Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SunceStvarno si smešan.
Ako si hteo da je poredis sa Monikom, onda pogledaj njihov skor. Mislim da je Monika samo jednom uspela da pobedi Hingis.
Originally posted by ComboHej, bre, nisam smrtno ozbiljan. Malo poredimo, malo komentarisemo. Ja mu dodjem kao nosilac spomeniceOriginally posted by SunceStvarno si smešan.
Ako si hteo da je poredis sa Monikom, onda pogledaj njihov skor. Mislim da je Monika samo jednom uspela da pobedi Hingis.
Ko to još gleda?!
Pri svakoj smeni generacije (ili Monikine nesreće, u njenom slučaju) se desi da neka legenda ima negativan skor sa nekim detetom u usponu koje to tek treba da bude - pa?! Po tome određuje međusobni kvalitet?!
Originally posted by spliffmislim da sa ovom rečenicom treba završiti offtopic zvan Martina Hingis - the biAtch.
shto se igre tiche bash je bila veliki shampion, samo joj fali ona druga strana shampionske medalje...
Originally posted by Sunce
Moram da zacinim corbu:
Jankovic/Hingis = 2/0![]()
http://www.sonyericssonwtatour.com/page ... 32,00.html
Originally posted by LunjaMeni ta zelena šljaka izgleda kao utabana ptičija govna.Originally posted by IriSJa cu u lezbi bag, pa da gledam kako Kim dere Serenu.
zakekečiću se u lejzi beg i neću ceo dan da ustajem![]()
![]()
![]()
Inace, nedostaje mi sezona sljake. Tu su poeni najlepsi.A i najlepse se klizi po terenu, kao npr. Serena.
![]()
''
Originally posted by ComboVimbldon 2007. u meču protiv Hantuhove.
Pomoć: koje godine i koja od sestara Vilijams se razbila ko zvečka na terenu, cvilela i vrištala od bolova (praktično mogla samo da stoji, ne i da se kreće), ali nastavila da igra i gledala u nebo da li će da padne kiša i odlože meč - kao što je i bilo.
Originally posted by ComboJeste, super je klip!Originally posted by UlixNAJEŽEN SAM! Kakva samo režija, mnogo bolje nego sirovi snimak.
Evo, uživaj.![]()
Hvala još jednom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!