Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa
U blizini Palate Albanija, policija je zaustavila i legitimisala građanina koji je na zabranjeni skup poveo i nekoliko svoje maloletne dece, koja su bila obučena u majice sa oznakama organizacije "Obraz".
Ovo sam videla na TV-u.

Zgrožena sam.

I ne samo da su deca maloletna, nego ne znam imaju li više od 12 godina.
Možda oni siročići što su Slobi davali počasnu stražu pred Skupštinom, u nekim vojnim, paravojnim uniformama, šta li?
Čiji otac kaže da mu ne bi bilo žao svi da poginu za Kosovo?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by olga_diktator
meni je prvo proslo kroz glavu a sta ako mu je taj mali gej. jel bi i njega onda ubio i tukao. psihopate.
Imaš obrnut slučaj u "American Beauty".
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Čini mi se da nije on, ali sam prvo pomislila na njega, pre nego što sam videla.

Koliko me pamćenje služi, ovaj nije bio invalid tj. njegov invaliditet nije vidljiv golim okom.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, da. Onaj je bio u kolicima, sad...ne znam da li trajno ili privremeno.

Ma tu su negde bila i ta deca, samo ih nisu presreli kao ove.
Korisnikov avatar
By Lunja
:barf: - moj komentar

hapsenja, tj. "hapsenja" su kozmeticke prirode. to je deklarativna podrska suzbijanju huligana - sustinska ne postoji odavno. cak, to je beslovesno raspaljivanje pozude drzavnog na mafijasko/crkveno.

nego, hajde da budemo pragmaticni:
KAKO pobeci odavde? korisni saveti i ideje su od zivotne vaznosti.

:putnik:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Marvin

Oni nisu pohapšeni zbog pretnji, nego zbog pokušaja održavanja neprijavljenog skupa!

pazi samo da ti deran ne skochi za vratom shto aludirash na preventivna hapshenja.... :giggle:

elem, da, da ih se bar pozivalo na policijske razgovore i novchano kaznjavalo pa i hapsilo tokom bar chitavog ovog meseca septembra kada su divljali shto po zidovima gradskih zgrada, shto po ulicama, shto po svim medijima, shto po internetu..... to bi bilo vec neshto znachajno (al' eto gde da Vlada Srbije i srpska policija "ugadjaju pederskim zeljama"....), no, nakon svega, ovo je malo premalo i prekasno.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Lunja
KAKO pobeci odavde? korisni saveti i ideje su od zivotne vaznosti.
:putnik:
Veoma lako... :putnik:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To je pokusaj zamagljivanje stvarnosti...drzava je nemocna da se obracuna sa extremistima, nema ni volje ni sredstava za to a i to im ocigledno nije ni prioritet izgleda.

Od 10 njih koje recimo privedu 1/3 ce obicno pustiti odmah, 1/3 ce naknadno biti oslobodeni zbog nedostatka dokaza, 1/3 koja i dobije neke blage zatvorske kazne ce izaci iz zatvora cim odsluzi pola ionako blage kaze...tako da nista od toga ne vredi :vatroslava:

GAMAD TREBA UDARITI ZESTOKO I ZATVORITI IH NA DUZE VREME :sudija:
By Simor
A ja, budala, iako sam obećao sebi da neću da verujem Tadićevoj garnituri, danas svako malo otvaram sajt B92 i nadam se da ću da vidim neku vanrednu vest, neki prvi korak ka tome da zaličimo na normalno društvo (samo zaličimo, ja zaista nemam iluziju da ćemo postati normalno društvo u skorije vreme), sem ovih prekršajnih hapšenja.

I šta sam mogao da pročitam - opet malo pražnjenje populusa tako što im organizuju skakutanje i urlanje uz košarkaše ispred Skupštine grada (Živite u nenormalnoj zemlji? Vlada nema odgovor na vaše ekonomske probleme? Socijalno ste ugroženi? I dalje ste prezrena zemlja u evropskim okvirima? Pa šta! Košarkaši su osvojili srebrnu medalju, a to je kao da su osvojili zlatnu obzirom da su Španci priznali gej brakove tako da su sodomiti i ne računaju se u ljude! Srbija, Srbija!), gradonačelniku Beograda odleteo golub koga je negovao prethodnih dana (srce mi se cepa, mada je golub Guta shvatio na vreme da treba od Đilasa pobeći) a Nenadu Čanku i Bojanu Kostrešu prete (to je već deo rituala i gotovo sam se zabrinuo što nova pretnja ne stiže).

