Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Slika

Koliko puta vam se desilo (da li vam se uopshte desilo?) da se zaljubite u nekoga ko prolazi kroz neki tezak period?

Da li ste skloni interesovanju za osobe koje su "pogreshne" za vas, koje su slabe i nesigurne ali koje vas privlache? Deluju li vam one iskreno?

Postoje li neke vashe slabosti zbog kojih ste vi "padali" na nekoga i obrnuto?
Korisnikov avatar
By maka
Desilo mi se samo jednom da se zaljubim u nekoga ko je lose uticao na mene...

sad sam zaljubljena u osobu koja uzasno pozitivno utice na mene,ali zaljubila sam se u nju odmah,cim sam je videla,tek kasnije se ispostavilo da je divna zena i da pozitivno utice na sve oko sebe,. dakle,sreca :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
pa nije mi se desavalo da se zbog toga zaljubim
nikad to nije bio razlog
ali kad priovedesh duze vremena sa nekim
neminovno je da se i nesto lose desi
a kad se pregura to loshe zajedno
tad se najvishe zblozhite

i pritom ne mislim na jedno drugom loshe nego na okolnosti nezavisno od same veze

nemam slabosti na koje "padam"
sekund jedan ne bih potrosila na osobu za koju mislim da je pogresna

p.s. bilo koja vrsta nesigurnosti kod devojke je najveca moguca sansa da izgubim interesovanje tj. da me ne zainteresuje.
ne mislim na povuchenost, stidljivost ili skromnost
Korisnikov avatar
By bas bleu
ok, ja imam problem sa ovim stripom.
prvo, so not funny. naravo, stvar ukusa/smisla za humor, therefore moj problem. :)
drugo, uopste ne ilustruje temu. elem, ovom liku koji se pojavljuje u poslednjoj kockici, takeru, se svidja ne itan koji prolazi kroz "tezak period" vec njegov brat koji se cini kao sasvim priseban momak koji tacno zna sta radi u zivotu. da strip zaista ilustruje temu, takeru bi se svideo itan.
molim da udje u zapisnik da sam ulozila protest autorskinji teme zbog gorenavedenog.
Korisnikov avatar
By lorna
Bas bleu,

jeste, stoje tvoje primedbe.

Htela sam da postavim antitezu.

U smislu: postoje li situacije u kojima nam se svidjaju "slabi"? Takvi kakav je Itan.
By ...Sitnicava...
Originally posted by lorna

Koliko puta vam se desilo (da li vam se uopshte desilo?) da se zaljubite u nekoga ko prolazi kroz neki tezak period?

Da li ste skloni interesovanju za osobe koje su "pogreshne" za vas, koje su slabe i nesigurne ali koje vas privlache? Deluju li vam one iskreno?
Nije mi se desilo, ali ne bih se povukla.
Ako osetim emocije, ostala bih uz tu osobu u koliko god nezavidnoj situaciji ona bila.
Ovde dodajem da ne verujem da bih se mogla zaljubiti u šljam.
U vezi sa onim da li osobe koje su slabe i nesigurne deluju iskreno - kakve veze jedno sa drugim ima?
Ne znači da je neiskrena osoba koja je takva.
Korisnikov avatar
By bas bleu
don't know nothin' 'bout no antithesis, but i can sure tell a missed point when i see one :sweet:
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by ...Sitnicava...
U vezi sa onim da li osobe koje su slabe i nesigurne deluju iskreno - kakve veze jedno sa drugim ima?
Moje iskustvo sa osobama koje su prolazile kroz neke teshke periode,

bilo je povezano sa njihovim neotvaranjima i potiskivanjem u sebe. I onda, kada upoznam osobu koja vec prilikom upoznavanja govori o svojim problemima i sve shto je meni, kao nekome ko slusha, teshko za "svartiti", posumnjam u iskrenost. A recimo, osoba je jako interesantna.
Korisnikov avatar
By blabla54380
neobracam na to paznju. kad se zaljubim zaljubim. bas me briga da li je u ekstazi ili depresiji ili cemu vec. naravno voleo bi da je u ekstazi, ali ne menja stvar i ako prolazi kroz tezak period.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ja se vrlo cesto zalepim upravo za osobe koje jednostavno zbog hiljadu i jednog razloga nisu za mene.Sto se teskog perioda tice,do sada nisam imala takav slucaj.Mene ipak privlace cesto osobe koje su mi nedostizne.
Imam ja gadan problem u glavi.
Korisnikov avatar
By Dina
I za mene bi moglo da vazi ovo sto rece Sabotage, vezano za nedostizne osobe... :sigh:

