Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dina
... Dodju kod mene, ja iznesem slatkise i ispadne da sve ja pojedem. Ja dodjem kod njih, one iznesu slatkise i opet ja sve pojedem...
ovo me je podsjetilo na "Magarece godine" kad vjecito gladni Dule prica o zaljubljenom B... zaboravio sam kako bjese da se zove:
(parafraziram)
- ja tu njemu, onako u sali, iz tanjira ukradem komad mesa. On ni da se pomjeri.. Ja opet, onako u sali, taj komad mesa pojedem. On i dalje cuti, gleda preko stola i uzdise..
:giggle:

Well, Dina - mozda bi, cisto fore radi (a i linije) mogla da im ponekad uzvratis udarac tako sto bi potpuno ignorisala iznesene slatkise?:blenta:
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda... Mada steta bi bila da slatkisi ostanu ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
A tek sto ne volim kad se neko prenemaze kad mi dodje u goste. Te ne jede ovo, te ne jede ono, a sve u fazonu: sto manje uzmem - kulturniji sam. Isto tako, iznervirao sam se kad mi je jedan decko rekao: "Ja ne jedem belgijske cokolade". Doslo mi da ga klepim cokoladom po malogradjanskoj-snobovskoj njusci.

Koliko volim cokolade potvrdjuje recenica kad se cokoladisem: 'Ma ovo je bolje od seksa, mame mi!" :njami:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by jukie
Originally posted by colorado
Hijerarhija ukusa po meni :
gorko
slatko
ljuto
slano
kiselo
A po meni:
slano
umami
slatko
gorko
kiselo
ljuto (a za koje sam čuo da i nije ukus per se)

Slano nadjačava umami zato što ću radije da umačem hleb u so nego u vegetu
meni su i slatko i slano na mestu br. 1
ali poslednjih 10ak dana samo slatko slatko slatko i slatko posle slatkog :kesa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slatko, pa slano... ali kad god je moguce zavrsavam sa slatkim.
Kiselo ponekad prija.
Ostalo ne!

Da se vratim na temu.
Vidis, ja hranu dozivljavam iskljucivo kao fiziolosku potrebu.
Zbog toga jedem 300 na sat, sto pre da svrsim sa tim cinom... i uopste nemam neko omiljeno jelo... vec suprotno, vecina mi je neomiljena!

Slatkise volim, ali ni u njima ne (umem da) uzivam... vec i njih progutam u par zalogaja, samo da zadovoljim potrebu.

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Volim nenormalno, bolesno slatku hranu, onu od koje shecer skochi odmah na 15.. :yes:
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Slatko NE volim i gotovo da ga uopste ne jedem.
Jedino sladoled...

:meso:
Korisnikov avatar
By frozen soul
ni ja ne volim slatko uopste....desi mi se jednom do dva puta u godini da pojedem i to obicno bude oko 3 izjutra onako u polusnu....al inace mi bude muka kad vidim ili osetim miris slatkog....
By жњ
sladokusac, slanokusac... uffffff bre... mnogo volim da je`m :shunkica:

neko gore pomenu iznosenje hrane... pred goste i kad si u gostima

...i ja sam od onih koji sve iziju bez pardona :piggy:
Korisnikov avatar
By Blady
slano
ljuto

to mi je omiljeno

pa onda slatko, kiselo..

Imam momente kada zudim za slatkisima, al evo nisam zudela vec neko vreme :)
By Kragi
Ja najvise volim baklavu, kad u pola litre vode sipas kilo secera i kuvas ne bi li napravio sirup kojim ces ih preliti. :bale:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nije da obožavam slatkiše, ali nije ni da mogu bez njih
Korisnikov avatar
By gnossienne
Pa uglavnom ne jedem slatkiše, a onda se zaletim u nekoj prilici... I redovno mi bude loše posle.
Korisnikov avatar
By Torry
zbog svog blesavog zeluca ne smem da unosim prevelike kolicine slatkog, tako da izbegavam

zbog zeluca, zapravo nista ni ne smem preterano da unosim

al preterujem :(
Korisnikov avatar
By Taki
Ne mogu da živim bez slatkiša, prvenstveno mislim na čokoladu. Ne mogu, ubij me, al' ne mogu...
Ne jedem slatke stvari stalno (jer brinem o kilaži normalno :lepeza: ), ali kad mi dođe neki period (naročito dok sam u :pms: ili kad me uhvati neko ludilo 10 dana pred ispit pa se tešim kako mi je šećer potreban da bolje pamtim dok učim) u stanju sam da ne jedem ništa drugo tog dana sem slatkiša.

Slika
Korisnikov avatar
By badu
ne volem
pooojeeešću ponekad ali ono. neka.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne moze dan (bez neuroze) da mi prodje ako ne pojedem nesto slatko.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Sladokusac do bola. Ponekad doslovno jedem dok mi ne bude muka od slatkog. I tad želim još, ali nema poente.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!