Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By nsBeckie
ali, koje varijante virusa? ima ih mnogo, zato je tako tesko i pronaci lek uopste.... koliko se ja razumem, a odavno nisam citala o tome.... u svakom slucaju, svaka cast, bolje ista nego nista, a prevencija je najbolji lek
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, te preventivne vakcine su mac s dve ostrice. Neka oni nadju vakcinu koja ce da izleci HIV pozitivne.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam pogledao vesti... ali sumnjam da mi njihove 2-3 recenice na tu temu ista znace.

Dakle, moze li iko da iskopa (ako uopste postoji) neki detaljniji text o cemu se radi.
Korisnikov avatar
By spliff
vakcina nije lek
mozda tje ulix (ili neko drugi) to bolje da objasni....
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by spliff
vakcina nije lek
mozda tje ulix (ili neko drugi) to bolje da objasni....
da, vakcina je preventivna mera, za one koji nisu inficirani, ali opet je pitanje koliko je efikasna i da li obuhvata bas sve varijante virusa
Korisnikov avatar
By Mars
Prokleti virus. Mrzim ga. :nunchake:

Elem sve što pronadju - dobro je. Kontam korak bliže nalaženju leka.

Ono "u značajnoj meri" me malo onespokojava...da to ljudi ne shvate da posle vakcine treba da se raspomame jedni na druge bez ograničenja...što bi statistički, uz tu ogradu u vidu značajne mere, opet dovelo do povećanja broja inficiranih.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moram priznati da mi je text zaista predug... ali je dovoljno da procitam prvih par pasusa da skapiram da ni sami zapravo ne znaju o cemu je rec, kao sto uostalom i sami kazu.

Preleteo sam text, i pojedini podaci su mi uznemirujuci, ne usudjujem se da citam sve.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!