Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
U kojoj meri izjednachavate pasivnu ulogu sa submisivnoshcu i smatrate li da pasivan u sexu (bilo fem bilo str8looking) moze da bude dominantan?
By Kragi
moze, sve je to individualno i stvar ukusa ... ima nas raznih :)

btw Belly jel ti to hoces da nam kazes nesto o sebi or what? :skorpija:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by KgCS3
moze, sve je to individualno i stvar ukusa ... ima nas raznih :)

btw Belly jel ti to hoces da nam kazes nesto o sebi or what? :skorpija:
I just might. :D
Hahaha...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by BellyButton
U kojoj meri izjednachavate pasivnu ulogu sa submisivnoshcu i smatrate li da pasivan u sexu (bilo fem bilo str8looking) moze da bude dominantan?
WARNING! DALJI TEKST NIJE ZA MLAĐE OD 30 GODINA!

Dakle, jednom davno sam gledao jedan film u kome postoji neka jako debela ogromna butch žena koja primorava malog kržljavog njonjavog muškarca na seks (ne sećam se da li je upravnica zatvora, konc.logora ili šefica). U sceni seksa ona neprekidno ponavlja: Fukaj. Fukaj. (u svakom slučaju to piše dole u titlu). Tu sam bio jako mlad kad sam to gledao pa mi je bilo VRLO gross i disgusting. Ona je recimo triput veća od njega i izgleda slično kao ona morska veštica iz crtanog Mala sirena. Na kraju ona kaže: Eto ti tako mali kržljav i nikakav uspevaš da fukaš, a mi jadne žene maštamo o krupnom jakom muškarcu i on nikad ne dođe
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne moze.Ja sam zivi dokaz!:durenje:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Morrison
Ne moze.Ja sam zivi dokaz! :durenje:
A ti si jedini merodavni primerak?
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by BellyButton
Originally posted by Morrison
Ne moze.Ja sam zivi dokaz! :durenje:
A ti si jedini merodavni primerak?
Ubedi me u suprotno:novine:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Kid_A
moze da bude :)
Korisnikov avatar
By m..
nemam pojma, ja pasivnu ulogu izjednacavam sa spavanjem.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmmmm...moram priznati da sam dosta vremena oklevao da probam i pasivnu ulogu jer volim da budem dominantan u sexy i da ja budem taj "koji vodi igru" i volim da se osetim kao da ja kontrolisem situaciju u sexy a mislio sam da u pasivnoj ulozi to necu moci osetiti...medutim nakon sto sam i to probao shvatio sam da i pasivna uloga moze biti na neki nacin dominantna odnosno da ne gubis kontrolu ako nisi ti taj koji je aktivan...mada ja sam generalno dosta kreativan u sexy pa izgleda da nekako uspem da izvucem najbolje i u jednoj i u drugoj ulozi :D

Ma bitno da nama bude lepo :zastava:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Hys.
Naravno :)
Neobjašnjivo kratak odgovor i mir od tebe, imajući u vidu tvoje postove i temperament u Estrogenu na sličnu tematiku. :lol:

On: Odgovor bi valjda bio DA. Mada, ja sam pre mislila za sebe da sam pasivna zato što volim da je partnerka ta koja dominira (potpuno nevezano za priču ližem/lizana) pa sam na ovom forumu naučila da to nije pasivnost, već submisivnost. Jest da sam se 'izbunjivala', ali sam nešto i naučila. :pionir:

U svakom slučaju, neka je hvaljena Hys. i njeno http didaktičko strpljenje. :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pasivan je toliko domino da trazi svoju sliku u (spoljasnjem) otelotvorenju aktivnog. A aktivan u sebi ima skrivenog decaka, neznog...ili kuckucu koju trazi u (spoljasnjem) otelotvorenju pasivnog.

