- 10 Sep 2009, 15:15
Završio Elfride (
) pa počeo "Užasi leda i mraka" Kristofa Ransmajera. Dobar je.

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by UlixKo bi me drugi razumeo ako ne dragi Ulix.Originally posted by polarlicht4.1
Završio Elfride ()
![]()
Originally posted by polarlicht4.1Kakvo je to pitanje, naravno da želim.Originally posted by UlixKo bi me drugi razumeo ako ne dragi Ulix.Originally posted by polarlicht4.1
Završio Elfride ()
![]()
![]()
Inače, iskopao sam svih pet romana koji su prevedeni na engleski te ako ih želiš mogu ih proslediti.
Originally posted by polarlicht4.1Omakne im se ponekad, ali se po pravilu pokaju.
I nikako mi nije jasno kako je žena dobila Nobela. Kanon i Elfride ne idu.
Originally posted by lornaPa... hvala...
Sedneš jednom i razmisliš šta to ne štima,
pa papir, stavka po stavka.
Otvoriš gramatiku, naoružaš se beleškama,
i brojevima telefona onih koji znaju![]()
Meni je najteže bilo sa sintaksom, a recimo stilistika mi je super išla,
a to obično ide zajedno, tako da - nemoj da odustaješ.
Originally posted by Angelina777
"Istocno od raja" (East of Eden), Dzona Stajnbeka i molim, ako je neko citao ovu knjigu ili gledao film da mi je ukratko preprica, jer bez toga mi je i inace nemoguce citati "klasike" ovih dana ... mucim se sa planinama Santa Lucije na zapadu i planina Gebilejn na istocnoj strani vec dva casa, a tek sam na drugoj strani, te mi dolina Salinas koja, kapiram da je uzana dolina izmedju dva planinska lanca zadaje muke, jer mi nekako isuvise krivuda i vijuga, i ne mogu da sacekam da se obrusi u zaliv Monterej, mozda na strani br 35
Pomozite!!!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!