Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika

Povodom upada poreske policije, u redakciju se telefonom iz bolnice javio Radisav Rodić, sa redovne kontrole zdravstvenog stanja:

„Ovaj današnji teror nada mnom i nad mojim medijima prevazišao je sve dosadašnje terore po nalogu jednog ministra, večitog asistenta i njegovih saradnika. Poreski policajci kontrolišu rad mojih medija i firmi koje posluju sa njima već više od 110 dana, od sredine maja do danas. Sve do sada zahtevana dokumentacija im je uredno dostavljana. Poreska policija se ponaša prema meni, firmama u kojima imam uloženi kapital i firmama sa kojima poslovno sarađujem kao batina jednog ministra u Vladi Srbije, večitog asistenta, i njemu bliskih saradnika, za obračun sa Kurirom, koji objavljuje istinu o njegovim dobrim delima za Srbiju i njenu budućnost. Preživeli smo teror u vreme vladavine JUL 1999-2000. od iste poreske policije u sprezi sa pravosuđem i DB-om.

Do danas nam šteta nije nadoknađena i oko 800 registratora bez našeg znanja otete poslovne dokumentacije nije nam vraćeno, a šteta se meri milijardama dinara. Preživeli smo teror tog ministra 2001. godine u vezi sa ekstraprofitom od istog državog organa poreske policije. Ekstraprofit nije dokazan, ali je od siline pritiska jednog ministra u Vladi Srbije preminuo direktor Poreske uprave Palilula, pok. Krneta.

Preživeli smo 2003. godine posle dizanja auta u vazduh, sličnog terora od iste državne institucije. Akteri dizanja auta u vazduh do danas nisu pronađeni. Preživeli smo teror 2005. godine koji je trajao do 2007. godine od istog državnog organa poreske policije. U tom periodu su firme dobile više od 1.100 raznih zapisnika, rešenja i drugih akata Poreske uprave i poreske policije, a ja lično oko 90 istih raznih akata poreske policije, kao i pet krivičnih prijava zbog utaje poreza koje su sve odbačene. Posle 100 dana terora Poreske uprave 2005. godine oboleo sam od hemagiona na jetri, što prevodu naš narod kaže „pojeli mi džigericu". Preživeo sam zahvaljujući operaciji u uglednoj ženevskoj bolnici koja je trajala ukupno 18 časova.

Današnji postupak poreske policije jasno kazuje kakva je demokratija u Srbiji koja dozvoljava da se jedan ministar, večiti asistent, zloupotrebom državne funkcije obračunava sa medijskom kućom i vlasnikom medija kao što su Kurir, Glas javnosti i Grom. Najveća tuga za Srbiju je to što se ja sada nalazim u istoj bolnici u kojoj sam operisan na redovnoj kontroli, i jedan ministar u Vladi Srbije, inače večiti asistent, tu situaciju koristi radi obračuna sa medijima verovatno da bi mi ponovo narušio zdravlje.
Redakcije dnevnih novina Kurir i Glas javnosti i nedeljnika Grom

Пре пар година је угашена најгледанија телевизија у Србији на врло сличан начин... мислим на БК.....

Динкић је овај пут стварно претерао...
Његова странка нема ни 0,3 посто гласача
а он доноси законе које Борис Тадић потписује истог дана без протека законског рока.....
и гуши медије који су писали о његовим аферама које су евидентне....

што је много, много је....

Шта мислите да се Врховни суд мало позабави натписима их тих дневних новина и провери пословање, приватизације и акције господина Динкића....

:evilwait:
By Çâðê_DUP
stvarno cistash kurir????
By Çâðê_DUP
pa nek uzme bukvar
By Swanheart
vazno da se on operisao u "uglednoj zenevskoj bolnici"

trebalo je sve to sto su pokupili da odnesu na Slaviju, stave u kruzni tok i simbolicno spale na lomaci :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Malo to podseca na ono sto je tata SLoba radio (i to, ironije radi, istoj redakciji), ali taj Kurir se mora istrebiti. Kao i one Pravde i ostala sranja.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ви стварно нисте нормални...

не ради се овде о томе шта ко чита већ шта ко ради...

Поента је нападу на приватну својину било кога зато што моћници то хоће....