:pivce:
By polarlicht4.1
Originally posted by Simor
opet malo pražnjenje populusa tako što im organizuju skakutanje i urlanje uz košarkaše ispred Skupštine grada
Mene je ovo zgranulo. Znam, naivna sam duša, ali zar ne beše da država ne može da garantuje bezbednost na okupljanjima?

:zid:
By Simor
Što te je zgranulo?

U subotu, nekoliko sati posle tobožnjeg zabranjivanja javnih skupova u centru Beograda, građani su, u tom istom centru, slavili velelepan uspeh nacije - košarkašku pobedu nad Slovencima (jopet, Slovenci=pederi) i ulazak u finale. I o čemu dalje da pričamo?
By polarlicht4.1
Originally posted by Simor
I o čemu dalje da pričamo?
Evo gledam u ovo tvoje pitanje i ne znam šta da kažem. Dođe mu kao zen koan koliko je apsurdno, ne pitanje već ovo dočekivanje dok traje zabrana. Valjda ću, ako se dovoljno napregnem da dođem do odgovora, zapasti u stanje prosvetljenja (čitaj - samoindukovanu komu) i sve lepo prespavati. :molise:
Korisnikov avatar
By Tot
Kao što reče javni tužilac pre neki dan sve te pretnje ovih dana su možda samo polemički tonovi. Pogledajmo kako se Šešelj bavio polemikom devedesetih godina i evo Haški tribunal muči muku sa njim do danas. Da se razumemo dokazni postupak nije laka stvar ali se nadam da će se naći rešenje za Obradovića jer ako tek tako izadje sa slobode i nastavi da se bavi polemikom, onda čekamo neke jače dokaze u vidu slušanja naredne izjave Obradovića prilikom prve izložbe albanskih umetnika, prigodnog okupljanja kod prodavnice suvenira na Kalemegdanu, rekreativnih batinaških šetnji koje se moraju nadoknaditi usled propuštenog vremena itd.

Mlađani Obradović će nadam se u zatvoru započeti štrajk glađu da se još konkretnije pomuči za srpski narod i njegov spas.
By Simor
@polarlicht, ili ćeš se prosto prepustiti masovnom oduševljenju zbog realne pobede nad pederima Slovencima i simboličke pobede nad pederima Špancima, zapevati "Bože pravde", dići tri prstića, poskakutati malo uz neku od trash pesmičica koje redovno puštaju na tim besplatnim masovnim zabavama koje finansira Grad Beograd (istovremeno nemajući para za pozorišnu produkciju na primer) a potom otići u Hram Svetog Save i zahvaliti se svetom trojstvu -- Amfilohije na nebu (Ostrog koji, jelte, lebdi u planinama nad zemljom), Irinej na zemlji (međ' dečicom koju rasteruje sa Zmajevih dečijih igara) i Pahomije u porodici (treba li napomenuti: opet međ' dečicom, ali u druge svrhe) -- u nadi da će ova zemlja i dalje biti tako uspešna u osvajanju medalja pošto joj to jedino ide od ruke.
By polarlicht4.1
Bojim se da mi nema pomoći. Ni reč himne ne znam (nekako mi to "Bože" uvek zastajalo u...khm...grlu), evo prstići se već sami od sebe suše na pomisao da se u trojedinstvu uzdižu, skakutao bih previše vrckavo a nekrst u crkvu da puste neće (spontano samosagorevanje na samom pragu, ipak onaj neki sveti duh, šta li je, nadgleda sve to)... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Fašisti sad, pored "glupih", smetaju i košarkaši kad osvoje medalje :zid:

Kako udovoljiti višoj rasi? :ves:
By Dragonite
...