A sto se tice problema, pa ne bas, kada sam se zaljubljivala nije to bilo u probleme... Ali verovatno ih svako ima, pa je i tu i nesvesno moglo biti prepoznavanja. Medjutim, ako bi to bila osoba slicnija meni desavalo bi se da se sve duplira, moj haos i haos te osobe, pa haos na kvadrat... kuku... Tu nije bas bilo resenja jer ma koliko da smo se mogli saosecati, da smo bili sposobni valjda bi prvo razresili sopstvene haose. Mnogo je bolje neko dopunjavanje - tamo gde ja imam problem druga strana nema ali moze da razume moje dileme, i obratno. Ne zanimaju me bas osobe slabije od mene, jace hmmm nesto takve nisam ni sretala, ali pretpostavljam da me ni takve ne bi zanimale, jedino sto mene interesuje je partnerstvo a tu bi snage trebalo da su slicne (mada ne mora biti u svakom trenutku i svakoj situaciji, i na svakom polju...).
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by ...Sitnicava...

Ako osetim emocije, ostala bih uz tu osobu u koliko god nezavidnoj situaciji ona bila.
:up:
By Kragi
Originally posted by Sprinter
neobracam na to paznju. kad se zaljubim zaljubim. bas me briga da li je u ekstazi ili depresiji ili cemu vec. naravno voleo bi da je u ekstazi, ali ne menja stvar i ako prolazi kroz tezak period.
Upravo .. :nokti:
By ...Sitnicava...
Originally posted by bas bleu
don't know nothin' 'bout no antithesis, but i can sure tell a missed point when i see one :sweet:
Gde si mi ti bila kada sam mašila temu na pismenom iz književnosti. :sweet:
Mis'im, čemu potreba za onakvim komentarima, ne kapiram.
Nego, da se vrnem ja na temu.
Originally posted by lorna
Moje iskustvo sa osobama koje su prolazile kroz neke teshke periode,

bilo je povezano sa njihovim neotvaranjima i potiskivanjem u sebe. I onda, kada upoznam osobu koja vec prilikom upoznavanja govori o svojim problemima i sve shto je meni, kao nekome ko slusha, teshko za "svartiti", posumnjam u iskrenost. A recimo, osoba je jako interesantna.
Možda je prosto u pitanju patetika ili je osoba zaista puna problema, a u tebi nalazi adekvatnog sagovornika, ne znam.
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Nikada ne gledam to tako, da li neko prolazi kroz tezak period ili ne i ne dovodim to u vezu sa mojom zaljubljenoscu.. Ako se zaljubim to nema veze sa tim periodom, nego sa tom osobom u koju sam zaljubljena. Teskih perioda je brdo u zivotu i detinjasto je povuci se kada dodje do toga, a i oslikava klimave emocije kada ti pred prvim problemom resis da se povuces nego da ostanes i boris se..

Nisam.. Volim jake osobe, ali i jake osobe imaju svoje padove.. Moze se desiti da neko preuvelicava svoj problem i pravi od njega slona, a problem nije ni mish, e to me izluduje, jer kada neko od svake gluposti pravi kraj sveta znaci da se nikada u zivotu nije susreo sa nekim zaista velikim problemom kao sto je bolest, smrt... i takve osobe me automatski odbijaju..
Korisnikov avatar
By m..
[qoute]Koliko puta vam se desilo (da li vam se uopshte desilo?) da se zaljubite u nekoga ko prolazi kroz neki tezak period?

Postoje li neke vashe slabosti zbog kojih ste vi "padali" na nekoga i obrnuto? [/quote]

Jesam, poneki put, zadivila me snaga kojom to hendlaju, sto bi bio i odgovor na drugo pitanje - ne, ne slabe, ne nesigurne. j s tim ne umem da izadjem na kraj, pogotovu ako su needy i posesivno ljubomorne, ja nemam adekvatan odgovor na te stvari.

Uh, sta ja znam, ne bih sad da kopam po istoriji, pretpostavljam da ima tih slabosti, al ne mogu da nadjem nikakav konkretan primer.

