- SAVETI ZA ZENSKI DEO
-Nemojte da pokusavate da se sukobljavate fizicki sa tim stvorenjima, ma koliko vi bile jake,

shvatite da su to picke i da ce vas mozda udariti bejzbolkom po glavi a coporativno su naravno, jaki! (Eh, da je 1 na 1 videlo bi se ko je ko..)
-ako ste sa devojkom, ni pod kojim okolnostima se nemojte razdvajati! Pa cak ni ako vam pridju panduri, da vas "radi vase bezbednosti" razdvoje, bolje se sklonite!!
-Ako budete u bilo kom trenutku potrcale, nemojte se drzati za ruke,moze da se desi slucajno, da se jedna saplete, i odoste obe u kurac!
-OBAVEZNO, budite jedna drugoj konstantno u blizini, i pred ocima!Nikad se ne zna da li ce neki olosh da skoci s ledja!Tako da budite okrenute jedna prema drugoj, da vidite desavanja preko ramena!
-Ako masa krene da vas gura,stiska i "guzva", u tom slucaju niposto se nemojte razdvajati,cvrsto uhvatite jedna drugu za ruke, i pokusajte, na bilo koji bezbedan nacin da se izvucete iz te mase, i sklonite u stranu,ali gledajte da to bude u stranu gde je policija.
-Ukoliko, ne daj boze, pridobijete neki udarac i sl. MOMENTALNO u taxi i u Urgentni! Zajebite tu Hitnu pomoc koja ce se naci tu!! Oni nece biti od neke pomoci,jer verovatno,

necete biti jedine, i necete dobiti adekvatnu prvu pomoc! (Taxista ce biti, i moci ce precicama da ide do bolnice...)
-Devojke,molim vas! NEMOJTE VEROVATI POLICIJI toliko!!!
I oni su homofobicni, iako im je duznost da vas cuvaju, otkud znate da se tu u toj silnoj frci i guzvi nece stvoriti neki pub, koji ce vas, "ostaviti na cedilu" ?????? koja je to sigurnost,obratite paznju! Njima je u interesu da sacuvaju izloge od potencijalnih lopova tog dana, a ne(SAMO) ucesnike gay-parade!!!!Dakle, 50%-50% ! Potrudite se da cuvate glavu (bukvalno), i stagod da bude, nemojte paniciti, vec pokrijte glave rukama, i bez'te u pizdu materinu odatle! suzavac i sl. sranja vam nisu potrebna!!!

Ne zelim da ni jedan od mojih saveta bude "na snazi" tog dana!

ne zelim da vam se desi bilo sta!!!
(prisustvovala sam 5-og Oktobra, usla u Skustinu, sa 15 god. i ..imala vise srece,nego pameti!!!! )
Zato pamet u glavu i nemojte se obazirati na bilo kakve prozivke,sto zbog dostojanstva,sto zbog bezbednosti!
Ja ovo sve napisala, kao da se sprema III sv.rat! Ali, jbg. moram da vas na makar neki nacim "sacuvam".Bicu tamo, i sve cemo proci zajedno, kroz kompletnu "orgiju"! I da,sve ovo vazi i za muskarce,samo da oni primene svoju tehniku , muski su jbt!
Ali..Vi,devojke,vi ste ono sto me brine..I vasa nezna bica!!
Joj, vec sam

MOLIM DA SVE FORUMASICE KOJE CE PRISUSTVOVATO 20-TOG, DA OBRATE PAZNJU NA OVO STO SAM NAPISALA!! NEMOJTE ME IGNORISATI,MOLIM VAS..NE SEREM, NE JEDEM GOVNA, SAMO KAZEM "STA JE MOGUCE"...
(plizzzzz COPY/PASTE!!)
Vidimo se 20-tog...