Ja mislim da sam pisao u nekim temama i o drugoj strani. Stav koji sam zauzeo do sada se pokazao kao istinit. Anarhosindikalistička inicijativa je naša, kao i mnogo puta ranije. Rame uz rame, anarhisti će sa nama maširati Beogradom 20. (Medijima je poslat proglas ASI-ja u kojem se ograđuju od izjava koje je prenela Politika!)
Što se tiče Obraza, 1389, Naši....
Oni se uveliko organizuju da vozom dođu iz unutrašnjosti u Beograd. Neki u subotu uveče, a neki u nedelju pre podene... Planiraju odlučno da udare na povorku kada se ova bude nalazila na trgu slobode, jer su svesni da je to najslabija tačka iste. Sem toga, svi vi koji budete putovali vozovima pazite se jer će i oni motriti na železničke stnice. Na samoj stanici su male šanse da će praviti probleme, ali u vozu je dosta velika mogućnost da vas napadnu. Što se tiče samih napada, oni će se vršiti u najvećoj meri kamenicama, petardama, bejzbol palicama i kako se šuška, molotovljevim koktelima. Ono što može biti pogubno je napad sa zgrada, ako se povorka bude kretala jednim svojim delom kroz uže ulice (ovo je ok zbog same zaštite povorke, ali je zajeb što svašta može da vam padne na wugla

)..
Bitno je imati u vidu par činjenica. Policija je svesna svega rečenog i ima detaljnije informacije od nas, običnih smrtnika... Kada se povorka bude susrela sa protivničkom stranom, pre svega treba ostati miran! Policija će reagovati silom na silu. Dakle, ne očekujte da kordoni policije posle prve kamenice ili mućka krenu na bagru - jer neće! Krenuće kada osete da je kordon, kao i povorka u ozbiljnijoj opasnosti. Isto tako, ako se napadači zaista usude da upotrebe molotovljeve, policija će upotrebiti jaču silu (gumeni meci, nasilno razbijanje demonstracija batinanjem) Ne isključujte se iz povorke ni po koju cenu. Unutra ste u opasnosti, vani ste prebijeni (u najmanju ruku) Isto je bitno napomenuti da će biti pokušaja razbijanja povorke iz unutrašnjosti. Kada do toga dođe, udaljite se od mesta komešanja i propustite najbliže redare koji će nasilnike sprovesti do policije.