Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Azdaja

btw odgledala sam ih sve, filmice sa adhf, juce 4 komaTa - odusevljena sam :D

poslednji horor koji me je odusevio je Slaughter :drama:

jesi li ga gledao? garant jesi, al ajd da pitam ;)
lol
mi izgleda imamo drugaciji ukus kad je rec o horor filmovima :lol:

meni je taj "Slaughter" bio bas bzvz posto sam odgledao bar 10 filmova na tu i slicnu temu pa sam se smorio i secam se da sam nesto jedva odgledao do kraja...dunno

mada realno filmovi sa ADHF su low budget B-list horori koji drugacije verovatno ne bi imali promociju ili bi bila jako mala, a generalno imaju dobre ideje samo su cesto lose realizovane kako zbog malog budzeta tako i zbog glumacke ekipe koja je u 90% anonimna i ceo film nosi samo jednom kao poznatije ime.

Meni su npr sa festa bili dobri (pored Penny Dreadful) :

- Crazy Eights
(imao mana i nekoliko propusta u prici al' nije strasno, glumicu su sjajno odradili posao i jako dobra ideja)

- Reincarnation
(svideo mi se jako, mozda jedan od najboljih sa festa)

- The Deaths Of Ian Stone
(ovaj film je mogao biti taaaako fenomenalan samo da je malo bolje odradjen...sjajna ideja i dobra glumacka postava al' je nesto falilo...no, prilicno dobar)

- Unrest
(na stranu ona ocajna glumica koja kopira Britney Spears iz onog i'm-a-virgin-baby-one-more-time perioda, film mi se svideo iako je trashy...i da, muzika u filmu je najbolja :D )

- Wicked Little Things
(dobra prica, sasvim solidno odradjena i dobra glumacka ekipa..plus Scout Taylor-Compton...meni bilo vise nego dovoljno)

- From Within
(od ovih iz poslednje serije meni je bio najbolji...volim filmove na ovu temu, svidela mi se sjajna glumacka postava, sve sa Rummer Willis :love: a i kraj film 'ebe kevu...odlican je.)

- The Broken
(dobra ideja samo je mogao mnogo bolji i dinamicniji da bude...al' svakako medju boljima)

- Autopsy
(isto samo ok ideja za film, asocira na one stare horor filmove samo jako lose odradjen..jedini plus je glavna glumica koja je simpa i par gore scena :) )

- The Gravedancers
(nije mi se svideo film uopste, sve je bilo lose osim samo ideje koja je skroz kul :) al' kao i to da racunam)

i to bi bilo to :lol: odgledao sam sav moguci shit koji su prikazali tamo od starta :lol:

mozda nesto preskocih pa ako se setim cem da dodam...
Korisnikov avatar
By V25
"Nothing but the truth" - dobar.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Slika

Drugi film trilogije Kar Wai Wonga. Dobar
Korisnikov avatar
By Frey
The Reader - gledljiv.
Korisnikov avatar
By Mahoney
Originally posted by pazzaz
Originally posted by gorilica
DISTRICT 9

Slika

Odlichan film!!!!
def jedan od najboljih SF filmova u proteklih par godina
upravo pogledao!

PAF!!!

:sw:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Drag me to hell.........VRHUNSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By gorilica
Dead Snow
Slika

Odlichan film. :)
Nacistichki zombiji, toga se ni Tarantino nije setio! :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Video sam bash dobar, dirljiv ruski ratni (2 Sv. rat) film iz 1976-e "Восхождение" prevedeno na TCM-u (Turner's Classics Movies) kao "The Ascent" ili na srpskom "Uspon". S obzirom da na tv-u ovde izrazito, izrazito retko emituju strane tj. ne-americhke filmove to me je vishe obradovalo shto sam odgledao ovaj film. Tada mladi glumac Борис Григорьевич Плотников je tako sladak. Odlichnu ulogu je glumio.
By Ulix
Der Baader - Meinhof Komplex

Film. Filmčina. :wow:

Slika
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by decko
Originally posted by Azdaja

btw odgledala sam ih sve, filmice sa adhf, juce 4 komaTa - odusevljena sam :D

poslednji horor koji me je odusevio je Slaughter :drama:

jesi li ga gledao? garant jesi, al ajd da pitam ;)
lol
mi izgleda imamo drugaciji ukus kad je rec o horor filmovima :lol:

meni je taj "Slaughter" bio bas bzvz posto sam odgledao bar 10 filmova na tu i slicnu temu pa sam se smorio i secam se da sam nesto jedva odgledao do kraja...dunno

mada realno filmovi sa ADHF su low budget B-list horori koji drugacije verovatno ne bi imali promociju ili bi bila jako mala, a generalno imaju dobre ideje samo su cesto lose realizovane kako zbog malog budzeta tako i zbog glumacke ekipe koja je u 90% anonimna i ceo film nosi samo jednom kao poznatije ime.

