Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
I posle svega, mogu da konstatujem da se borba isplati.
Danas u nasu porodicnu kucu dolaze svi moji prijatelji, a moj tajko ne samo da ih ne dira, vec ih i sharmira, pa na kraju i ja budem ljubomoran...

:love:

Prezadovoljan sam, zaista, kako smo se tajko i ja na kraju sporazumeli, posle outovanja pre neku godinu.
Znao sam ja da mene moj tajko nikada nece izdati.
Ljubav moja,moj tata, moj tajko....

:love:
Korisnikov avatar
By m..
I dalje se prave ludi, a prespavam kod devojke svako 2. - 3. vece. ma nek sede na glavama, ako im je tako lakse, i nek vare infrmacije lagano.

Kontam sad da se nista strashno ne bi desilo da se outujem (osim sto bi keva to koristila kao argument u svakodnevnim svadjama), ali je valjda i njima lakse da sede u statusu quo, ionako me nista na tu temu vise ni ne pitaju.
Korisnikov avatar
By sofia
Nisam joj se outovala,ali racunam na njenu inteligenciju!
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Znaju. Rekla im prosle godine pocetkom maja. Nakon veoma burne reakcije, pitanja da li sam normalna, pokusaja nagovaranja za odlazak "na lecenje", ubedjivanja da je sve to samo faza... sve se stisalo...i sad se maltene prave mutavi, a ja teram po svome. Ne skrivam i ne poricem nista, ali im i ne bodem prstom u oci. Inace, tata bolje prihvata od mame. Iako je bilo relativno rizicno uraditi tako nesto sa 16 godina, ne kajem se, i opet bih. Mnogo je lepse disati slobodan. :)
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by sofia
Nisam joj se outovala,ali racunam na njenu inteligenciju!
lepo rečeno :)
Korisnikov avatar
By ::Elongac!ja::
Nekad (a misljenja sam da je ovo nekad "malo" ucestalije"), jedan obican mehanizam odbrane kao sto je potiskivanje bude mnooogo jaci od inteligencije... Prosto bude neverovatno kako neko uspeva da gleda kroz slona koji mu zaklanja vidik i da vidi neka brda u daljini... :zid:
Korisnikov avatar
By clarkkk
nisam outovan, i ne znam kada cu bilo kome reci. mislim moj cale posebno, je najveci homofob ikada, govori kako je biti gay bolest i da treba sve takve ubiti, keva isto ne voli previse homoseksualce, a brat mislim da cak sumnja ili zna. haha posebno zbog serija koje gledam i stalno pravi neke komentare o tome, mada nema nista protiv toga kolko sam shvatio tako da je kul :P
By ES-BG
Moji ne znaju :(

Ustvari mislim da pretpostavljaju jer nisu glupi, a i mislim, imam 21 god i nikad nisam imao devojku, niti je doveo kuci :D
Mislim da cu vrlo uskoro da im kazem, ili bar mami i sestri za pocetak, a caletu otom potom, kad ove dve svare !
Keva je skroz liberalna i savremena zena, voli razlicitosti, nije u fazonu 'treba se uklapati u okolinu' nego bas naprotiv 'svako treba da radi sta zeli i sta ga cini srecnim i ne treba da ga interesuje sta ce drugi o tome da misle i pricaju' ... tako da sam cesto bio na korak da joj kazem.
Ali opet, onda bi krenula sa pricama kako zeli da ima unucice, kako treba da nadjem devojku, itd .... i tu se sjebem i odustanem.
Nije homofobicna a i ne gotivi homosexualce previse.. u fazonu je "nek spava ko s kim hoce, samo ne moraju da paradiraju i ljubakaju se po ulicama" :(