Дневне новине су производ као сваки други...
и ко жели да чита Курир, он га чита, ко неће, он чита Блиц, Политику, Прес....

Поента је да су се поједини политичари толико осилили .....

Јер неко размишљао колико се људи, жена и деце храни од плата које тамо примају....

Пошто нису добили предизборно обећане акције од 1 000 еура које им је тај исти Динкић обећао,
те породице ће гладовати ако људи остану без посла....

Уникорне, слажем се да треба истребити поједине медије, али они су се углавном гасили сами кад су пропали попут Газете....

али исто тако политичку сцену треба истребити од лопова, корумпираних политичара, од оних који су проневерили МИЛИОНЕ..... а народ оставили без посла, на рубу егзистенције....

:domino:
By Swanheart
kako su nastali tako ce se i ugasiti.
i sta sad ti tu dramis, idi slusaj Cecu.
msm
:doh:
Korisnikov avatar
By castor
Slazem se sa Swanheart & Unicornom.

Meni nije jasno kakav mentalni sklop imaju ljudi koji citaju te novine, Pravdu, Kurir, Gazetu + slicne gluposti.

Cinjenica je da je novi zakon o informisanju dosta rigorozan, ali je jasno da je to uradjeno da bi se stalo na put takvim novinama i zaista odvatnom nacinu pisanja.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Сванка, ниси коректна...

Тема је отворена да се изнесе мишљење, а не да се неистомишљеници терају да конзумирају мање зло...... :(
By Swanheart
Originally posted by *STATUS*

али исто тако политичку сцену треба истребити од лопова, корумпираних политичара, од оних који су проневерили МИЛИОНЕ..... а народ оставили без посла, на рубу егзистенције....

:domino:
aha
a to ce se dogoditi kada sva deca an svetu budu prestala da veruju u Deda Mraza a McDonalds postane vegi :bubbles:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by castor

Cinjenica je da je novi zakon o informisanju dosta rigorozan, ali je jasno da je to uradjeno da bi se stalo na put takvim novinama i zaista odvatnom nacinu pisanja.

Исто тако је и чињеница да се тај донети Закон коси са Уставом и многим другим законима, чак и неким законима које су предвиђене међународним конвенцијама....

дакле....

Када ће се донети Закон који ће похапсити све корумпирана политичаре и стрпати их у затвор....

Ми смо једна од ретких земља у којој се за крађу хлеба и млека у самоуслузи иде у затвор 7 дана, а за милионске проневере се и даље седи у згради Владе и Скупштине, возе скупи аутомобили, путује светом а све о трошку грађана.....

ДОКЛЕ ?

Узгред, шта се десило са Динкићевим обећаним акцијама ?

Биће изгледа још један 5. октобар...али 2009-е године....

:sladoled:
By Çâðê_DUP
.....

a sta mislis da rade...

pa od nekle mora da se pocne
Korisnikov avatar
By antibiotic
@STATUS: Mislis da u nekim zapadnim zemljama ne bi slicno uradili sa takvim novinama?
Pa ne bi!, jer takve novine kao KURIR ne postoje u demokratskom svetu.
Korisnikov avatar
By blabla54380

Јер неко размишљао колико се људи, жена и деце храни од плата које тамо примају....
ako vec insistiras na cirilici, trudi se da pitanja postavljas sa jel, a ne jer :P

a drugo, niko nije razmisljao koliko se zene i dece rani od plata koje su primali u mojoj laboratoriji za proizvodnju heroina i sto si mi spalili plantazu od 20 hektara marihuane
:mad:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Антибиотик, па у истим тим западним земљама би господим Млађан Динкић 6 пута до сада био ухапшен или би против њега макар били покренути судски процеси....

зар не ?

:sigh:
Korisnikov avatar
By Delete
Jesu to one novine sto su pisale o Maljkovickinom nekrofilu?

