Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Nemam neko veliko poverenje u low-cost kompanije, kao ni u domacu avio kompaniju. Mozda ce ovo zvuciti, kao da sam razmazen, ali ja imam stav ako cu da letim onda ce to biti LUFTHANSA, BRITISH AIRWAYS, AUSTRIAN AIRLINES,SWISS AIR, AIR FRANCE ili necu leteti uopste.
Korisnikov avatar
By smaug
^Zaboravio si KLM...
Blago tebi kad mozes da priustis skupe avio karte...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
KLM :love:

Mada nije los osecaj ni kad te prsata Svabica u "Lufthansi" probudi, dok pokusavas da provalis kako da se resis isijasa, i donese savrseno toplu kajganu... :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by vracar.beograd
ali ja imam stav ako cu da letim onda ce to biti LUFTHANSA, BRITISH AIRWAYS, AUSTRIAN AIRLINES,SWISS AIR, AIR FRANCE ili necu leteti uopste.
Samo ne znam zašto...
Ja ama baš nikavu razliku između Lufthase i Germanwingsa ili Wizza nisam video.

OK, Jat i TAP su već posebna priča :smeh:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Marvin
Originally posted by vracar.beograd
ali ja imam stav ako cu da letim onda ce to biti LUFTHANSA, BRITISH AIRWAYS, AUSTRIAN AIRLINES,SWISS AIR, AIR FRANCE ili necu leteti uopste.
Samo ne znam zašto...
Ja ama baš nikavu razliku između Lufthase i Germanwingsa ili Wizza nisam video.

OK, Jat i TAP su već posebna priča :smeh:

Jao TAP. Najneljubazniji staff ikada. Mrze te sto postojis i sto je bas ona ta koja treba da ti sipa djus. :hypno:
Korisnikov avatar
By Marvin
Je l' da?

:lol:

Ja sam se zaprepastio. A ceo život živim u Srbiji. Kako li ljudi iz normalnih država reagiju na ono, da mi je znati...

Koji bes, koja neljubaznost, koji prezrivi pogledi i frktanje kroz nos.
Onome ni naša najnadrkanija šalteruša u Socijalnom 2 meseca pred penziju nije ravna.

edit: a što je najčudnije u Portugalu ni na jednu jedinu nadrkanu osobu nisam naišao... to valjda kad polete polude :lol:
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Francuska avio kompanija AIR FRANCE je preuzeo holandsku avio kompaniju KLM, tako da na trzistu nastupaju kao AIR FRANCE-KLM. Putujem sa velikim evropskim avio kompanijama, zahvaljujuci mojoj tetki, jer ona placa moje avio karte, nemam ni ja da platim 500-800E, za povratnu kartu do SAD
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Je l' da?

Ja sam se zaprepastio. A ceo život živim u Srbiji. Kako li ljudi iz normalnih država reagiju na ono, da mi je znati...

Koji bes, koja neljubaznost, koji prezrivi pogledi i frktanje kroz nos.
Onome ni naša najnadrkanija šalteruša u Socijalnom 2 meseca pred penziju nije ravna.

Znas Micu Ubicu?!?! :shok:

E pa, moje saucesce :lol: (ukoliko ti ova replika nije poznata, postace nakon gledanja video klipa ispod)

''

ON: Ma, TAP je raspad zivi. Ona je besna sto sam ja, zamisli dosla, da checkiram kofer. :drama: Sto ti kazes, da mi je samo znati kako civilizovan svet to dozivljava :lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jesam, jesam.
Pre 2 dana sam otkrio Micu ubicu (verovatno sam zato to gore i napisao) :giggle:

Ma TAPovke su genijalne.
Idu okolo i brecaju se na ljude. Na sve redom. Nije bitno šta ti treba ili ne treba.
Ja krenuo u wc, a ona baš namerila da nagura ona kolica u prolaz. Kad mi glavu nije otkinula :lol:
Tolike godine su prošle a ja se te agresije i besa još u detalj sećam :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Jesam, jesam.
Pre 2 dana sam otkrio Micu ubicu (verovatno sam zato to gore i napisao) :giggle:

Ma TAPovke su genijalne.
Idu okolo i brecaju se na ljude. Na sve redom. Nije bitno šta ti treba ili ne treba.
Ja krenuo u wc, a ona baš namerila da nagura ona kolica u prolaz. Kad mi glavu nije otkinula :lol:
Tolike godine su prošle a ja se te agresije i besa još u detalj sećam :lol:
Pa ne mozes ti da piskis tako kad oces...

Jel iko 'konzumiro' Ryanair...
Da znate kako je to tek spektakulano...

Blago onom vracarcu...ima tetku...bogatu tetku...ja sve moram jadna sama u duetu...ja i zena mi..bu jec jec.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja nikad nisam naletela na neljubazno osoblje, mozda jer nisam letela TAP-om. Sad na jat-ovom letu iz Londona su bili preljubazni stvarno.

