Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
kako? lepo, kao i svaku staru gospodju od 79god

meni je bas drago sto je pustaju :)
By Ulix
A gde će tačno da se povraća?

U Republiku Šumsku, nadam se?
By RACABG
jedina je MUSKI prihvatila komandnu odgovornost.

svaka joj cast na MUDIMA koja ima , hvala joj sto je pokazala da ih ostali iz haga nemaju.
By mythe
Iako je njena uloga na pocetku rata bila vrlo negativna, mora se priznati da se ista od 1997. znatno promenila i da je na neki nacin izvela prodemokratski puc kada se odvojila od SDSa (uz potporu IFORa), te omogucila formiranje prve Vlade RSp bez SDS (januari 1998). To ju je ocito i kostalo poraza na izborima za Predsednika RSp (jer joj nacionalisti nisu mogli oprostiti saradnju sa MZ), a meni licno su se jako svidele njene reci iz tog perioda "mi smo isuvise mali da bi se svadjali sa velikim, mi treba da se ponasamo kao mala barka na uzburkanom okeanu, da zakacimo nasu malu barku za veliki brod i tako plovimo po nemirnom okeanu".

Ista je bez razmisljanja pristala na saradnju sa Tuziteljstvom Haskog Tribunala, te svedocila u nekoliko procesa. Licno mislim da je ona, kao i Milan Babic uostalom, preslabo nagradjena za to sto je istinski suradjivala sa Tribunalom, bilo bi i logicnije i pravednije da je dobila potpuni imunitet i amnestiju za njenu saradnju, ovako ispada da nije bila nagradjena sto je odlucila da bude postena i iskreno saradjuje.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mislim da je ovaj potez THE Suda izrazito human i ljudski.
Korisnikov avatar
By Combo
Drago mi je zbog Biljane. Izdržala je sve.

Želim joj dug život, znaće da uživa u njemu.
Korisnikov avatar
By Delete
Drago mi je sto je pustaju, ali se nadam da je nece likvidirati cim kroci na tlo Republike Srpske.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Delete
Drago mi je sto je pustaju, ali se nadam da je nece likvidirati cim kroci na tlo Republike Srpske.
@delete josh uvek ne mogu da saljem private poruke... :jumphug: poz malena ;)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Iskreno me je prijatno iznenadila vest o puštanju gospođe Plavšić. Zaslužila je kaznu koju je dobila, ali ju je stoički prihvatila i pokazala da se obraz može oprati od svakog blaćenja.. Naravno, porodicama žrtava ni jedna kazna neće biti dovoljno dobra, ali dotična je svoj ceh društvu platila i sada je treba u isto integrisati kao ravnopravnu građanku koja je svoju grešku priznala i na neki način ublažila. Nadam se iskreno da će biti normalno dočekana kući, ne očekujem da joj prirede welcome party, ali najmanje što mogu njeni sugrađani je, da je ne odbace. Jer za nju tek sledi težak period.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nadam se da ce nece odma da kepne cim bude izasla na slobodu.
By Kragi
Originally posted by Azdaja
kako? lepo, kao i svaku staru gospodju od 79god

meni je bas drago sto je pustaju :)
takodje :)

jedna je od retkih koja nije imala potrebu da se proserava u Hagu i tome sl. Zena lepo priznala krivicu, osudjena, i sad je posle 2/3 odsluzene kazne pustaju. Korektno i sa njene i sa njihove strane :)

Kako ce je docekati ne znam, ne opravdavam to sto je radila ali svakako zbog prinzanja i sl stvari ima moje simpatije - za mene je to patriotizam, dok opet za ove koji neke stvari nikako ad shvate verovatno nije ... Ko zna ...
Korisnikov avatar
By Stripi
Što bi bilo ko na našim prostorima priznavao krivnju kad ih svi slave kao heroje? Biljana je jedina bila glupa pa priznala. I nekako nisam za to da joj je to olakotna okolnost. Olakotna okolnost bi joj bila da u svemu tome nije niti sudjelovala.
Korisnikov avatar
By Combo
Da u tome nije učestvovala ne bi bilo ni olakšavajućih okolnosti. Ne bi bilo okolnosti - uopšte.