A ako cemo o domino efektu, pa pasivni vole ego - manijake aktivne, zato sto su sami ego triperi. Sto aktivni vise voli sebe, to ga i pasivni vise voli. I pasivnom ne treba da ga domino aktivan voli, ne, on treba da voli sebe i jedino sebe.

:smeh: To su neki moji izvodi, priznajem glupi, ali u praksi je ispalo da su uglavnom tacni.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Galateja
U svakom slučaju, neka je hvaljena Hys. i njeno http didaktičko strpljenje. :lol:
:hail:
By Ulix
Ne pretpostavljam stvari tek tako. Može svašta.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by m..
nemam pojma, ja pasivnu ulogu izjednacavam sa spavanjem.
m.. talks the talk. :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Sunce
A ako cemo o domino efektu, pa pasivni vole ego - manijake aktivne, zato sto su sami ego triperi. Sto aktivni vise voli sebe, to ga i pasivni vise voli. I pasivnom ne treba da ga domino aktivan voli, ne, on treba da voli sebe i jedino sebe.
Ima istine u tome, i to dosta.

Sa prvim pasusom se doduse ne mogu sloziti, ili makar ne zelim! :uplasen:

Meni su te podele inace smesne.
U praxi se pokazalo, koliko god da neko viche da je dominantan, grub, bla bla bla... na kraju se sve svede na moju odluku, kad, kako i koliko :lol:
Ja ne umem drugacije, na to sam navikao (da ne kazem naviknut!)
A navika je nekad i budjava stvar, koliko god mi nekad odgovarala.
Ali opet ne dozivljavam ni sebe kao dominantnog, samo volim da imam kontrolu (ili je prepustim, ali opet kad ja to odlucim), ali ne samo u sexu, nego u gotovo svemu (mogucem)...

Kapiram da bih bio poptuno pod necijom dominacijom samo ukoliko ona ne bi bila iskljucivo fizicka, vec kad bi bila apsolutna!
To do sada nisam osetio, ali zelim, bas :opacupa:
Kao i obicno, trazim i zamisljam previse, te sumnjam da ce se to dogoditi.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Lepa Krepa
whoever feels active enough. :lol:

:smeh:
By Luce
Moze li neko ljubazan da mi objasni sta tacno znaci "pasivan" u kontextu gay odnosa? Da li je to onaj koji dobija penis/nesto penisoliko u guzu, ili onaj koji ne vrsi nikakvu aktivnost?

Jer ako je prvo - pa, ne vidim zasto bi neko MORAO da se lisi primanja analnog zadovoljstva samo da bi mogao da se nazove dominantnim. Mogao bi, za pocetak, da se drzi neke cowgirl varijante, jer je doggy poza, evolutivno govoreci, znak potcinjavanja (dva muzjaka majmuna ce to uraditi ne u kontekstu parenja, vec uspostavljanja hijerarhijskih odnosa), ali mislim da bi izrazito dominantna osoba cak i u toj pozi i dalje imala psiholosku kontrolu.

A ako je drugo - onda je odgovor definitivno da. Cak i se ako samo davanje instrukcija moze smatrati aktivnoscu, u pitanju je aktivnost koja se udobno moze raditi sa sve cetiri razbacane po kaucu, i umnogome na obostrano zadovoljstvo. A za slucaj da se odsustvo pomeranja ili govora ne smatra aktivnoscu - jedna sub devojcica mi je nedavno rekla da lakse podnosi fizicki bol nego kad joj se trazi da isprica ponesto o sebi. Samo to, da kaze nekoliko prostih recenica, bilo je nemoguce dok nije dobila nekoliko smernica. Traziti od nekoga u submisivnom raspolozenju da donosi odluke o tome sta reci/uraditi, kada, kako, koliko, i da brine o tome da li je ono sto radi po volji dominantnom partneru, zapravo je cesto vrlo sadisticki zahtev, narocito bez povratne informacije. Manje je vazno ko radi, od toga ko evaluira ono sto je uradjeno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!