Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by sing&dunum
X + Y = Z <- zbir vremena (i to u istom smeru, znaci ne obrnuto) :hmm:
Je l' moze 'vako? :smeh:
Ne znam - ja kad vidim datumsku granicu ispred sebe, izgubim se načisto!

Al imam kompjuterski PROGRAM (World Clock) pa nije strašno.

:D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:shok:

Tolika je razlika, da je kod tebe jos uvek prethodni dan u odnosu na Tokio? :drama:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa zavisi u koliko sati gledaš.

:D
Korisnikov avatar
By Lunja
Jao, jao! JJ - MaSha!! :eya:

To se ne sme propustiti! :drama: :cheer: :love:

Start 13:00 p.m.
to je 6:00 a.m. CET
Korisnikov avatar
By blabla_guy
u bre....mnogo je to rano....

vreme je da jeca osvoji turnir...ako i u pekingu dobro odigra, verovatno ce da se plasira na finalni masters
Korisnikov avatar
By Lunja
John Dolan, a former WTA Tour communications director is now Kim Clijsters' public relations manager. Speaking of Clijsters I saw a poll on a fan site saying that she should be given a WC into Doha. The reasoning is based on the following:

According to the rules for the Year Ending Championship the 7 best ranked players in YEC race and 1 Wild Card player are allowed. In practice it's always been the top eight with one exception having been made I believe for Monica Seles. The fan then goes on to say that Clijsters should take the place of the #8 ranked player since she won the US Open this year.

Ja bih posavetovao Jelenu da se izbori bar za 7. mesto na race-u.

A bilo bi :sweet: i Clijsters da dobije WC. :sweet:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lunja
John Dolan, a former WTA Tour communications director is now Kim Clijsters' public relations manager. Speaking of Clijsters I saw a poll on a fan site saying that she should be given a WC into Doha. The reasoning is based on the following:

According to the rules for the Year Ending Championship the 7 best ranked players in YEC race and 1 Wild Card player are allowed. In practice it's always been the top eight with one exception having been made I believe for Monica Seles. The fan then goes on to say that Clijsters should take the place of the #8 ranked player since she won the US Open this year.

Ja bih posavetovao Jelenu da se izbori bar za 7. mesto na race-u.

A bilo bi :sweet: i Clijsters da dobije WC. :sweet:
Ma da li su oni normalni?!?! :cupakosu:

Ja ovde skačem na svaki meč kao da je finale, sabiram, oduzimam i živce si kidam, da bi ona bila osma, pa da je časkom zamene sa Kim?

E, ne može!
Da je gospoja Kim "posvećena turu" mogla je da odigra i Aziju :durenje:

(odličan meč danas, divna ofanziva, jedva sam se suzdržao da ne virnem rezultat pre snimka)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lunja
Jao, jao! JJ - MaSha!! :eya:

To se ne sme propustiti! :drama: :cheer: :love:

Start 13:00 p.m.
to je 6:00 a.m. CET
A snimak od pola 1.
I Jelena to mora da dobije.
By cumpig
znaci ovako: sutra do pola jedan niko da nije pisnuo! :) ja se danas zeznuo pet minuta pre pocetka snimak sam proverio ttext, sto mozda i nije lose ako je rezultat u nasu korist, zato sam lagano odgledao snimak uz mlade orahe i kaficu, analizirajuci igru nase ljubimice :D
danas je bila skoro odlicna :) , konacno savrsena odbrana kao u najboljim danima, bekhend je bio izuzetan, servis odlican povremeno ali u najvaznijim momentima, a bogami i lina joj je fino pripomagala u bitnim momentima.

sve u svemu, jedva cekam finale sutra, ako pljesne i maru, ovaj niz pobeda ce joj znaciti bas kao i da je omandala top3 zaredom!
:hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By Berserker
and then ona može da odradi malo pekinga i moskve, a onda pravac na titulu SEC
By cumpig
ma samo nek radi :sunce: nase, nema vise zajebancije!
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by F8LeSS
and then ona može da odradi malo pekinga i moskve, a onda pravac na titulu SEC

:nono:

Kako da malo odradi, kada je ovom titulom odbranila tek trećinu poena?!

Mora ili da osvoji i Peking i Moskvu (da bi bila sigurna) ili da Zvonareva podbaci.
A sreća pa je i Vera imala odličan kraj prošle godine... gubila je samo od Jelene. I to polufinale, četvrtfinale i finale.
Korisnikov avatar
By Sunce
Crna Jelena, pa njoj sleduje redaljka sa Marijom. :wow:

Kako bih voleo da je pobedi sutra. Voleo bih da se Marija iznervira pa da lomi reket.
Korisnikov avatar
By Marvin
OK, jeste bitan turnir, ali baš od 4 potencijalna meča Šarapova, Serena i Venus... mnogo je.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali zato će Zvonareva da ispadne ili od Kirstee ili Lisicki, Serena od Kanepi a Venus od babe Bamer :shmi:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kazete, Jeca je sutra od 06h? :)

Radim prepodne, pa ionako ne mogu da spavam do kasno... Gledao bih prenos! :shmi:

:cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:(

A ja se bas napenalio. :gitara:

A, glupo mi je da se za dzabaka budim ne bi li shvatio da zaista nema prenosa... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By IriS
jako bih volela da gledam taj meč. Mašina agresivnost i Popajnkina fantastična odbrana. uf.

šta kažete, repriza u 12.30 na ES. moram da se izorganizujem da to pogledam. :astral2:

naravno, tada ću znati rezultat pa mi Popajka neće kidati živce i samo ću uživati u igri. :love:
Korisnikov avatar
By spliff
i ja tju prvo da pogledam rezultat
pa onda da gledam

2/1 za jetzu :love:
:gatara:
  • 1
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!