Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Probudih se u sred noci misleci na Strix-a. Nadam se da je taj dechak dobro.
Nestrpljivo ochekujem dobre vesti od njega ili od onih koji imaju direktan kontakt sa njm.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pobogu...

enivej, kod nas ovdje polako pocinju kise, te je kupanje u moru prorijedjeno, ali ako zelis, poziv i dalje stoji.

Nisam bogat, a nisam ni dedica - ali ti nudim hranu i smjestaj bez obaveznih seksualnih usluga:)
Korisnikov avatar
By el jaguar
Originally posted by bananica
pobogu...

enivej, kod nas ovdje polako pocinju kise, te je kupanje u moru prorijedjeno, ali ako zelis, poziv i dalje stoji.

Nisam bogat, a nisam ni dedica - ali ti nudim hranu i smjestaj bez obaveznih seksualnih usluga:)
dusa moja!

ja sam relativno blizu bananice pa eto ,nece ti mankat drustvo na primorju!!:mazi:
Korisnikov avatar
By Combo
Kada bih samo znao da ćete i prema meni tako dobri da budete - odmah bih išao i ja da se autujem!

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Darling
:iskolacen: Sad tek videh.. Drzi se, mali, nadam se da si koliko toliko uspeo da se stabilizujes...
Bice sve uredu..u stvari, mora da bude! :hug:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Li
Ako je sve ispalo sinoc kako treba ondak Strix vise nije u Ni i verujem da ce se javiti u ovoj temi prvom prilikom kada se bude smestio tamo gde ga je put naneo. :andjelak:
Korisnikov avatar
By *deni*
:testerica: :lezkiss:
Тема је катастрофа....:domino:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by F8LeSS
...
Imaš poruku na FB.
Korisnikov avatar
By Combo
Mmisliš život ume da bude katastrofa...
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja sam ovu temu preskočio zbog njenog naslova. Do sada sam viđao previše patetičnih opraštanja od Foruma (mislim da čak ima i nekih članova foruma u ovoj temi koji su se tako opraštali, pa se vraćali). Tek mi je danas skrenuta pažnja o čemu se ovde radi.

Ako je potrebna pomoć ja lično i GSA su na raspolaganju u okviru svojih mogućnosti. Samo nek se dečko obrati za pomoć bez ustezanja. Neće biti ni prva ni poslednja gej osoba kojoj smo pomogli. Niti se hvalimo time niti prozivamo druge što pomažu/ne pomažu.

Stvarno nije ljudski koristiti tuđu nesreću za prozivke.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Egmont
Ja sam ovu temu preskočio zbog njenog naslova. Do sada sam viđao previše patetičnih opraštanja od Foruma (mislim da čak ima i nekih članova foruma u ovoj temi koji su se tako opraštali, pa se vraćali). Tek mi je danas skrenuta pažnja o čemu se ovde radi.

Ako je potrebna pomoć ja lično i GSA su na raspolaganju u okviru svojih mogućnosti. Samo nek se dečko obrati za pomoć bez ustezanja. Neće biti ni prva ni poslednja gej osoba kojoj smo pomogli. Niti se hvalimo time niti prozivamo druge što pomažu/ne pomažu.

Stvarno nije ljudski koristiti tuđu nesreću za prozivke.
Е тако.
Korisnikov avatar
By Combo
Pa jeste. Mora tako da nam se kaže (i boldira). Jer odkud mi znamo...ili bilo ko...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Combo
Pa jeste. Mora tako da nam se kaže (i boldira). Jer odkud mi znamo...ili bilo ko...
Наравно да мора, кад сте махом глупандери и скоројевићи, па све мора да вам се каже директно, јербо се у метафоре и остале стилске фигуре слабо разумете, нажалост...:deni:
Korisnikov avatar
By Paki
Je l' pojedinci ovde zaista misle da je bilo ko dužan da sedi pored foruma 24/7 i ne radi ništa drugo?

Pa znate šta, gomila vas ima Borisov ili moj broj telefona - podelite vašu zabrinutost sa nama pozivom, sms-om ili u2u porukom.

Nije ni prvi, a neće na žalost biti ni poslednji put da neko ima realan problem koji može biti rešiv. Ne trošite uzalud svoje vreme na pljuvanje niti naše živce.

Dufke (F8LeSS), hvala ti.
Korisnikov avatar
By Berserker
Drago mi je da mogu da i najmanje pomognem.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Nadam se da je sve ok, ja tek sad stigao, ako nešto treba, samo se javi... :hug: :hug: :hug:
Korisnikov avatar
By Tungi
I sta bi sa Strixom??je l' se cuo neko sa njim??
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Morrison
I sta bi sa Strixom??je l' se cuo neko sa njim??

Stix je ziv, zdrav...

I obratice se forumskom zivlju, cim se vrati sa puta.

Btw, pozdravlja vas sve...

:okret:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Drago mi je da je Strix dobro, drago mi je da su aktivisti ponudili pomoc (znao sam da hoce, i Borise sve te shvatam shto si rekao). :yay:
Korisnikov avatar
By Paki
Domaćini su javili telefonom da je ok sada.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Paki
Uzeli mu mobilni?!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by F8LeSS
Originally posted by Paki
Uzeli mu mobilni?!
Ne, bre :)
Njegovi prijatelji-domaćini zvali da jave da je sve u redu i da će biti par dana kod njih.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Morrison
Ipak je sve dobro proslo.
Mislim da još ništa nije prošlo-možda samo onaj prvi momenat-tek sad treba izgraditi prave odnose u kući...
Korisnikov avatar
By Berserker
Pa koji su ti DOMAĆINI?

Mislim, ne kontam @ the momenat
Korisnikov avatar
By Paki
Prijatelji, Dufke...

Oćeš imena da navodim? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!