Tako da mi je nekako skroz tesko da joj kazem. Mnogo je volim i uvek je bila uz mene, i znam da bi ovo prihvatila, ali bojim se da je vidim uplakanu. Ali bice mi puno lakse kad kazem. Opterecuje me ovo 'skrivanje' i glumljenje str8a i prica kako eto jos uvek nisam nasao devojku - 'ima sinko vremena, pojavice se vec neka, il ce ona tebe naci' hahah
Korisnikov avatar
By Mia123
Nisam se nikome outovala, a poslednji kojima bih zelela da se outujem su definitivno moji roditelji. :sigh:
Korisnikov avatar
By Srklet
svi znaju, what's the big deal...
Korisnikov avatar
By Combo
Ti tako hoćeš, ili nemaš izbora?
Korisnikov avatar
By Srklet
kako hocu normalan zivot, nemam izbora nego biti out.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ja im nisam rekla, al verovatno pretpostavljaju, a mozda i znaju... uglavnom stalno me pitaju kad cu da se udam i takve stvari
Korisnikov avatar
By someone
ne znam dal sam odgovorila na temu ranije... uglavnom,nisam im rekla i necu im skoro reci... :D Prosto,mislim da bi se pojeli od muke,trazili krivca u njima samima,nebi mogli da spavaju,mochilo bi ih to... ne zelim tako neshto da im priredjujem josh uvek...
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne.i to pocinje bas da me muci, nista ne moze da mrdne s mrtve tacke dok to ne uradim. bar je tako u mom slucaju.
Korisnikov avatar
By Torry
mislim da majka u dubini duse sumnja, ali ne zeli to sebi da prizna

a sto se mene tice, za sada jos uvek nemam potrebu da kazem tako nesto
By bjwishmaster
Ja sam se outovao roditeljima na svoj 29. rodjendan! Bilo je skoro.
Jeste malo kasno ali sam skinuo veeeeliki teret sa ledja i od tada mi je sve mnogo lakshe. Ono shto je mene zaprepastilo jeste da su mi odnosi sa roditeljima od tog trenutka mnogo bolji nego shto su bili do tada (a bili su uzasni).
Bio sam prilichno iznenadjen reakcijama, posebno kevinim. Cale je bio malo razocharan ali je prihvatio dobro. Nije bilo drame, galame,bacanja pod voz i slichnih gluposti... Mozda je sve ok zato shto ih vidjam na kashichicu pa me se uzele :D
U svakom sluchaju, najbitnije mi je da sam rekao roditeljima... Za ove ostale mi nije previshe bitno. Ako me neko pita, reci cu i to je to... Nishta vishe od toga. Uostalom, shta se koga tiche s kim sam i shta radim :)
Korisnikov avatar
By Berlin
Roditeljima sam se outovala jos pre sedam godina. Srecom da su veoma liberalni pa su to prilicno dobro primili, cak vise rekli su mi da su vec duzeg vremena sumnjali u moji seksualnu orijentaciju tako da nije im bilo kao "grom iz vedra neba". Sto zbog toga sto nikad im nisam dovela decka u kuci niti sam imala vezu sa deckom, sto zbog toga sto sam vazda u kuci dovodila "prijateljice", a sto i zbog svog momackog izgleda. Neretko pa i dan danas, ljudi koji me ne poznaju obracaju mi se : "hej decko..." :giggle:

Tako da sam sasvim slobodna po tom pitanju. Sa majkom razgovaram o svemu i svacemu sto se tice mog ljubavnog a i seksualnog zivota. Interesuje se zena sta mogu :D . Znali su moju bivsu curu sa kojom sam bila cetiri godine u vezi. Devojka je stalno bila kod mene, cesto je znala prespavati, a sto je najinteresantnije ona i majka su cesto uz kafu pricali o meni :lol: i naravno ogovarali :D