Ugalvnom padam na jake, zabavne i ekstrovertne devojke (aravno tu se skup kriterijuma ne zavrsava, nego pocinje). Imala sam par mlakih, al su i moja osecanja bila mlaka.
Korisnikov avatar
By zozefin st
nesigurne i slabe me ne privlache, a dal su dobre za mene neznam..
Korisnikov avatar
By Galateja
Da, svi volimo jake, ma šta god to značilo... :sigh:

Hajde da krenem iz ličnog i malo drugačijeg ugla. Kada sam upoznala svoju devojku bila sam u jako teškom životnom periodu. Objektivno teškom. Član porodice mi je bio na samrti i činilo mi se da na svakom polju gubim. To je rezultiralo da sam postala veoma ranjiva i teška. Prijatelji sa kojima sam se družila su mi okrenuli leđa. Gde god da sam usmerila pogled, oči bi se suočavale sa tuđim leđima.
Tada, nikako nisam bila pogodna za vezu.
Moja devojka se nije okrenula i otišla, tad kad mi je bio jedan od težih perioda u životu, već je ostala uz mene. I hvala joj na tome.

Vremenom, ratosiljala sam se jednog po jednog problema. Radila na emotivnoj i mentalnoj kondiciji.

U međuvremenu dolazilo je do situacija kao što je u basni o lavu i mišu. Dešavalo se devojci da 'padne', onda se uloge promene i ja bivam ta koja je jača.

Tako da ja mislim da je jačina vrlo promenjiva kategorija i da se ponekad meri time koliko smo u stanju da 'istrpimo' slabe/problematične, da ih razumemo i osnažimo u nekom periodu. Kod nekoga je taj period duži, kod drugih kraći.
Ne mislim da je problematičnost tipska odlika. To je proces, a ne stanje.
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Galateja
Osim ako si "problem koji hoda", kako je jednom moj najbolji prijatelj opisao mene :) Naravno, nisu to neki big problemi, to su: male katastrofe, vishe kao neki lucidni problemi, apsurdni u svom postanku, ostanku i prestanku. I to je zabavno, materijal za rubriku "dogodovshtine".

A o nekom tezem problemu, ne razgovaram gotovo uopshte, bash ako moram. Pokushavam da ga reshavam, da radim na njemu. I to je sve.

Da kazem sada i neshto na temu.

I ja, kao i vi volim jake i sigurne osobe. Medjutim, to nisu i glavni razlozi zbog kojih mogu da se zaljubim u nekoga. Ne bih znala kako to da objasnim, ali neka "fascinacija" je neophodna, moze biti najmanja stvar na svetu, ali da mene obara sa nogu i da sam zbog nje spremna da zvacem sve teshke periode, stanja i procese.
Moze da se desi i obrnuto, osoba je po p.s-u, sve ono shto je kompatibilno sa mnom, sve ono shto smatram da osoba pored mene traba da bude, ali da ima neki bag koji isto tako moze biti najmanji na svetu, ali da mene uzasno odbija.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ah, da...i nista manje od toga :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne, ne primam se na to. Mada ozbiljno mislim da se jedna devojka sa kojom sam se... druzila... - tripovala upravo, ali upravo na to.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by hlaefdige
ah, da...i nista manje od toga :D
Ne znam sta je to "jaka", a sta je "slaba" osoba. Samo znam da ne volim omnipotentne osobe.

Osobe koje se prave da mogu sve, one koje kotrolisu, koje su zatvorene, a vole da savetuju drugima - to ne, ne.

Meni se dopada junak iz romana "Mornar iz Gibraltara" Margerit Diras. Covek je imao zenu - nasmejanu, hipereuforicnu, zenu koja je sve mogla - da po najvecoj vrucini obilazi grad, da u galeriji pricom prekrije svaku sliku, da sve razume i da sve moze, ali se zaljubio u nezadovoljnu, nesrecnu zenu koja traga (za mornarom), ali traga.
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Sunce
Meni se dopada junak iz romana "Mornar iz Gibraltara" Margerit Diras. Covek je imao zenu - nasmejanu, hipereuforicnu, zenu koja je sve mogla - da po najvecoj vrucini obilazi grad, da u galeriji pricom prekrije svaku sliku, da sve razume i da sve moze, ali se zaljubio u nezadovoljnu, nesrecnu zenu koja traga (za mornarom), ali traga.
Sunce,

:dance:
By жњ
Ne volim slabice. Mislim, zao mi ih je, ali tu se odnos zavrsava. Ne mogu biti u vezi sa nekim koga zalim, mogu biti u vezi samo sa onom kojoj se divim.

edit: (uoceni paradoks) nekada priznavanje sopstvene slabosti cini da tu osobu vidim jos jacom i hrabrijom, bas zbog muda da pokaze tu slabost, ta osoba postaje jos snaznija i veca u mojim ocima.

edit2: ne odnosi se na osobe koje se stalno zale na nesto ili nekog i koje su generalno slabe.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by жњ
edit: (uoceni paradoks) nekada priznavanje sopstvene slabosti cini da tu osobu vidim jos jacom i hrabrijom, bas zbog muda da pokaze tu slabost, ta osoba postaje jos snaznija i veca u mojim ocima.