Bas mi je zao. :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by antibiotic
jer takve novine kao KURIR ne postoje u demokratskom svetu.
:up:

@ Status: ako ti se ne svidja ovde, pa imas Uzbekistan, Tadzikistan... mislim da tamo jos uvek vlada tiranija, diktatura, jednoumlje...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da je bil okoja druga novina u pitanju, ali Kurir... U njihovu redakciju bih rado ubacila granatu, ne bih im konfiskovala racunarsku opremu. Kao i sranja tipa Pravde, Nacionala.

sada neka idu da se zale tatici u Sheveningen.
Odlicno su prosli. Fenomenalno.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne vredi, mora se to objasniti u Kurirskom maniru: Ubij, zakolji, da Kurir ne postoji :smeh:
By Çâðê_DUP
Originally posted by castor
Originally posted by antibiotic
jer takve novine kao KURIR ne postoje u demokratskom svetu.
:up:

@ Status: ako ti se ne svidja ovde, pa imas Uzbekistan, Tadzikistan... mislim da tamo jos uvek vlada tiranija, diktatura, jednoumlje...
:sudija:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma severna koreja ima najbolje resenje, jedan radio, jedna tv stanica i jedne novine. i uzivancija. a tabloidno novinarstvo sigurno nije kurir izmislio, tako da je i to zlo doslo sa zapada, kao i sve ostalo:indijanac: tako da eto, sve to treba tuci i spaliti na lomaci i tako te stvari. jbt, valjda je svacija sloboda podjednako bitna, ako ti kurir smeta nemoj da ga citas, a ko 'oce trebalo bi da bude slobodan da to i radi.

ma smesno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ti Statuse stvarno nisi normalan!

k'o shto neko reche, kurir, glas javnosti, pravda i slichna sranja MORAJU BITI ISTREBLJENI! Za mentalnu i fizichku higijenu Srbije, to je minimum!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by unic0rn
Ne vredi, mora se to objasniti u Kurirskom maniru: Ubij, zakolji, da Kurir ne postoji :smeh:
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By scout_finch
a, da, to da takve novine ne postoje u demokratskom svetu, mislim da je velika britanija najbolji primer za to.
jbt, al' se oni nisu obogatili na saobracajnoj nesreci u parizu 31.08.1997. a to je samo jedan primer.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by scout_finch
ma severna koreja ima najbolje resenje, jedan radio, jedna tv stanica i jedne novine. i uzivancija. a tabloidno novinarstvo sigurno nije kurir izmislio, tako da je i to zlo doslo sa zapada, kao i sve ostalo:indijanac: tako da eto, sve to treba tuci i spaliti na lomaci i tako te stvari. jbt, valjda je svacija sloboda podjednako bitna, ako ti kurir smeta nemoj da ga citas, a ko 'oce trebalo bi da bude slobodan da to i radi.

ma smesno.
Ali postoji nesto sto se zove tabloidno novinarstvo i nesto sto se zovu lazne optuzbe i kleveta.
Jedno je kada Britney pokaze svoj muff okupljenim fotografima, a sasvim drugo pustiti trac da se ubila. Ili pozvati na linc iste.
A kad lazes i klevetas - sledi ti tuzba. Posle tuzbe - naplata duga. A ako ti tatica ne da dzeparac za to, odose ti kompovi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Антибиотик, па у истим тим западним земљама би господим Млађан Динкић 6 пута до сада био ухапшен или би против њега макар били покренути судски процеси....

зар не ?

Ne!
U poredjenju s kurirom i sistemom "vrednosti" koje kurir predstavlja, Dinkic je na Zapadu cenjen i uvazen!
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Vel boy

зар не ?

Ne!
U poredjenju s kurirom i sistemom "vrednosti" koje kurir predstavlja, Dinkic je na Zapadu cenjen i uvazen!
pa i ja bi ga cenio i uvazavao da mi je prodao fabriku za smesne pare :smeh:

a sto se tice zapada, tamo ima visestruko vecih govana nego sto je kurir.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Wilhelmina
Originally posted by scout_finch

ma smesno.
Ali postoji nesto sto se zove tabloidno novinarstvo i nesto sto se zovu lazne optuzbe i kleveta.
Jedno je kada Britney pokaze svoj muff okupljenim fotografima, a sasvim drugo pustiti trac da se ubila. Ili pozvati na linc iste.
A kad lazes i klevetas - sledi ti tuzba. Posle tuzbe - naplata duga. A ako ti tatica ne da dzeparac za to, odose ti kompovi.

Upravo!

josh samo zaboravih da p.s. kada videh temu, odmah rekoh KONACHNO!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!