Meni su npr sa festa bili dobri (pored Penny Dreadful) :

- Crazy Eights
(imao mana i nekoliko propusta u prici al' nije strasno, glumicu su sjajno odradili posao i jako dobra ideja)

- Reincarnation
(svideo mi se jako, mozda jedan od najboljih sa festa)

- The Deaths Of Ian Stone
(ovaj film je mogao biti taaaako fenomenalan samo da je malo bolje odradjen...sjajna ideja i dobra glumacka postava al' je nesto falilo...no, prilicno dobar)

- Unrest
(na stranu ona ocajna glumica koja kopira Britney Spears iz onog i'm-a-virgin-baby-one-more-time perioda, film mi se svideo iako je trashy...i da, muzika u filmu je najbolja :D )

- Wicked Little Things
(dobra prica, sasvim solidno odradjena i dobra glumacka ekipa..plus Scout Taylor-Compton...meni bilo vise nego dovoljno)

- From Within
(od ovih iz poslednje serije meni je bio najbolji...volim filmove na ovu temu, svidela mi se sjajna glumacka postava, sve sa Rummer Willis :love: a i kraj film 'ebe kevu...odlican je.)

- The Broken
(dobra ideja samo je mogao mnogo bolji i dinamicniji da bude...al' svakako medju boljima)

- Autopsy
(isto samo ok ideja za film, asocira na one stare horor filmove samo jako lose odradjen..jedini plus je glavna glumica koja je simpa i par gore scena :) )

- The Gravedancers
(nije mi se svideo film uopste, sve je bilo lose osim samo ideje koja je skroz kul :) al' kao i to da racunam)

i to bi bilo to :lol: odgledao sam sav moguci shit koji su prikazali tamo od starta :lol:

mozda nesto preskocih pa ako se setim cem da dodam...

nema veze, bitno da volimo horore :D

poslednji je bio "Perkins 14" odusevITa sam...(ne znam kako sam ga preskocila...)
Korisnikov avatar
By Sunce
"Raskrsnice Njujorka" - film za slatko poslepodne.
Korisnikov avatar
By Sunce
Po drugi put:

Boys on the Side (1995) - "I momci pride"

Slika

Prica o tri zene: o lezbejki, HIV pozitivnoj devojci i luckasto-trudnoj sa znakom pitanja (sa kim sam zatrudnela?) koja palicom za bejzbol ubiva decka nasilnika.
By Ulix
My House in Umrbia

Megi Smit + Umbria = sve mane ovog filma su u drugom planu. :zvezda:

Slika
Korisnikov avatar
By castor
^
Skinuo sam ga skoro, nikako da ga odgledam. Obozavam Megi. Fenomenalna je.

on: Goya's ghosts je film koji mi se bas dopao.
By Ulix
Simpatičan je filmić. Meni je pomalo žao što je mnogo toga započeto, a nekako ništa nije ispričano do kraja, ali nije važno - Megi Smit je fenomenalna i Italija je toliko lepa da oduzima dah. :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
malo stariji filmovi

"Daleko od raja" (Julianne Moore, Dennis Quaid)--nije losa drama ali nije mi se bas mnogo dopao kraj

i

"Dobrodosla u familiju" originalni naslov "The Family Stone" (Sarah Jessica Parker, Diane Keaton) -- sjajan film, jako mi se svideo!!
By Ulix
Originally posted by nsBeckie

"Daleko od raja" (Julianne Moore, Dennis Quaid)--nije losa drama ali nije mi se bas mnogo dopao kraj
Zašto? Meni je taj kraj savršen! Pola bioskopa se davilo u suzama. :love:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Ulix

