Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Kada je reč o fizičkom izgledu, izdvojila bih tri tipa koja me najčešće privuku.

1. Vilinsko-vikiniška-gazela izgleda karakterističnog za stanovnice skandinavskog poluostrva (plava kosa, svetle oči, pegice...). Ženstvena, ali i da ima mišiće. Primer: Gro Hammerseng, rukometašica. :D

2. Vilendorvska Venera koja je ženstvena sa naglašenim oblinama. Toleriše se odstupanje od plave kose, ali je poželjno da budu svetle oči i koža. Primer: Dragana Vučković, aktivistkinja. :D

3. Nedefinisana andro diva koja može imati i oštre crte lica i tamne oči, ali da opet izbija seksipil iz nje. Primer: Ljubica Gojgić, novinarka. :D

Što se tiče psihe, sanatam ja sve i svašta, ali u realnosti najmanji zajednički sadržalac devojaka u koje sam bila jako-jako-jako zaljubljena je sledeće: zaštitnički odnos prema meni, ambicioznost, empatičnost, tolerantnost, blag temperament i analitičnost.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne znam, nemam odredjen tip devojke :glupan:
By жњ
isklesanih crta lica, bogate u bedrima... da ima za sta da se uhvati! lijepe ka partizanke sa spomenika :love:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Galateja
Kada je reč o fizičkom izgledu, izdvojila bih tri tipa koja me najčešće privuku.

1. Vilinsko-vikiniška-gazela izgleda karakterističnog za stanovnice skandinavskog poluostrva (plava kosa, svetle oči, pegice...). Ženstvena, ali i da ima mišiće. Primer: Gro Hammerseng, rukometašica. :D

2. Vilendorvska Venera koja je ženstvena sa naglašenim oblinama. Toleriše se odstupanje od plave kose, ali je poželjno da budu svetle oči i koža. Primer: Dragana Vučković, aktivistkinja. :D

3. Nedefinisana andro diva koja može imati i oštre crte lica i tamne oči, ali da opet izbija seksipil iz nje. Primer: Ljubica Gojgić, novinarka. :D

Što se tiče psihe, sanatam ja sve i svašta, ali u realnosti najmanji zajednički sadržalac devojaka u koje sam bila jako-jako-jako zaljubljena je sledeće: zaštitnički odnos prema meni, ambicioznost, empatičnost, tolerantnost, blag temperament i analitičnost.

:hail2:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by жњ
isklesanih crta lica, bogate u bedrima... da ima za sta da se uhvati! lijepe ka partizanke sa spomenika :love:
Evo, ja baš ovih dana intenzivno radim na bogaćenju bedara.

Glava u testeninu, dupe u širinu! :shunkica:
Korisnikov avatar
By Blady
Da izgleda kao Sofija Butela
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Black Lady
uu, skromno, nema priče.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ultraviolet
uu, skromno, nema priče.
:lol:
Korisnikov avatar
By lorna
Ona koja moze da mi izadje na crtu.

Bitno je da moze, ne mora da hoce u svakom datom momentu.
Korisnikov avatar
By jenny
uu, skromno, nema priče.

ih, zna Bleki šta valja :rock:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jenny
uu, skromno, nema priče.

ih, zna Bleki šta valja :rock:
Jasta :)
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by elektron84
^ + slicnu je i nasla :mazi:
:lol: e bas to :love:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
whoa ahahahahahah
zavidim
iako to nije lepo

mislim zavideti
Korisnikov avatar
By Blady
whoa ahahahahahah
zavidim
iako to nije lepo

mislim zavideti
Nasla sam slicnu... srpska sofija :love:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ustanovila sam da na ovo i gomilu slicnih pitanja trenutno nemam odgovor.

Osim!

- ne volim da bude ,,tip" devojke. Sta je to tip devojke? Modul? Modlica?
Korisnikov avatar
By bubamarica
Volim kada je devojka niza od mene, ali nisam iskljuciva po tom pitanju. Sve ostalo sto volim tice se osobina licnosti, koje nikako ne mogu da odredim na prvu loptu. Volim tu neizveznost upoznavanja i sve sto sa sobom nosi. :trampolina:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by Orlando the Lady
Ustanovila sam da na ovo i gomilu slicnih pitanja trenutno nemam odgovor.

Osim!

- ne volim da bude ,,tip" devojke. Sta je to tip devojke? Modul? Modlica?
e tu si upravu :)
Korisnikov avatar
By enna
zenstvene,lepe,intelektualno jake,uredne,mastovite.eto to bi otprilike bio moj `tip`
Korisnikov avatar
By Lexussa
Zenstvenu prije svega,ono pazi na svoj izgled i te sheme.. i s dozom smisla za humor i inteligencije,da se moze sa mnom smijati satima i gledati "pametne triler" filmove uz kokice.Trazim puno? ^^
By Kragi
ne, na ovom forumu ih ima koliko hoces, a da pritom odgovaraju opisu koji si navela :D
btw dobrdosla :D
Korisnikov avatar
By maka
salzem se sa Kg.

welcome to jungle :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hys.
A ja bas volim ove sto prate tekme, sisaju se na opasno, podnose zestinu ko muski, i jedu kao domacini a ne manekenke.
But it's just me :novine:
Ponukana kritikama (?) na moj racun od strane drugara :lol: da ja imam specifican ukus, i da u dejting pulu koji ionako nema puno butchica, necu naci mnogo tamnokoso zelenookih visokih kd langovskih gabaritnih kratko osisanih i Dominantnih, ja moram da izjavim za javnost, da je to ideal, i da cu od sada da pisem sta ne volim :lol:

Ne volim feminizirane butchice, as in, koji se ponasaju kao gej bate.

I, sistemom eliminacije, i posle jedne diskusije sa nekoliko lezbejki koje poznaju materiju (verujem bilo je tu :pivce: i :spliff: ali to je samo prosirilo vidike, jeli), zakljucili smo da je meni na prvom mestu, i najbitnije, da se decka hoda/krece/gestikulira kao bata. Ne gej bata. Strejt bata.
Ako se krece kao kamiondzija, tu vec secem vene :gotika:

Eto tako. Sve ono drugo je bonus.

I nemoj posle da mi serete da sam zahtevna!'Este cule vi, znate vi koje ste :cowboy: !
Korisnikov avatar
By elektron84
^ hmmm...pa nisi zahtevna :lol:
verujem ja da bi ti napravila ustupak tamna kosa/zelene oci, ovo ostalo je na mestu :trep:

ON: nema tipa, samo da nije lik iznutra (Hys. izvini) :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma sta izvini, vish kako se slazemo, daj meni te sto su likovi iznutra i mirna backa :shake:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!