Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By spliff
da li neko zna nekog dobrog kiropraktichara? u beogradu ili okolini

hvala unapred
Korisnikov avatar
By Blady
kiroprakticar moze da bude i profesionalni maser....mozda da probas da nadjes tako...
a u ns, mislim da jednog znam, ali nisam sigurna da li je u Srbiji :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
pa, kiropraktika je bas kiropraktika.

jednom sam na preporuku isao kod jednog slijepog lika i stvarno je super bio. s druge strane, drugarica, koja mi je preporucila tog slijepog je bas rekla kako ima mnogo laznjaka koji su vise maseri, nego kiroprakticari.

znat ces da je pravi kad sav krckas dok te 'obradjuje' :D
Korisnikov avatar
By pthalo
moja mama je kiropraktičarka, a ona ne živi u Beogradu.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by erkondisn
pa, kiropraktika je bas kiropraktika.

jednom sam na preporuku isao kod jednog slijepog lika i stvarno je super bio. s druge strane, drugarica, koja mi je preporucila tog slijepog je bas rekla kako ima mnogo laznjaka koji su vise maseri, nego kiroprakticari.

znat ces da je pravi kad sav krckas dok te 'obradjuje' :D
i ti hoces da kazes, da maser ne moze da bude kiropratkicar????dzizs
Pa ko zna kod kog je isla tvoja drugarica, ali ja znam odlicnog kiroprakticara, koji je izmedju ostalog i maser :P
Korisnikov avatar
By erkondisn
isla je kod tipa za kojeg je ocekivala da ce joj razmrdati sve kosti (onako kako je navikla), a on je izmasira, i to nesto trulo. eto zato... :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja imam broj jednog .... i preporuku da je dobar ... ali sam nisam probao ... mada planiram :D
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by erkondisn
isla je kod tipa za kojeg je ocekivala da ce joj razmrdati sve kosti (onako kako je navikla), a on je izmasira, i to nesto trulo. eto zato... :)
Pa to nema veze, sa ostalim maserima.... nisu svi isti... pobogu..
Korisnikov avatar
By Mikili73
Ja imam jednog, em je zgodan, em je dobar maser i kostolomac :pinknaocari: , ali nije iz Bg....i još plus na kraju "čupa i zavrće" vrat kad se najmanje nadaš. :spin:
Korisnikov avatar
By Hys.
zar nije pametnije otici kod fizijatra, da vidi prvo sta je (znaci lekar) pa da onda uz fizioterapeuta da odgovarajucu terapiju?
Korisnikov avatar
By spliff
ma bio sam kod svih mogutjih lekara
lekari samo prepisuju inekcije... :(
Korisnikov avatar
By mitrandir
Oćem i ja jednog kiropraktičara u KG-u.
Zbog posla koji uključuje dosta savijanja, ispravljanja, spustanja raznih stvari, imao sam problema sa kičmom, tačnije sa lumbalnim delom koji me je boleo non-stop. I nećete mi verovati, pomogao mi je KOSMODISK. Stavio sam ga jednog dana iz zezanja i leđa su prestala da me bole u roku od 5 minuta. To je bilo pre 2 nedelje. Od tad ga nosim svaki dan na poslu, i da kucnem u drvo, leđa ne bole. I što bi rekla ona teta u reklami: Od kad je pojeo kosmodisk,moj muž više ne hrče
:lol:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Stvarno ti to pomoglo? :hail: Evo ga jedan kod mene kući i stoji nam godinama. Keva nosila, ne znam ni sam kada ga je kupila, a sad vidim da je odustala izgleda.
Korisnikov avatar
By Rei
Ja sam mislio da kiropraktichari postoje samo u americhkim serijama. Kao i plumbers koji zhive od popravljanja sudopere.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ljudi, kod mene radi. Otac nosio i bole ga leđa još više. Ja nosim samo onaj manji, preko lumbalnog dela and it works like a charm
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Mikili73
Ja imam jednog, em je zgodan, em je dobar ....i još plus na kraju "čupa i zavrće" vrat kad se najmanje nadaš. :spin:
A jel ti daje i hepi ending ili za to mora posebno da se plati? :pervert:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!