Našao sam ovo na parapsihopatologiji:

Agencije su juce objavile ovu fotku sa platoa gde se vidi kako policija legitimise ultradesnicare koji su dosli da se uvere da nema prajda:

Slika

U zelenoj majci je Miloš Pavlović zvani Paja. Poznati skejter i vlasnik prodavnice/skejt kluba Kobazz. On je ovih dana na forumu svog kluba otvoreno pozivao na linc, mozete ovde procitati sta je sve pisao (njegov nick je ko6a33, zapoceo je temu), koga mrzi da klikce evo mali preview:

Ima tu svacega, cak i slika iscupanog srca sa natpisom "kill the fagott"

Zasto sve ovo pisem, zato sto njegov klub Kobazz i on dobijaju donacije za razna takmicenja od opstine Novi Beograd, cesto je gost u opstini, bas je ovog vikenda (u subotu) njegov klub i organizovao jedno takmicenje ispred opstine. Ako vec nece da ga uhapse ne moraju da ga finansiraju od nasih para.
U attachmentu je njegova slika sa gradonacelnikom, ako bih se potrudio nasao bih i sa mnogim opstinskim funkcionerima, mozete i sami da izguglate

END QUOTE

Pored toga je bila slika tog lika koji se grli sa Đilasom, ali ne mogu da je nađem (majku mi lenju, 100x sam reko 'sejvuj sve')... umesto toga, našao sam ovo:

http://www.novibeograd.rs/?v=4138&p=51

A ako kliknete na ovaj link, negde na sredini strane su vredni ljudi iskopali i okačili SPOT:

http://www.parapsihopatologija.com/foru ... 63&st=2490

SPOT koji su napravili Obrazovci - ogroman transparent u (mislim) Knezu, šetanje po platou ispred Hrama...

... što ovo nismo videli na TV-u?

Reaction, anyone?
Dragonite, može kontrareakcija:

http://www.crnps.org.rs/xdoc/arhivavest ... 210909.htm

Poštovani,

Mi, braniteljke ženskih ljudskih prava šokirane smo činjenicom da je Menadžer projekta “Borba protiv seksualnog i rodno zasnovanog nasilja”, gospodin Vladimir Đurić, osoba koja je učesnik panela koji je organizovala ekstremno nacionalistička grupa Nomokanon. Smatramo da nema ni profesionalnog niti bilo kakvog opravdanja za saradnju sa grupom koja je veoma poznata po žestini poricanja genocida u Srebrenici. Duboko smo uverene da nema napretka ženskih ljudskih prava bez aktivnog menjanja konteksta. Molimo Vas da sa Vaše odgovorne pozicije preispitate imenovanje g. Đurića za Menadžera Projekta i da postavite standarde svojstava neophodnih za učešće u programima zaštite ženskih ljudskih prava.

Glas razlike, Žene u crnom, Autonomni ženski centar, Odbor za ljudska prava i SOS telefon Vranje, Femina Creativa Subotica, Kuturni centar Damad Novi Pazar, Anna Novi Pazar, Impuls Tutin, Žene za mir Leskovac, SOS telefon Vlasotince, Udruženje Roma Novi Bečej, Žene u akciji Velika Plana, Ženski centar Užice
By Dragonite
Znam, dobio sam taj mejl :smilegrin: .

Evo spota na tjubu, da se ne mučimo da klikćemo:

''
Korisnikov avatar
By Mars
Kakav tekst, kakve reči...

To je njima normalna Srbija, ili bilo koja druga zemlja...
Korisnikov avatar
By Mars
Super.

Možda će skejtom da dođe Čiči na sara'nu sad kad ga Homen locira.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Mars
Kakav tekst, kakve reči...

To je njima normalna Srbija, ili bilo koja druga zemlja...
pa normalno je.
jeste primetili da su samo muskarci. nigde zenu da vidis.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dragonite

Evo spota na tjubu, da se ne mučimo da klikćemo:
na šta ja potroših sedam i po minuta...
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by starsailor
na skejtu pise chetniks??
i na majici. :potapsava: a verovatno je im i u srcu zapisano. :sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by starsailor
pa normalno je.
jeste primetili da su samo muskarci. nigde zenu da vidis.
Ma kako nije...bila neka cicka u prvim minutima, išla ulicom i pušila.
Meni bar ličila na žensko.

Ne mogu opet da puštam i proveravam.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
nemoj da puštaš, daleko bilo. eo ja ću ti reć da ih je bilo par komada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!