europa. I say: one. And as your focus and attention are entirely on my voice, you will slowly begin to relax. Two, your hands and your fingers are getting warmer and heavier. Three, the warmth is spreading through your arms, to your shoulders and your neck. Four, your feet and your legs get heavier. Five, the warmth is spreading to the whole of your body. On six, I want you to go deeper. I say: six. And the whole of your relaxed body is slowly beginning to sink. Seven, you go deeper and deeper and deeper. Eight, on every breath you take, you go deeper. Nine, you are floating. On the mental count of ten, you will be in Europa. Be there at ten. I say: ten.
Ja nisam medju "normalnim ljudima" jer nisam podlozan hipnozi:alexis:
Korisnikov avatar
By Sunce
Film "Tisina", od Bergmana.

U tom filmu se malo prica, kao sto naziv kaze, ali slike se tako dobro pokrecu i one su glavne. Crno-bela umetnost!

Nije receno kada i gde se odvija radnja, ali decak srece niz tenkova u vozu, njihove senke. Jedan od boljih filmova.

Slika

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Cat on a hot tin roof

Slika

Who's affraid of Virginia Woolf

Slika

Ex Lady

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Morrison

Ja nisam medju "normalnim ljudima" jer nisam podlozan hipnozi:alexis:
Meni je bilo bas strasno da slusam sve to. I ono cuveno: nece da postavi bombu, pa hoce, pa nece, pa ipak hoce, pa kad je postavi, onda brze-bolje da reaktivira, ali...
Korisnikov avatar
By Mars
Zato film treba gledati 2+ puta.

:)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Koje filmove pamtite po dobroj fotografiji?

the talented mister ripley

edit: od starijih dreams, kurosavin i naked lunch, kronenbergov
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!