Davila sam se i ja u toku filma, i zbog njega i zbog nje, ali onda na kraju, kad razmislim: muskarac je ipak dobio sta je hteo, zaljubio se, zivi sa tim mladicem, dobio razvod, deca mu ne smetaju, bla bla bla, manje-vise je srecan (nigde se ne spominje kako ce ga drustvo prihvatiti, ali nema ni niceg eksplicitno loseg), a ona...??? Zasto zena uvek da izvuce deblji kraj? Ona ostaje sama, bez muskarca u kojeg se zaljubila, zato sto je drustvo protiv njih, ostaje da podize decu bez ikoga, cak i najbolja prijateljica je ne razume...Totalni bedak. To je ono sto mi se nije dopalo, mada bi bilo tesko izmisliti srecan kraj i za nju, a da ipak bude realisticno. Ne znam... Film je odlican, glumci su sjajni (ja jako volim Dzulijen Mur), ali taj kraj mi malo zapeo u grlu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix

Davila sam se i ja u toku filma, i zbog njega i zbog nje, ali onda na kraju, kad razmislim: muskarac je ipak dobio sta je hteo, zaljubio se, zivi sa tim mladicem, dobio razvod, deca mu ne smetaju, bla bla bla, manje-vise je srecan (nigde se ne spominje kako ce ga drustvo prihvatiti, ali nema ni niceg eksplicitno loseg), a ona...??? Zasto zena uvek da izvuce deblji kraj? Ona ostaje sama, bez muskarca u kojeg se zaljubila, zato sto je drustvo protiv njih, ostaje da podize decu bez ikoga, cak i najbolja prijateljica je ne razume...Totalni bedak. To je ono sto mi se nije dopalo, mada bi bilo tesko izmisliti srecan kraj i za nju, a da ipak bude realisticno. Ne znam... Film je odlican, glumci su sjajni (ja jako volim Dzulijen Mur), ali taj kraj mi malo zapeo u grlu.
Meni je Dzulijan Mur u tom filmu savrsena (mada je u svim filmovima mnogo volim - da ne pricam da mi je u filmu "Sati" najbolja). A "Daleko od raja" je poput filma - razglednice. Sve je slatko spakovano, okovano slatkocom, a iznutra se kuva. Kostimi fenomenalniiiiiiiiiii!
Korisnikov avatar
By Sunce
Cruel Intentions (1999) - "Opasne namere". Ryan Phillippe je tako sexy! :drama:

Edward Scissorhands (1990) - "Edvard Makazoruki". Dzoni Dep :love: .

Slika
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Sunce
Dzoni Dep :love:
:love:

toliko od mene :)
Korisnikov avatar
By ok_decko
Sinoc po drugi put odgledah iranski 'Deca neba',totalno je :sweet: & :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Fatherland (1994) - "Otadzbina"

Zanimljiva je ideja napraviti film u kome su nacisti i dalje na vlasti u Nemackoj, u kome Hitler slavi 75. rodjendan i sl.
By Ulix

Zanimljiva je ideja napraviti film u kome su nacisti i dalje na vlasti u Nemackoj, u kome Hitler slavi 75. rodjendan i sl.
Probaj da nađeš roman koji je napisao Filip Rot, zove se Zavera protiv Amerike. :)
Korisnikov avatar
By gorilica
THE BOAT THAT ROCKED

Slika

SlikaSlika

DIVAN, DIVAN, PREDIVAN FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love:

''

Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam poceo da gledam onu lektiru koju sam propustio, te sinoc odgledah carlston za ognjenku i sex i grad. vreme je bilo tako, samo za sladunjave stvari...
ognjenka me je prijatno iznenadila. vrlo.
Korisnikov avatar
By Holden Kolfild
Slika

Iako volim i Steve-a i Jennifer, film mi nije prijao i nije drzao paznju.
Iako nije od onih bljutavih romanticnih komedija, za moj ukus, nema dovoljno razvijenu pricu.
Moze da se preskoci.

4/10
Korisnikov avatar
By Allkey
patti smith: dream of life.

fokumentarac o peti smit.
do sad nisam video film koji više poezije ima nego ovaj.
fantastičan
veoma emotivan portret izuzetnog umetnika.
By Storm

Ima i knjiga, Robert Heris, Laguna...
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!