:hvala:
Korisnikov avatar
By Torry
nisu svaciji tako liberalni, na zalost
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Nisam im rekao i necu im reci.Tu bi bilo svega.Na kraju krajeva ni mene ne zanima sta su oni radili u mladosti pa tako neka ne guraju nos u moja posla.
Korisnikov avatar
By istok
mum / yes
dad / nope:pegla:
Korisnikov avatar
By antibiotic
oboje znaju da me privlace muskarci, ali to ne ulazi u teme uobicajnih porodicnih razgovora.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Znaju vec neko vreme ali o tome nikad nismo previse pricali.
Njima tako odgovara a lagao bih kad bih rekao da mi smeta.
Kao sto je moje pravo da zivim zivot kako ja zelim tako je i njihovo da veruju u stvari u koje sami biraju i da zmure na one koji im se mozda ne svidjaju.
By Çâðê_DUP
Originally posted by ALTER_EGO
mislim da je tata sebi potvrdio juche
nisam mu do sada nishta govorila al sam ubedjena da zna
plus mi je juche spremao sobu,nakon mog spektakla slamanja noge,ja shlogirana od lekova zaspala
a on chini mi se gledao moj i njen foto album...

volim moje ukucane svi me neshto kontaju:D
i dalje nisam 100% sigurna da tata zna[iako sam podsvesno sigurna,mada ne znam da li mu je mama rekla, a ja prosto nemam potrebu jer znam da me konta]
ali ovih dana prichamo otvoreno o pride-u,
danas smo gledali zajedno snimke iz 2001
iznenadila me je gomila njegovih pozitivnih komentara
najvise me je iznenadio nacin na koji me je zagrlio dok smo gledali snimke

ponosna sam stvarno...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Moj otac je ,,saznao" da sam gej pre tri dana. A sa njim su ,,saznali" i tetka, teco, sestrica, brat i sestra od tetke.

Tako da sam sada 100% ,,napolju".

Reakcije i faze su jos u toku, mozda i budem pisala o ovome u jednom trenutku...
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Popeye
evo normalnih roditelja lgbtiq osoba:

http://www.novilist.hr/2009/06/15/-BBmi ... ji-AB.aspx

http://www.jutarnji.hr/nedjeljni_jutarn ... ,166576.jl
Moji roditelji su sasvim OK od prvog trenutka kad su ukapirali o cemu se radi.

Ovako je to zapocelo:
Pre 3 godine, odlucili smo da odemo zajedno na odmor, i ja sam, nenajavljeno naravno, poveo i svog decka. Mojima je to sve bilo bez ikakvih problema. Nisam im nista rekao direktno, ali oni su naravno sve sami ukapirali. Odmor nam je protekao odlicno.

Od tada se vidjamo svake godine. Krajem ove godine moji matori nam dolaze u posetu na mesec dana i putovace sa name 2 nedelje po Aziji. Njegova majka nam je takodje dolazila u posetu, po mesec dana je bila sa nama u stanu, i putovala je takodje sa nama. Krajem godine ce nas posetiti i njegov brat, i jedva cekam da i njega upoznam. Niko nikad nije pravio nikakvu dramu, niti probleme, niti govorio neke ruzne stvari. I moji i njegovi su sve to prihvatili kao nesto sto su uvek i iscekivali. :vijaca:

Moram reci da sam ipak malo razocaran...ocekivao sam bar malo latinske drame, bar sa strane njegovih, jer su iz Juzne Amerike, ali nije bilo nista... steta! :drama:
Korisnikov avatar
By zozefin st
nisam im rekla direktno ali sigurna sam da znaju, po njihovim izjavama
Korisnikov avatar
By McDreamy
Uf. Bolna tačka.

Imao sam situaciju da ja moj brat saznao iz jednog mog razgovora da mi se sviđa jedan dečko, pa je rekao mom ocu... A ja se povadio na foru da je to bio neki trip i ništa ozbiljno...
A od tada uvek imam osećaj da sumnjaju... I onda je meni u glavi samo još gore jer mislim da su sumnjičaviji... Ali opet... Možda i ne sumnjaju... U svakom slučaju, ne zna ni brat, ni otac, ni majka i ne verujem da ću im reći u skorije vreme...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!