:up:
samo nema tu nista paradoksalno
to se desava kad nekom dovoljno verujesh
momenat kad se otvorish i opustish
onda vas to zblizi
bar je tako kod mene
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Samo jednom...
Prolazila je kroz jako tezak i mucan pariod- ja sam u njoj videla sebe.. tako sam se osecala pre par godina.. pomogla sam joj.. Ah, koliko me je samo nervirala tih 6 meseci :burner:
Sada je sve iza nas, ona se promenila i postala srecnija, opustenija, a mi smo zajedno skoro 3 meseca i nadam se da ce ih biti jos :love: :sanjaljubaf:
Korisnikov avatar
By Dali_

Hajde da krenem iz ličnog i malo drugačijeg ugla. Kada sam upoznala svoju devojku bila sam u jako teškom životnom periodu. Objektivno teškom. Član porodice mi je bio na samrti i činilo mi se da na svakom polju gubim. To je rezultiralo da sam postala veoma ranjiva i teška. Prijatelji sa kojima sam se družila su mi okrenuli leđa. Gde god da sam usmerila pogled, oči bi se suočavale sa tuđim leđima.
Tada, nikako nisam bila pogodna za vezu.
Moja devojka se nije okrenula i otišla, tad kad mi je bio jedan od težih perioda u životu, već je ostala uz mene. I hvala joj na tome.

Vremenom, ratosiljala sam se jednog po jednog problema. Radila na emotivnoj i mentalnoj kondiciji.

U međuvremenu dolazilo je do situacija kao što je u basni o lavu i mišu. Dešavalo se devojci da 'padne', onda se uloge promene i ja bivam ta koja je jača.

Tako da ja mislim da je jačina vrlo promenjiva kategorija i da se ponekad meri time koliko smo u stanju da 'istrpimo' slabe/problematične, da ih razumemo i osnažimo u nekom periodu. Kod nekoga je taj period duži, kod drugih kraći.
Glateja mi krade misli :)
Pa, i ne samo misli, vec i zivotne situacije.

Proces...proces...:zeva:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne zaljubljujem se u nekoga zbog neke njegove slabosti vec iz nekih drugih neobjasnjih razloga...a da biram cesto pogresne to stoji :D
Medjutim mislim da se vise radi o tome da mene privlace momci koji su pored dobrog izgleda i inteligentni, samosvesni i imaju jak karakter i jaku licnost a posto i ja imam dosta jak karakter to dvoje nekako ne funkcionise dobro na duze staze :shrug: ali zato dok traje obicno bude extra tako da nema kajanja nikakvog sa moje strane.

A ako neko sa kim sam zajedno prolazi kroz neki tezak period bicu tu za njega naravno i pokusati da pomognem....besplatnim savetima....dobro, malo mozda naplatim savete u naturi :D
Korisnikov avatar
By Blady
Iskreno, ne volim osobe koje imaju stalno neke probleme.. prvo sto sam ja bila takva, zato sto nisam videla izlaz iz situacije u kojoj se nalazim...
Inace jesam, prolazila kroz njene jako lose periode, uvek...
Kao i ona kroz moje, tj one kroz moje :)
Drugacije gledam na to.. vise ne trosim vreme na nesto sto nema smisao.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Slabe ili jake osobe...hmmm...

Svako je slab od nas dok se ne dokaže suprotno...
Kako se nosimo u teškim životnim situacijama pokazuje da li smo slabi ili jaki...

Ali ljudi ne uzimaju u obzir da ne postoji samo parametar koliko je osoba slaba, nego i koliko je situacija teška, tj. ne mora neko biti označen slabićem, ako je jednostavno pukao pod preteškim teretom...

Nije greh pasti. Greh je ne ustati.

Ja ću uvek biti tu da mu pomognem ustati. Ali ako vidim da on ne želi da ustane, onda ću i ja ubrzo odustati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!