Pogrešno vreme na pogrešnom mestu i to je to.
Originally posted by just_me
ne očekujem da joj prirede welcome party, ali najmanje što mogu njeni sugrađani je, da je ne odbace. Jer za nju tek sledi težak period.
Ima ona i stan u Beogradu...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Delete
Da! Nazalost velika je mogucnost da je njoj najugrozeniji zivot, od strane karadzicevaca, tek sada tj. na slobodi.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Мислим да је она једина која је имала коректну сарадњу са Хагом и он са њом....

:peca:
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa cim su je poslali u svedsku na odsluzenje kazne odma se videlo da je tu neki dil pao :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Osobno mislim da im je jednostavno dopizdila sa neprekidnim razmaženim žalopojkama kako je ostale zatvorenice krivo gledaju.
Korisnikov avatar
By lorna
Plavshiceva je puno vishe od svedokinje saradnice - ona je ratni zlochinac, koji je cinkao svoje kolege da bi se lakshe izvukao. Ako je, ustalom, podrzala Miloshevicevu "opoziciju", kako to da ga je onda kasnije, u Hagu podrzala i odbila svedochiti protiv njega?

Uostalom, ko je zapravo Biljana Plavshic? Bivsha univerzitetska profesorica i politicharka. Kad sam poslednji put proveravala, izreka je glasila: snaga klade valja, a um caruje. Biljana Plavshic, slomljena zena, sigurno ne valja klade, ali su ze zbog nje i njezinog "uma" valjale ljudske glave.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by lorna
Uostalom, ko je zapravo Biljana Plavshic?
Marioneta vlade RS.
Kako komentarišete dolazak Biljane Plavšić u Beograd?

Da li je pravedno da joj Dodik lično dovozi avion Republike Srpske i pored otvorene osude iz Sarajeva?

Da li će učestvovati u političkom životu regiona?
Korisnikov avatar
By lorna
Slika

Ako je neko trazio neoboriv dokaz da Boga nema - pogledajte Biljanu Plavshic. Ona je njegovo chedo.
Ili josh bolje, pogledajte Dodika, Biljanu Plavshic i njenu bundu koja koshta vishe nego jedan ljudski zivot. "Bog nije na slici, a nema ga ni drugdje." Tu su samo Dodikove ruke da grle i zivotinjsko krzno da ugrije. Btw. iza sunchanih naochara - krije se krst. Ako je verovati onoj da svako nosi svoj - njen je od laganog drveta i josh lakshe zatvorske kazne.
Korisnikov avatar
By KiWi
OnTopic: Jako je čudno što niko od beogradskih vlastodržaca nije prisustvovao dolasku Biljane. To kao da govori da nisu baš oduševljeni njenom odlukom da ostatak života provede u Beogradu.

Offtopic: Nisam uspeo da nađem ovu temu preko searcha (?) pa sam napravio jednu o Bilji ... Nek' prespoji neki mod.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by lorna
Slika

Ako je neko trazio neoboriv dokaz da Boga nema - pogledajte Biljanu Plavshic. Ona je njegovo chedo.
Ili josh bolje, pogledajte Dodika, Biljanu Plavshic i njenu bundu koja koshta vishe nego jedan ljudski zivot. "Bog nije na slici, a nema ga ni drugdje." Tu su samo Dodikove ruke da grle i zivotinjsko krzno da ugrije. Btw. iza sunchanih naochara - krije se krst. Ako je verovati onoj da svako nosi svoj - njen je od laganog drveta i josh lakshe zatvorske kazne.
Bog je dobar. On voli sve ljude, pa i Biljanu Plavšić.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by KiWi

Da li je pravedno da joj Dodik lično dovozi avion Republike Srpske i pored otvorene osude iz Sarajeva?

Njena odluka.
Lijep postupak.
Ne znam.
By Simor
Posle dolaska Medvedeva, to je najvažniji politički događaj koji se desio u Beogradu i okolini.
Naravno. Neko ko nastavlja politiku iz 90-ih i ne može a da svoje učitelje i učiteljice ne dočeka.
Nevažno. Naslednike je posejala. To je najvažnije.
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako
Bog je dobar. On voli sve ljude, pa i Biljanu Plavšić.
"Znam, ponavlja se to serijski."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!