Ali jos uvek se secam jednog stjuarta sa BA leta ....crnac sa Beri Vajt glasom i impozantnom pojavom :drama: Svaki put kad mi je reko "madam" osetila sam blage vibracije, ali ne od turbulencije :kesa:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by smaug
jadna sama u duetu...
ah, the traditional irish solo :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Štoo?
Kakvi su?
'De se raspiši :)
Originally posted by Hys.
Ja nikad nisam naletela na neljubazno osoblje, mozda jer nisam letela TAP-om. Sad na jat-ovom letu iz Londona su bili preljubazni stvarno.
Pa jesu Jatovke preljubazne, jedino im se to ne može osporiti.
I to onako prirodno i prijatno ljubazne, sa divnim osmesima...
Kad se setim tog putovanja Hansom, preplašila nas jedna psycho stjuardesa! Kakav je to ludački kez bio! 2 sata ga pustila nije. Šestice joj se vide, a oči nula... strašno je kad se neko tako samo ustima smeje :uplasen:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Jatovke
jatovke? svaka jatova stjuardesa koju sam ja ikada videla je bila procelav i brkati pedesetogodisnjak. i'm not being funny about it - stvarno samo muskarci.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by bas bleu
Jatovke
jatovke? svaka jatova stjuardesa koju sam ja ikada videla je bila procelav i brkati pedesetogodisnjak. i'm not being funny about it - stvarno samo muskarci.

Svaka stjuardesa koju sam ja ikada videla bila je sredovecna zena, natapirane plave kose sa 5cm izrastkom, naocara sa sve onim gajtanom(ja ne znam gde to vise ima da se nadje), sijaset zlatnog prstenja, ogrlica i lancica sa Svetom Petkom, ljubicastom senkom i ultra narandzastim rumenilom koje se nekim cudom naslo tamo gde prestaje obraz, a pocinje uho.

Se-ksi. GR. :bic:
Korisnikov avatar
By smaug
Štoo?
Kakvi su?
I was stranded in France and Ryanair flew me to Dublin and then to London for no charge. They're a fantastic airline. But the thing was... I wanted to go to Munich...

Onda(jel ovako u svim low cost kompanijama)sedista nisu numerisana...Tacnije, jesu sedista numerisana al ti ne dobijes broj sedista na karti...pa je jako zanimljivo stici do mesta koje je slobodno ali koje sestradesa cuva za nekog njenog ko je na istom letu ko i ti...a taj malo kasni...

Low cost su karte al nije npr obicna flasirana cesmovaca...A matematika sestradesi nije jaca strana...U ostalom zar ima razlike u novcanici od 50 i od 5 evra....Really...Noooo...

Eto.
Al ako, neka lowcost kompanija. Pola sveta ne bi videlo onu drugu polovinu da ih nije.
Korisnikov avatar
By bas bleu
eto, vidis ocigledno idu na to da svima ugode. za mene se recimo zna da preferiram butch - otuda brci i sl. u to sta tebe lozi ja ne bih ulazila sada :giggle:

ups, ulete mi smaug :pervert:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Štoo?
Kakvi su?
I was stranded in France and Ryanair flew me to Dublin and then to London for no charge. They're a fantastic airline. But the thing was... I wanted to go to Munich...

Onda(jel ovako u svim low cost kompanijama)sedista nisu numerisana...Tacnije, jesu sedista numerisana al ti ne dobijes broj sedista na karti...pa je jako zanimljivo stici do mesta koje je slobodno ali koje sestradesa cuva za nekog njenog ko je na istom letu ko i ti...a taj malo kasni...

Low cost su karte al nije npr obicna flasirana cesmovaca...A matematika sestradesi nije jaca strana...U ostalom zar ima razlike u novcanici od 50 i od 5 evra....Really...Noooo...

Eto.
Al ako, neka lowcost kompanija. Pola sveta ne bi videlo onu drugu polovinu da ih nije.

Majko mila, seems like I won't be visiting Amsterdam next week after all :lol:

Ulanabaatar, Mongolia here I come. :dancing:
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by bas bleu
Jatovke

Svaka stjuardesa koju sam ja ikada videla bila je sredovecna zena, natapirane plave kose sa 5cm izrastkom, naocara sa sve onim gajtanom(ja ne znam gde to vise ima da se nadje), sijaset zlatnog prstenja, ogrlica i lancica sa Svetom Petkom, ljubicastom senkom i ultra narandzastim rumenilom koje se nekim cudom naslo tamo gde prestaje obraz, a pocinje uho.

hahahhahah :P ...varate seeeeeee mnoogoooooo, mozda ste bili na letovima gde vam je zapalo bas takvo "sexy" osoblje :lol: , ima stvarno dobrih komada za videti (samo ih uglavnom salju na VIP avione ;) )..ovo vazi za JATovu i AB-ovu ekipu ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!