Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by ZvezdasBG
Ne izgleda bas tako bezazleno. Jes da je kashikara, al je posteno razlupala ulaz.
zahtevam da se naslov teme promeni u "bacena bomba ispred ulaza rtv pinka" dezinofrmatoru!
Korisnikov avatar
By taurus
Pink jeste djubre, ali sam protiv svakog vida nasilja a narocito protiv ovog Boshko Buha fazona...tu obichno stradaju neduzni,u ovom slucaju je mogao da strada neki portirchic koji radi za 200 evra...dobro pa nije:cool:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by *STATUS*
Како их само није срамота да ударе на националну српску телевизију ПИНК
pink nije nacionalna televizija, vetj privatna televizija sa nacionalnom frekvencijom
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Sprinter
Originally posted by ZvezdasBG
Sranja se nastavljaju. Pre sat vremena nepoznate osobe bacile eksplozivnu napravu na zgradu televizije Pink u ulici Neznanog junaka na Dedinju. Bomba eksplodirala ispred glavnog ulaza.
neko me preduhitrio :smeh:
a sta da se jednog dana dvojici digne kurac i bace dombu na tvoju kucu zato sto si gay?

Pink je djubre ali ga zato ne gledam, necu da bacam bombe jbt :yes:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja nisam gej sa nacionalnom frekvencijom :P niti sam od pola srbije napravio gejeve, ja ne zasluzujem bombu.

salu na stranu, ovo sto se desilo je strahota i pored svih prethodnih dodgadjaja ja nemam vise snage da se pitam dokle, pa moram da se smejem da ne bi prso.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Мислите ли да је мене неко питао да ли желим да будем национални геј бренд?

:trampolina:
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
STVARNO MI JE ZAO, JER JE PINK TELEVIZIJA UZ KOJU SAM ODRASTAO. TAKODJE MOGU DA TVRIM DA JE TO NAJBOLJA TELEVIZIJA U SRBIJI. DA NIJE BILO PINKA, MI NE BI IMALI GRAND SRPSKI BREND. ZAHVALJUJUCI PINKU MI IMAMO SRPSKE BOGINJE CECU, JK................
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by shut
LORD HELP US ALL!
:smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Koliko god je ta televizija zhalosna, licemerje je i dalje baed, m'kay :peace: napad je za svaku osudu
Korisnikov avatar
By blabla54380
da. kao. mladic bacio bombu na trafiku jer mu je prodavac prodao bonzitu sa marelicom, a on trazio bonzitu sa cokoladom. ili iskasapljena radnica maxi diskonta koja je musteriji neravnomerno narezala prasku sunku.
Korisnikov avatar
By Galadriel
au, pa nece nikad uhvatiti pocinioce

znam najmanje dvesta ljudi koji su rekli da bi to uradili :luda:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
TextСтварно смарате...

Да није било Пинка никада не би гледали Чуваре Плаже, моћне ренџере, ријалити програме, не би се ви нешто са РТС-ом и осталима овајдили...

Скоро сви смо одрастали уз Пинк и био је добар , а сада је трун у оку нека тамо Гранд продукција... која не чини ни 10 посто целокупног програма...

Дакле.... да није пинка било, остали би у мраку и гледали за доручак Дневник 1 РТС, за ручак поподневне Вести РТС, и за вечеру Дневник 2 РТС...
а између свега тога бајате серије које знамо напамет и неки треш светских филмоваи серија које нико у свету неће да откупи па их је РТС куповао за мале паре...

Пинк је изазвао ТВ револуцију у Србији, и да њега није било, били би у рангу са Азербејџанским тв станицама...

:neznam:

Korisnikov avatar
By HARP
Srbistan polako počinje da liči na Iran jbt. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
pink je ubio zorana đinđića. simbolički, naravno. :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by vracar.beograd
STVARNO MI JE ZAO, JER JE PINK TELEVIZIJA UZ KOJU SAM ODRASTAO. TAKODJE MOGU DA TVRIM DA JE TO NAJBOLJA TELEVIZIJA U SRBIJI. DA NIJE BILO PINKA, MI NE BI IMALI GRAND SRPSKI BREND. ZAHVALJUJUCI PINKU MI IMAMO SRPSKE BOGINJE CECU, JK................

Komshija,nemoj da nas blatish:ninja:
Korisnikov avatar
By deran
TextСтварно смарате...

Да није било Пинка никада не би гледали Чуваре Плаже, моћне ренџере, ријалити програме, не би се ви нешто са РТС-ом и осталима овајдили...

dobar ti je ovaj Text stati :lol:

ali u pravu si (misim bez rendžera i rijalitia bih već mogao i :smeh: )
ali dok je nemeček bio urednik filmskog i serijskog programa,gledali smo i dosije x,i prijatelje i još mnogo toga...nama u provinciji to mnogo znači...:cowboy:
Korisnikov avatar
By hefestion
danas je 5 oktobar setimo se tog datuma. a setimo se i pinkovog doprinosa i njegovog vlasnika, tada poslanika u saveznoj skupstini promenama,. oni su bili protiv 5 oktobra, oni su simbolicki ubili Djindjica i od njih ne treba ocekivati nista dobro u medijskom smislu. Ako se neke nazadne snage ponovo vrate na vlast Pinkov doprinos svemu tome bice veliki....odvratni su.....jeftini i prosti....
Korisnikov avatar
By Blady
zao mi ako je neko poginuo... ali nsam bas u zalosti za zgradom... mozda zato pustaju sada stare filmove :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
TextСтварно смарате...

