Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Decko/devojka vas ostavi..razlog: nema vise ljubavi,ok.prihvatite...trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako.....kao druzite se,sve je super...svidi vam se neko,on/ona reaguje,ne zeli vise da bude u kontaktu sa tobom...besni...Neka mi neko objasni sta se desava :D
Korisnikov avatar
By Blady
znaci da postoje osecanja jos uvek :balon:
Korisnikov avatar
By .L O S T
znaci da posle ljubavi pravog drugastva nema... pa ne pravis tu gresku:die:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by WakeMeUpInside
Decko/devojka vas ostavi..razlog: nema vise ljubavi,ok.prihvatite...trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako.....kao druzite se,sve je super...svidi vam se neko,on/ona reaguje,ne zeli vise da bude u kontaktu sa tobom...besni...Neka mi neko objasni sta se desava
Osh da mi objasnish zasto bi gaje ti ubedjivao da ostanete prijatelji, nakon sto onona odbije?
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Originally posted by shut
Decko/devojka vas ostavi..razlog: nema vise ljubavi,ok.prihvatite...trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako.....kao druzite se,sve je super...svidi vam se neko,on/ona reaguje,ne zeli vise da bude u kontaktu sa tobom...besni...Neka mi neko objasni sta se desava
Osh da mi objasnish zasto bi gaje ti ubedjivao da ostanete prijatelji, nakon sto onona odbije?
mozda zato sto mi je stalo do te osobe?:)
Korisnikov avatar
By Schveca
bivshi su bivshi.... znachi nema ih vishe... nikakva prijateljstva ni ponovno druzenje ne dolazi u obzir...
...narochito ako postoji(postojao je) neko treci ili chetvrti itd itd itd......
Korisnikov avatar
By AbD
..trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako...
pa daj pročitaj što piše - vidiš da je na silu. ;) druga strana nije napravila nikakvu iskrenu inicijativu...right?
Korisnikov avatar
By ok_decko
Decko/devojka vas ostavi..razlog: nema vise ljubavi,ok.prihvatite...trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako.....kao druzite se,sve je super...svidi vam se neko,on/ona reaguje,ne zeli vise da bude u kontaktu sa tobom...besni...Neka mi neko objasni sta se desava :D
Po meni, dve stvari:
ili je u pitanju posesivnost, odnosno, razisli smo se jer su MENI prestala osecanja i ja imam pravo da furam dalje, dok ti sedis, patis i ostalo, kad odjednom...

ili (sto je mnogo verovatnije) je u pitanju odlican povod da se prekine ionako isforsiran kontakt, a da pri tome ne ispadne poslednje djubre.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
čekaj, ostavi te, pa neće da priča, pa se kao družite, pa opet 'oće da ode i pizdi? kha, pusti da ode. ili napravi distancu.
ili je data osoba nezrela do srži ili nije, jednostavno, vredna cimanja. pa nek' je 209846 puta draga. trt milojka.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Za pocetak nikad ne bih molio nekog s kim sam prekinuo vezu da mi bude prijatelj ako ta osba to nije zelela od momenta kad se veza zavrsila.
A na stranu to, ako pocne tako da se ponasa neko od 'prijatelja' kad ti se svidi neko drugi/novi, to je samo dokaz koliko ja ta osoba nezrela i ja bih prekinuo svaki kontakt sa doticnom jer takvi ljudi nisu vredni paznje i vremena.
Korisnikov avatar
By Delete

E u takvim situacijama ga/je oteras u tri lepe i to ce ti doneti najmanj gavobolje. Oko tih umisljenih glavica se ne treba mnogo kidati i nervirati.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Pitaš nju/njega šta se dešava :zev2:
:up:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sunce
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Pitaš nju/njega šta se dešava :zev2:
:up:
da. a onda trazi da ponovo budete prijatelji i posto ce odbiti, ubedi ga/je nekako i nastavite da se kao druzite. :right:
trazite da budete prijatelji,odbija,ubedite ga/je nekako.....kao druzite se,sve je super...
Korisnikov avatar
By m..
jbt dan mrmota sa elementima horora.
By Luce
WakeMeUp, za detaljno objasnjenje potrebno bi bilo detaljnije pitanje, ali ako bih pogadjala, cini mi se da si ti gladna paznje i ljubavi do granice autodestrukcije, a ta osoba ego-problematicna, pa joj lepo dodjes kao garnirung, mada ocigledno ne i glavno jelo u zivotu. A niko ne voli da mu se garnirung iskrada iz tanjira pre zavrsetka obroka, molicu lepo.

Da li si razmislila o tome da li si ti takva jada da ti je toliko bitno da nekome budes nesto usput? Da li je to ono sto zelis?

Jer ako nije, onda nije ni bitno sto ta osoba sada nesto tamo drami. To su nezdrave igre, po mom misljenju. Da li to zelis? Ti si nasla nesto bolje. Ili nisi?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Sujeta, ljubomora etc. etc.

Zato i tvrdim da nakon veze nema niti moze biti iskrenog prijateljstva.

Sve i da zaista ljubav vise ne postoji, posle duzih i komplikovanih veza ostaje gomila drugih osecanja i potreba, sto je vrlo komplikovano.

Mislim da je najbolje da se neko vreme udaljite.
Korisnikov avatar
By m..
ma ja mislim da to nema blage veze s ljubavlju, nego sa tim da ta osoba iako je izasla iz veze jos uvek ima potrebu da kontrolise (i manipulise), to nije nesto sto se da opravdati viskom ega ili ljubomorom. ja bih se elegantno distancirala od tog destruktivnog elementa, ganjala tu drugu vezu i uzivala daleko od ove sto bi da kvari.

ne znam, mozda ta riba i nije psiho kakvim je zamisljam, nego je klinka koja jos uvek ne zna da hendluje neke stvari...

ali u sustini, ako si nekom prijatelj, ne reagujes tako i ne kvaris mu dozivljaj, sve i da ta novonastala situacija boli do kostiju.
Korisnikov avatar
By lorna
Originally posted by Lakiboy_ns
Povredjena sujeta :hvala:
Meni je nekako logično da posle ljubavi, ako je to zaista bila ljubav,

nastupi period prijateljskih odnosa.

Stvari se komplikuju ako je, kao u tvom slučaju, ostalo dovoljno emocija

i nezrelosti.

Tada nastupa distanca, ona je u takvim situacijama

jedini lek, i trebalo bi mu pribeći.
By жњ
ego je nemoguce razdvojiti od ljubomore prilikom takvog ponasanja i zar je bitno ako je vec tako?

sta bi ti definisanje donelo? da li bi je nakon nagovaranja na prijateljstvo nagovarala i na ponovnu vezu?
Korisnikov avatar
By Madonna
ja bio ubedjen da je WakeMeUpInside musko. :nerd:

a da. WhereIsTheLove je decak. valjda. :retard:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
desava se sutiranje mrtvih macaka...aj ostavite se toga
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by m..
jbt dan mrmota sa elementima horora.
Originally posted by hlaefdige
desava se sutiranje mrtvih macaka...aj ostavite se toga
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Lezbejska sujeta je cudna stvar,nema tu ni LJ od ljubavi.. :drama:
Korisnikov avatar
By zozefin st
ego jeste ljubomora,

a ljubomora je ego...

nema ljubavi..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!