- 28 Sep 2009, 19:08
neki ljudi postaju u starosti i religiozni, odnosno vernici, jer je tada naglasena aktivnost mehanizma odbrane od instiktivnih strahova, tj. smrti. da li ce i mene to snaci, ne znam, a nesto se i ne potresam, sobzirom da ce se to desavati u periodu kada iza sebe imam "zivotne godine" a ne godine zivota.
Originally posted by Morrisonupravo ti o tome i pricam. svako koje palamudisao u mladosti i tracio dragoceno vreme, u starosti, kada covek postaje sve svesniji kraja, dobija zelju da nadoknadi ono sto je propustio.
Ili mozda "oni-mi" tebi?Jer obichno se kaze da ljudi sto vishe stare,sve im je veca zelja za zivotom,a uz to idu i pokajanja i "back on the road",te postaju religiozniji u onolikoj meri u kolikoj su bili blasfemni.
neki ljudi postaju u starosti i religiozni, odnosno vernici, jer je tada naglasena aktivnost mehanizma odbrane od instiktivnih strahova, tj. smrti. da li ce i mene to snaci, ne znam, a nesto se i ne potresam, sobzirom da ce se to desavati u periodu kada iza sebe imam "zivotne godine" a ne godine zivota.