Скоро сви смо одрастали уз Пинк и био је добар , а сада је трун у оку нека тамо Гранд продукција... која не чини ни 10 посто целокупног програма...

Дакле.... да није пинка било, остали би у мраку и гледали за доручак Дневник 1 РТС, за ручак поподневне Вести РТС, и за вечеру Дневник 2 РТС...
а између свега тога бајате серије које знамо напамет и неки треш светских филмоваи серија које нико у свету неће да откупи па их је РТС куповао за мале паре...

Пинк је изазвао ТВ револуцију у Србији, и да њега није било, били би у рангу са Азербејџанским тв станицама...

Na stranu fantastična Pink televizija i njen nemerljiv uticaj na život srpskog naroda....al što kaže Dr. M. - da ti stvarno nemaš nekog prijatelja, da te cimne za rukav, bukvalno ili virtuelno i kaže ti "Stani, ne blamiraj se više"... To je ono što je meni neverovatno.

Šta ti znaš o Azerbejdzanu i njegovim TV stanicama?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja nisam rasla uz Pink televiziju, i veoma sam srecna, jer iz te perspektive
mogu slobodno da kazem koliko je ta televizija spustila nivo svih vrednosti.

Televizija kao medij treba osim zabave, da edukuje stanovnsitvo, sto kod
ove stanice ne postoji kao opcija i nikada nije ni postojalo.. U glavnom je
moto bio hleba i igara, daj narodu ono sto ja najnize, kafansku zabavu
putem radio talasa, sa malim mirisom tehnoloske revolucije i 21. veka..

Najteze je napraviti program koji ce da bude privlacan, edukativan i
raznovrstan. Ja ne znam da li i jedna stanica danas u Srbiji ima dobar
obrazovni program, skolski...

Ne odobravam ni jednog trenutka bacanje bombi i bilo koju vrstu nasilja,
cisto da se vratim ON TOPIC, jer sam se vezala na prethodne komentare
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Andjelika
Ja nisam rasla uz Pink televiziju, i veoma sam srecna, jer iz te perspektive
mogu slobodno da kazem koliko je ta televizija spustila nivo svih vrednosti.

Televizija kao medij treba osim zabave, da edukuje stanovnsitvo, sto kod
ove stanice ne postoji kao opcija i nikada nije ni postojalo.. U glavnom je
moto bio hleba i igara, daj narodu ono sto ja najnize, kafansku zabavu
putem radio talasa, sa malim mirisom tehnoloske revolucije i 21. veka..

Najteze je napraviti program koji ce da bude privlacan, edukativan i
raznovrstan. Ja ne znam da li i jedna stanica danas u Srbiji ima dobar
obrazovni program, skolski...
my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By sing&dunum
OMG JEL BOSKO OKEJ? :rida:

LORD HELP US ALL!
Pa, salji mu u2u ako zelis da ti pomogne:pervert:, ne uvlaci nas sve kao paravan... :smeh:

Originally posted by Sprinter
da. kao. mladic bacio bombu na trafiku jer mu je prodavac prodao bonzitu sa marelicom, a on trazio bonzitu sa cokoladom. ili iskasapljena radnica maxi diskonta koja je musteriji neravnomerno narezala prasku sunku.

TextСтварно смарате...

:doh:

:smeh: :smeh: :smeh:

:povez:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ebo vas senzacionalizam, znate?

Kada neko stavi ovakav natpis, meni prvo padne na pamet da je pola zgrade min. otislo u qrc.

A ono, ostetili im vrata. Buhu!

Obzirom na napravu i nanesenu stetu, mislim da se radi o sinovima iz solidnih kuca. Nikako dobrih, oni iz dobrih kuca ubijaju.
Mislim, ko jos uteruje dugove tako sto ti prozor gadja kamenom?
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Wilhelmina
Ebo vas senzacionalizam, znate?

Kada neko stavi ovakav natpis, meni prvo padne na pamet da je pola zgrade min. otislo u qrc.

A ono, ostetili im vrata. Buhu!
''

iskali sav bes na zvezdasa i za mene. sprzi ga.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by burak-BL
Je li i za ovo kriv Obraz/1389?
ako i jesu... naizad da nešto dobro urade :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Vidju sta matematicka grafika ucini od co'eka....
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by vracar.beograd
mozda su to "boginje" za tebe!!
Zao mi je sto si ti odrastao uz pink, i sto ocigledno gajis neki sasvim drugaciji sistem vrednosti. Da nije bilo Pinka...mi bismo mogli da gledamo kulturno-umetnicke programe koji sire duh pozitivnih i pametnih stvari, a ne nesto sto zabavlja mase ljudi, koje su dokone, i koje nemaju opste obrazovanje, te nisu ni svesne koliko je "sav taj pink" jedna velika lazna predstava, i zahvaljujuci glupim ljudima, on se bogati sve vise i vise...
A te boginje, sada se voze u skupim i besnim kolima, dok neke klinke sede uz taj televizor i gledaju iste kako nezgrapno vrckaju po spotu (kopmjuterski obradjenom, naravno), gde im se ne vide face od sminke!!
to je lepo? To je edukativno?
za mene ,hvala bogu nije!
Ne kazem da ga treba ukinuti, naravno, onda bi nastala opsta panika zbog tog sranja.
Ali treba uvesti televiziju koja je naklonjena malo pravilnijim vrednostima!
(npr. Rock-u, klasicnoj muzici, itd..)
:pms: :sudija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!