Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Moj izbor:

MORTAL COMBAT
Slika

TOP GEAR

Slika

STREET RACER - ovo sam obozavao
Slika

ULTIMATE SOCCER

Slika
Korisnikov avatar
By stefan19
Jaooo, SEGA...

Kako je to bio lep period mog detinjstva. Na zalost, moji nisu mogli da mi priuste original SEGU pa sam non-stop visio kod Igora i igrao. Igrali smo Prince of Persia, Alladin, Buggerman, Jim Worm, Mortal Combat, i td, Sonic.

A kad sam konacno dobio onu "pijachnu" segu isto sam bio srecan ko nova godina. Igrao tenkice, Super Mario, i Aute - trke.
Oh da, Jungle Book je takodje bio HIT. I moram da priznam da je grafika bila izvanredna i pored toga sto je ovo bila budjava sega. Tacnije, grafika je bila kao na originalu.
Korisnikov avatar
By fica
jaaaaaaaaaaoooo Sega

Kako je samo tada bila dobra :) Imao sam 1000 igrica, sećam se da sam najviše igrao Čip i Dejla :D
Još uvek se sećam i nekih nivoa, ko juce da je bilo :D
Korisnikov avatar
By castor
kad igram sam Sonic, a sa bratom sam po ceo dan igrao Top Gear i Mortal Kombat 2 ili 3
By Amnia
Nasao sam segu na tavanu,ako neko ima igrice da proda pokloni ili da pozajmi na uslugu bio bih veoma zahvalan,jer nojih nema nigde
Inace moje omiljene
Boogerman
Mortal Kombat 2 i 3
Mar supil ami
Mikimania ...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
“Computer games don’t affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we’d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.” (Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!