Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By wilmott
Maja i Jovana :lol: :lol: :lol: Mislio sam da su zaboravljene :radosnice:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Stripi
Ja vjerujem da on sve ovo prati i da sprema odgovore u Wordu....vidjet će te vi svi za 6 dana :evil:
ahahaahahaha
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Mars
Naravno, ne pod tim imenom (ko bi da diskutuje na temu šta je to normalno-drugi put)

Dakle prepoznali se, nanjušili, okupili, grupisali, organizovali, DELUJU....i kurta i murta i obraz i čast i stroj i 13 i 8 i 9....i SVI - samo ne normalni ljudi ove zemlje!

Ok, ako su njih i osnovali neki centri moći, nama drugima niko nije zabranio da se sami organizujemo!

Gde je novi Otpor?!? :kletva:

http://en.wikipedia.org/wiki/Otpor!

:avalon:
Prolajala Natasa Kandic, eto ti Obraza, prokenjala se Biljana Kovacevic Vuco eto ti 1389. I obrnuto. E sad sta je uzrok, a sta posledica, kao da je bitno.
Korisnikov avatar
By blabla54380
zna se sta je uzrok, a sta posledica i vrlo je bitno.
Korisnikov avatar
By Mars
Nekako je i meni to jasno, bez dovodjenja u neka komplikovana pitanja...
Korisnikov avatar
By Stripi
Sigurno su Nataša Kandić i Biljana Kovačević krive za ratne zločine. To je svakom normalnom čovjeku jasno.
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa sve i da jesu kakve to sad veze ima i sa cim ovde :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa valjda kao i ono za neofašiste pre par godina: krvi je narod što ih je iritirao pa su oni podivljali.

Ja tako shvatih gornju analogiju - da je bolje dići ruke od građanskih inicijativa jer je reakcija društva još jedno organizovano zlo.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Sprinter
pa sve i da jesu kakve to sad veze ima i sa cim ovde :smeh:
Prboaj pročitati sve postove redom. Stvari budu jasnije.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Mars
da je bolje dići ruke od građanskih inicijativa jer je reakcija društva još jedno organizovano zlo.
hm. pitam se zasto.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam, zvezdasabg pitaj.

Ja sam pokrenuo ovu temu, znači verujem da to ne bi bila loša ideja (za razliku od njegovog stava).
Korisnikov avatar
By blabla54380
kako ne znas? bas zbog toga sto se nosilo s ratnim zlocinima kao rialiti sou imas ovo sto imas. ovo je najmanje stvar ratnih zlocina, vec odnosa prema njima. odnosa u kome su kandicka i ekipa (apsolutno i ne samostalno) od ozbiljnih stvari pravili opasni show u kome je neminovna pojava preforsiranog, bolesnog patriotizma koji prerasta u fasizam. neminovna. ali to je tako ocigledno, da se meni nekad prisere kad tako jednostrano i pojednostavljeno neki ljudi gledaju na problem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!