Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Ulix
Originally posted by Marvin

Ali, da se setimo, nas dvojica kad smo ovde širili optimizam oko Đokovića na Grand Slamovima ove godine (a najviše smo ga širili od sve dece) svaki put je pukao :grom:
:lol:

To je tačno, zato ne želim previše da se nadam unapred. :psiholog:
e, ako neko širi optimizam za Anu i Noleta, to sam ja. :durenje:

ne zaboravite da je u polufinalu Aussi opena koji je osvojio, Nole igrao sa Federerom. :kralj:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by IriS

e, ako neko širi optimizam za Anu i Noleta, to sam ja. :durenje:
Znaci tebe da krivimo, a?

lol

..

A sto se tice Federera i Aussi-ja, Novak moze SVAKOGA da pobedi...no, moze od svakoga i da izgubi.
Korisnikov avatar
By IriS
eh. samo se naši teniseri i teniserke štrecaju od mog optimizma :sigh:

no, Anu sam isključila iz optimističnih misli, pa, ima tome nekoliko meseci. više verujem u Jeleninu pobedu, nego Aninu, iako me Jelena u svakom drugom meču nanervira kao da mi je ona dete, a ne Ana. :tuc:

a to da Novak može svakog da pobedi, stoji, i pobedjivao je... ali i gubio. no, treba se ubaciti u sadašnji trenutak, a on sada pokazuje jako dobru psihičku stabilnost, što je pola posla u teniskom meču (dalo se videti juče protiv steroidnog Španca).
Korisnikov avatar
By Sunce
Kako bih voleo da Novak kastrira taticu Fedex-a, uh! :molise:
Korisnikov avatar
By Marvin
A ovaj podatak je zastrašujuć:

Federer u 23 polufinala na GSovima ima 20 pobeda i 3 poraza (Safin, Nadal i Đoković) :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Lunja
A, ima li gde statistike meča po setovima? Baš me zanima koliko je Verdasko imao vinera u drugom setu. Ono je bilo :iskolacen:
Pomamio se čovek. Kao Conga na kvadrat je bio.
http://www.usopen.org/en_US/scores/stat ... 02ss2.html

Odes na statistiku meca, pa kliknes na gemove...

Winners (Including Service)
4 Novak
12 Fernando

Unforced Errors
10 Novak
7 Fernando
By Ulix
Originally posted by IriS
ne zaboravite da je u polufinalu Aussi opena koji je osvojio, Nole igrao sa Federerom. :kralj:
Ne zaboravljamo, ali tada je Nole imao mnogo više samopouzdanja, čini mi se. Igrao je agresivnije i bolje. Sa Verdaskom je u nekim momentima igrao kao JJ kad nije inspirisana. U jednom trenutku sam pomislio da se Đoković boji linija, sve je vraćao po sred terena i to ne osobito snažno. :sigh:

To je možda prošlo kod Verdaska, ali kod Federera neće. Valjda će nešto da promeni.
By Ulix
Inače, glede ovog meča koji trenutno ide... žao mi je što Čilić nije odigrao ceo meč kao prvi set. :nazalost:
By Ulix
Izgubi Čilić (ili Cilic, kako ga zovu komentatori na ES-u). :hmm: :placko:
By cumpig
mozda sam ja gledao novakov mec u nekoj drugoj dimenziji, ali ona jednostrana igra je donela pobedu gorem igracu.
da nando nije retard, razbucao bi ga lagano sa 3:1
nole je bio kosmarno grozomoran, nit je imao zelju da odigra ljudski, nit je to vecim delom meca mogao. ovaj ga je lagano unistavao drugim servisima za koje nas princ nije imao resenje, a da ne pominjem vracanje kratkih lopti po sred terena - nije ni cudo sto se lujka raspomamila i lemala forhende gde i kako stigne
cista sreca je bila dobijanje treceg seta, a cetvrti je bio vec ocekivana rutina jer je ovaj skroz prso.
naravno, i pored svega, neopisivo mi je drago zbog noleta, ali bojim se da ce ga fedex unistiti u subotu :hand:
ali zasad :redaljka:
By Ulix
Cumpig, i mene su do ludila doveli njegovi kratki riterni po sred terena. OK, Verdasko ne servira loše, ali ne servira ni toliko dobro da se to ne može vratiti bolje. To će morati da popravi do sutra, kako zna i ume.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ona kiša je divno pala :D
Sad lepo mogu da gledam Nadala i Gonzalesa (i navijam za Gonzalesa :cheer: ) a to + znači (bar se nadam) da će Đ i F na teren sutra prvi, od 5.

