Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Kupih danas HDD od 1TB sa externim kućištem, sve lepo povezao ali nigde da se isti pojavi u My Computer. Preko My Computer--Manage--Disk Managment pokazuje da je Disk 1 Online ali zalud. Jedino još nisam probao da na trepavicama dubim a sve u svrhu nakanjivanja da se ukaže još jedno slovce pored ova 4 postojeća.

Saveti? Ukazi? Dekreti?
Korisnikov avatar
By spliff
ako je hdd sa napajanjem, proveri da li ti je dobro ukljuchen u struju
nishta drugo mi ne pada na pamet
By RACABG
probaj da ga formatiras ..... mada mi lici da nije ispravan
By polarlicht4.1
Jeste sa napajanjem i sve je lepo priključemo. Probao sam i sa menjanjem jumpera a bome ga i BIOS prepoznaje.

:zid:
By polarlicht4.1
Originally posted by RACABG
probaj da ga formatiras ..... mada mi lici da nije ispravan
E uradio sam to preko nekog programa i sada je vidljiv. Ali je problem što je formatirao 400GB a ne 1TB. Sad još samo taj problem da se reši...
By RACABG
pogledaj da nije sada podeljen na dve particije pa formatiraj i drugu particiju .
Korisnikov avatar
By Rei
Ja bih otishao na sajt proizvodjacha i potrazhio neki driver ili neshto, ischitao troubleshooting/FAQ sekciju, ili bih updataovao BIOS ploche ako ovo prvo ne da rezultate.

Sa kojim si programom formatirao hard? Probaj opet sa Acronis Disk Director Suite-om, odlichan je program.
By polarlicht4.1
Problem rešen! Trebalo je samo formatirati iz FAT32 u NTFS. To učinih EASEUS Partition Master 4.0 Home Edition programom koji formatira ceo HDD ma koliki da je.

Hvala svima na savetima. Ubih se oko ovog čitavo popodne kao poslednji kreten.

Me happy now. :mini:
Korisnikov avatar
By andjela
svaki nov hard disk je unformated
ubacis u kuciste pokrenes windows i udjes u disk management (computer management) i odradis quick format u ntfs.
kakav crni fat32 u 2009. godini??
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
svaki OS ima ugrađenu funkciju za formatiranje diskova, ne trebaju ti nikakvi dodatni programi. :) a i što andjela kaže za fat32. ;)
By polarlicht4.1
Bo'me beše FAT32, a Windows nije uopšte ni prepoznavao HDD tak' da je bilo neophodno preduzeti posebne mere. No, sve se srećno završilo i sutra uveče me čeka približno 500GB novih filmova. :blenta:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Windows je prepoznao disk čim se pojavio u Disk Management apletu. a nije ga prepoznao Windows Explorer, jer disk nije bio formatiran. no sve pohvale za snalažljivost. :)
By polarlicht4.1
Originally posted by 2Q2Bstr8
no sve pohvale za snalažljivost. :)
Oh, hvala gospodine 2Q. ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!