Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Lady Achilles
****offtopic

...Jako mi je zao decka i nadam se da je dobro.Zelim mu brzu normalizaciju medjuljudskih odnosa i brz povratak na forum:friends:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Lepo sto je sklonjen onaj grozni off... :up:

Pojedince stvarno treba da bude sramota sta sebi dozvoljavaju... :bljak:

ONT: Drago mi je da znam da je Strix ok, sto bi svima trebalo da je najvaznije...

:joint:
By cumpig
uh, lose stvari su se desile decku
:(
dobro je da su se stvari malo primirile i nadam se da ce se vratiti u "normalu" najskorije.

bravo za sve koji su ponudili pomoc :sweet:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Trenutno nemam vremena da pisem jer sam u internet cafeu, ali sam zaista OK.

Napisacu nesto vise ovde kada se budem vratio kuci, ali zaista nije bilo potrebe da iko ikoga proziva. Ovo je iskljucivo moj problem, i na meni je da ga resim. Aktivisti nemaju nista s tim.

Svima hvala na brizi, i zaista mi je zao sto sam je uopste prouzrokovao.

Puno pozdrava. see ya.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by cumpig
so far so good? ;)
Napisah vec. Situacija kod kuce se smirila i nema potrebe za brigom. Moj odnos s roditeljima je poljuljan, ali sredicu to.
Nije mi ni malo drago sto je sve ovako ispalo, ali uspecu da se izborim s ovim. Jbg it's life.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
samo se ti drzi strix :up: i veruj u najbolje
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Стрикс , тј екс Е.М.О је једно фино васпитано дете...

Одавно смо почели да се дописујемо и мислим да је ми је у једном сегметну комуникације негде кроѕ све то провукао да има проблем са родитељима....

Мој савет је следећи :

Немаш чега да се плашиш, тј исхитрене одлуке су најгоре што може да се деси...

Затвори се у своју собу док се то не стиша мало и видећеш да ће све бити ОК...
Одлазак од куће није решење, јер је бежање од проблема... Тај човек је твој отац за цео живот и од тога не можеш побећи
зато је боље да му приђеш и објасниш... убеђен сам да ће ипак да те разуме, колико год ти се чинило да то није тако... Објасни му ко си, шта си и да је то твоја судбина коју ниси могао да бираш...

Уосталом, сваки родитељ воји своје дете ма какво оно било...
Али се дешава да наступи бес који врло брзо прође... ти си ипак његово дете....

Буди паметан и не прави било какве исхитрене потезе...
Знам да је ствар врло озбиљна, па у складу са тим мораш имати дипломатски приступ...

Одмеравај сваки поступак и видећеш да ће на крају све бити скроз Ок...

љуби те Статус тако слатког... :kiss:
By cumpig
mudri statusovi saveti!
poslusaj ih!
Korisnikov avatar
By m..
Isuse, ja tek videla ovo (slabo zalazim u podorum). Jbt, bas sam se presekla kad sam procitala. Nadam se da si ok sad. Drzim fige.
By Bombina
dragi stix zao mi je sto ti je situacija gore,nemoj bezati iz kuce,poslusaj savet statusa,nije pametno!
takvi roditelji nije moglo razumeti al vreme potrebno ko zna sta ce biti...mislim da u sokirani,moraju da razmisle
Resit se pristup diplomatije
Ja sam sve izvukla,uspela sam ....bez problema i resila sam ,moji su takvi i jeste brine se...svako mora slusam i pametujem
se,cutati i opirati se svoje misli

i ti strix takodje ,mlad si i razmisli ...
pozz
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Tek sam sada procitao citavu temu i buduci da se razvila u pravcu u kom se razvila, resio sam da stavim tacku na sve i kazem da su oni koji su mislili da je tema zezanje bili u pravu.
Temu sam otvorio podstaknut realnom svadjom s roditeljima koja nikada zaista nije otisla toliko daleko kao sto sam ja opisao na forumu, i koja je, bar za nas, svakodnevna pojava.
Mislio sam da ce iz mog nacina pisanja i pominjanja prostitucije i nalazenja matorog sponzora biti ocigledna moja namera, ali posto sam, par sati kasnije, video kako su forumasi reagovali i u kojoj su meri izrazili zabrinutost, uspanicio sam se i nastavio da hranim tu laz misleci da cu sve ubediti da sam u redu i da nije zaista toliko ozbiljno kao sto se cini.
Nisam ni najmanje ocekivao da ce neko temu shvatiti ozbiljno, a jos manje da ce u sve uvuci i aktiviste koji nemaju nikakve veze sa ovim, ili bilo kojim slicnim slucajem, buduci da sve ovo spada u domen porodicne svadje, a ne aktivizma, tako da im se od sveg srca izvinjavam sto su, ni krivi ni duzni, uvuceni u sve ovo. A izvinjavam se i svima koji su se zabrinuli i bili obmanuti, ili na bilo koji nacin osteceni ovom temom.
Najiskrenije mi je zao i nema opravdanja za moje nezrele postupke, glupost i nepromisljeno delovanje.
Spreman sam da prihvatim sve posledice svog dela, i zaista mi je zao zbog svega sto je moja nepromisljenost izazvala.
Bicu ovde jos neko vreme kako bih primio sve vase kritike, a onda cu verovatno zamoliti Unic0rna, ukoliko to sam ne ucini da me banuje.
Jos jednom se izvinjavam svima, i nadam se da niste bili previse iznervirani, potreseni, povredjeni ili na bilo koji drugi nacin osteceni ovom temom.

With sincere apologies E. M. O.
Korisnikov avatar
By Dr. M
:iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

Blago receno, osecam se prevarenim i debelo sam razocaran...

Koliko smo se svi samo iscimali...

:seronjo:

PS. I posle kad se pojavi neko sa slicnom pricom ili sa pricama o samoubistvu, depresijama, ne znam cemu sve... neka me niko ne krivi sto mu ne verujem... :nokti:
By Hans
Vidi dechko, sledeci put ako se stvarno outujesh, niko ti nece verovati...
Korisnikov avatar
By deran
Koji off,ovo više nije tema,ovo je...ne znam šta je...:povez:
Korisnikov avatar
By pthalo
mislila sam u početku da se zezaš, tada sam htela da pišem "nadam se da se ne zezaš, jer nećemo moći biti prijatelje ako je ovo zezanje." ali mislila sam da je možda previše surov od mene. enivej, zbogom emo.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by deran
Koji off,ovo više nije tema,ovo je...ne znam šta je... :povez:

:lol:

Onda da zadam zavrsni off: sto si odma' okacio Del Potra na avatar, zar bas toliko podlezes pomodarstvu? :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!