Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Da bi se rodili na onom svetu.Ja ovaj zivot gledam kao test po kome se odredjuje gde ce ko ici na onome svetu.Kroz nase postupke i dela mi sami kreiramo svoju buducnost.
Korisnikov avatar
By 2kune
U jebote! A otkud ti to sve tako sa sigurnošću znaš? I da imade onaj svijet, i da imade test, i da se negđe poslje iđe po onom svijetu... :puzzle:
Da ti Ero možda nije rod? :crta:
Korisnikov avatar
By 2kune
Aaaaaaaa! Kad je vjera u pitanju. ja se ispričavam zarad svojeg nastupa. :geisha:
Mislio sam da se radi o Vječnim Istinama jer su izrečene u obliku neprikosnovenih tvrdnji. Još jednom se ispričavam... :geisha:
Korisnikov avatar
By Incubus
Kako je Cioran u Silogizmima gorcine napisao:
"Zivim samo zato sto je u mojoj moci da umrem,bez ideje o samoubistvu odavno bih se ubio"

Kada bih nastupao radikalnije sa zastupanjem Cioranove filozofije (mada sumnjam da moze radikalnije,hehehe) rekao bih da je smrt jedini i pravi smisao zivota.Ljudi su od pocetka poimanja svijeta sigurni da ce jednoga dana otici/nestati/preseliti se/promijeniti oblik etc.Tako da bi se zivot mogao posmatrati kao sama priprema za smrt.A po mom skromnom ateistickom (nekad cak i antiteistickom) misljenju svako vjerovanje u zagrobni zivot i razne oblike istog je lazna utjeha i zabluda kojoj je covjek kao organizam po prirodi sklon.Eto,nasrao sam se za medalju :)

p.s. najbolje ce vam gore navedeno docarati citat iz djela Cekajuci Godoa:"Zene radjaju djecu jasuci na grobu,na trenutak svane dan pa ponovo padne noc"

sorry za ovoliki pesimizam
Korisnikov avatar
By 2kune
Kakav crni pesimizam? Zvuči kao solidna osnova za bogat život s obzirom da si još mlad i na početku svoje egzistencije. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Incubus
"Zivim samo zato sto je u mojoj moci da umrem,bez ideje o samoubistvu odavno bih se ubio"

Kada bih nastupao radikalnije sa zastupanjem Cioranove filozofije (mada sumnjam da moze radikalnije,hehehe) rekao bih da je smrt jedini i pravi smisao zivota.Ljudi su od pocetka poimanja svijeta sigurni da ce jednoga dana otici/nestati/preseliti se/promijeniti oblik etc.Tako da bi se zivot mogao posmatrati kao sama priprema za smrt.A po mom skromnom ateistickom (nekad cak i antiteistickom) misljenju svako vjerovanje u zagrobni zivot i razne oblike istog je lazna utjeha i zabluda kojoj je covjek kao organizam po prirodi sklon.Eto,nasrao sam se za medalju :)

p.s. najbolje ce vam gore navedeno docarati citat iz djela Cekajuci Godoa:"Zene radjaju djecu jasuci na grobu,na trenutak svane dan pa ponovo padne noc"

sve na ovom svetu je besmisleno... zašto bi smrt bila drugačija :nerd:
By ...Sitnicava...
Smrt je limit, prelaz koji postoji da ne bismo bili beskrajno spori i nepreduzimljivi.
A umire nam telo je jer materija koja nas čini trajnog karaktera.
Filozofski, umiremo da bi ...........
Ma, kao da je to na nama da spoznamo.
Naše je da se vodimo iluzijama o besmrtnosti duha i kojekavim reinkarnacijama.
Korisnikov avatar
By wlan
pa planeta bi bila prenaseljena kad ne bi umirali :P
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma vidi kurca! Što netko ne napuhuje planetu kako se mi množimo i ne umiremo? :durenje:
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Mage

Realno,sam taj smisao smrti cini sve ostale segmente besmislenim ;)
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by wlan
pa planeta bi bila prenaseljena kad ne bi umirali :P
Mislim da ne bi bilo potrebe za reprodukcijom kad ne bi umirali.Tako da teza ne drzi vodu ;)
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Sledece godine ce biti 7 milijardi ljudi na planeti. Najveci prirastaj je u nerazvijenim zemljama.
Postoje velike migracije u razvijene zemlje i gradove. Veliki gradovi su jos veci, gomile divljih
naselja...

... umiru kad se smore od ove planete.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Mage

Realno,sam taj smisao smrti cini sve ostale segmente besmislenim ;)
a da živimo zauvek... da li bi to onda imalo svrhu? ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!