A i Kim i kučketina od 6 ipo.
Divno se sve poklopilo :klap:
By Ulix
i navijam za Gonzalesa :cheer:
I ja! :cheer:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, ja cu napraviti u zivotu presedan i navijati za Rafu!!! :yay:

:cheer: :cheer: :cheer:

Ne volim Gonzalesa... Takodje, nemam nista ni protiv njega, ali... :neznam:

Rafica mi je od pocetka sezone 2009. omiljena licnost medj' cetvoricom musketara (prvoplasiranih), a njegov stil igre mi sve manje smeta... Verovatno jer je postao zrtva sopstvenog stila, pa mi ga je zao, a drzim da je van terena mica mala... :mazi:
Korisnikov avatar
By broX
a sto ne pocinje ovaj mec, jel' i dalje pada kisa ili sta? :kafa:
Korisnikov avatar
By spliff
volem kim
al volem i guzanu

pretpostavljam da tju navijati za serenu, ali se sigurno netju nervirati kada kim :love: zabije neki poen iz forhenda :D

da li se neko setja njihovog mecha u polufinalu aus opena kada je serena jurila chetvrti gs u nizu?

kim je vodila 5/1 u tretjem, kada je serena uzela med timeout. nikada u zivotu nisam video gore plikove. svi su bili popucali. nakon shto je terapeut stavio zavoje, guzana je obula dva para charapa i uzela sledetjih 6 gemova

:hail2:
Korisnikov avatar
By Marvin
I evo sad rekoše da možda danas neće ni prestati!!!

A ja se nameračio na 5 sati tenisa :rida:

Čak sam i goste odbio :lol:
By Ulix
I evo sad rekoše da možda danas neće ni prestati!!!
:placko:

Kupio sam Nestea od limuna i plazmu i spremio se za celovečernju zabavu. Jebem ti kišu. :prst:
By Ulix
Sad moram da učim, nemam izgovor da ignorišem knjigu. :vatrica: :sekirica:
Korisnikov avatar
By Combo
A ja pak uživam.

Sad bio snimak finala iz 1999.

Što je više gledam, sve sam više ubeđen da teniski tereni nisu videli odvratnije stvorenje od Martine Hingis.
By Ulix
Jesu. Dva odvratnija stvorenja. Marion Bartoli i Elena Popušila-bih-Putinu Dementijeva. :katemoss: :katemoss: :katemoss:
Korisnikov avatar
By Combo
Jel?

Meni ovo malo drčno lajavo đubre više ide na nerve.

Referring to Amélie Mauresmo's lesbianism on the eve of their 1999 Australian Open final, Hingis told reporters, "She's here with her girlfriend. She's half a man already."[22]

When asked in the late 1990s how she felt about the budding rivalry between herself and the then-up-and-coming Anna Kournikova, Hingis responded, "What rivalry? I win all the matches."[23]

After the Williams sisters (Venus and Serena) had complained of discrimination against them, Hingis told Time magazine in 2001: "Being black only helps them. Many times they get sponsors because they are black. And they have had a lot of advantages because they can always say, 'It's racism.' They can always come back and say, 'Because we are this color, things happen.'"[24]

At the peak of the Williams sisters' and Hingis' competitive and fierce rivalry, Hingis stated in a press conference during the 1999 US Open referring to the sisters' remarks, "They always have big mouths. They always talk a lot. It's happened before, so it's gonna happen again. I don't really worry about that."[25]

On the long-dominant player, Steffi Graf, Hingis said, "Steffi has had some results in the past, but it's a faster, more athletic game now than when she played. She is old now. Her time has passed." (Hingis made this comment in 1998 while Graf was on an injury-related hiatus from tennis, and before she lost against the German player in the 1999 French Open final).[26] (za ovo mi je posebno drago!)

Responding in a 1999 press conference on why she terminated her doubles partnership with former Wimbledon champion Jana Novotná, Hingis remarked, "She's old and slow
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Combo
Jel?

Meni ovo malo drčno lajavo đubre više ide na nerve.

Referring to Amélie Mauresmo's lesbianism on the eve of their 1999 Australian Open final, Hingis told reporters, "She's here with her girlfriend. She's half a man already."[22]

When asked in the late 1990s how she felt about the budding rivalry between herself and the then-up-and-coming Anna Kournikova, Hingis responded, "What rivalry? I win all the matches."[23]

After the Williams sisters (Venus and Serena) had complained of discrimination against them, Hingis told Time magazine in 2001: "Being black only helps them. Many times they get sponsors because they are black. And they have had a lot of advantages because they can always say, 'It's racism.' They can always come back and say, 'Because we are this color, things happen.'"[24]

At the peak of the Williams sisters' and Hingis' competitive and fierce rivalry, Hingis stated in a press conference during the 1999 US Open referring to the sisters' remarks, "They always have big mouths. They always talk a lot. It's happened before, so it's gonna happen again. I don't really worry about that."[25]

On the long-dominant player, Steffi Graf, Hingis said, "Steffi has had some results in the past, but it's a faster, more athletic game now than when she played. She is old now. Her time has passed." (Hingis made this comment in 1998 while Graf was on an injury-related hiatus from tennis, and before she lost against the German player in the 1999 French Open final).[26] (za ovo mi je posebno drago!)

Responding in a 1999 press conference on why she terminated her doubles partnership with former Wimbledon champion Jana Novotná, Hingis remarked, "She's old and slow
Pravi se bičarka i kao važna, a utovarivala je koku lopatom u nos...
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!