Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by j::s
ova žena mora da uspori. jeziv momenat na 01:00
x

''
To na 01:00 je i kod nas uradila.

Ja sam mislio da cemo prisustvovati svetskoj exkluzivi, babadona umire na sceni.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Celebration video!

''

:dj:
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
:hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By Stanwik
spot je prosečan. smorila je sa jesusom. nadam se da će druga verzija biti bolja i sa oakenfoldovim remixom. m izgleda super ali spot je daleko od toga.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa dobro. Meni se medjutim vise dopada original pesme. Trebal je da iskoristi tu verziju.

Nego je l' ono njena klinka izvodi igra na 3:16?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
aham. lourdes je mizza!
Ova sharena majca je shit, ali sam pozitivno iznenadjen.

A ista je keva, cak ima i te obrve.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by FireGox
Originally posted by 2Q2Bstr8
je l' ima možda neko YT link za intro backdrop (The Sweet Machine)? ali da nije snimano live i da je od ove godine (onaj sa spiralama).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gtdxa3VF ... re=related[/youtube]

Mada, imam ceo koncert koji je snimao Sky1
to je stari backdrop, meni treba ovogodišnji. počinje tako što kamera ulazi u mašinu (vide se zupčanici, mene podseća na Express Yourself).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Strix
vidi tek ovde. :giggle:
Slika

btw, zar spot nije snimao Åkerlund live u Milanu i Barceloni, sa sve "die hard" fanovima?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Uskoro ce druga verzija sa fanovima.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by Strix
aham. lourdes je mizza!
Ova sharena majca je shit, ali sam pozitivno iznenadjen.

što se mene tiče lourdes uvek ima odličan outfit

Slika

Slika

Slika

Slika

oups ovo je madonna :lol:
Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
[Blic] Moja vožnja s Madonom

Beogradski taksista Branko Andrejić imao je 24. avgusta tu retku priliku da dva puta po 20 minuta, od aerodroma do bekstejdža na Ušću i nazad, vozi – Madonu. Iako je morao da potpiše ugovor da neće da: priča s njom, traži autogram, fotografiše, sluša muziku, koristi mobilni, skida ruke s volana i još dosta toga, niko nije mogao da mu zabrani da gleda, sluša i sređuje utiske.

Andrejić nije običan taksista koji šparta ulicama, već profesionalac koji se specijalno obučavao za VIP klijentelu – ministarstva, ambasade, strane delegacije, svetske zvezde i zvezdice, mahom sa „Egzita“ za koji radi već šest godina. Zbog toga ima i najbolje taksi vozilo u gradu – mercedes E-klase, koji se proletos premijerno pojavio na Sajmu automobila u Ženevi. Ipak, za Madonu je iznajmio nešto stariji, ali izuzetno luksuzan tip – mercedes S-klase, long verziju, blindiran i zatamnjen. Svi kontakti, kako za njen auto, tako za još tri u kojima su se vozili njena kćerka, prijateljice i telohranitelji, obavljeni su mesec dana pre nego što se ona pojavila.
– Njen privatni avion trebalo je da sleti u 16.15, a sleteo je u 16.50 – počinje priču Andrejić.
– Čim se zaustavio ja sam bio pored stepenica, tako da je ona istog trenutka ušla u vozilo. S njom je bio jedan telohranitelj koji je seo pored mene, dok je ona sela pozadi. Ubacili su joj stvari i mi smo krenuli sa piste. Tek posle petnaestak minuta vožnje, ona je upitala telohranitelja „gde smo sad“, pa pošto on počeo nešto „be, ba, bu...“, pitala je mene. Odgovorio sam: „Belgrejd“, a ona će na to: „O, ja, Belgrejd, Srbija, aj rimembr...“. Uz policijsko obezbeđenje sa rotacionim svetlima i uz blokiran saobraćaj, prilazili smo bekstejdžu od strane reke Save, a novinari su nas očekivali od Centra „Sava“, tako da smo im praktično došli s leđa.
Par autobusa i desetak šlepera, sve u Madoninoj organizaciji, bilo je potrebno da se formira bekstejdž na Ušću koji naš sagovornik pokušava da opiše:
– To je bio mali grad pod šatorima, ali kao u hotelima s pet zvezdica. Sve beskrajno čisto, uredno, klimatizovano, izbor hrane se ne može opisati. Čak su tu bila i dva konja koja je neko jahao. Ja sam imao propusnicu, mogao sam da idem svuda po bekstejdžu, ali su mi Madonini telohranitelji rekli da bar jedan od četvorice vozača kola iz konvoja treba da dežura pored vozila, za slučaj evakuacije.
Madona je u Budimpešti imala koncert 22. avgusta, u Beogradu 24, a u Bukureštu 26. avgusta. Nije stoga čudno što je čitav bekstejdž spakovan za samo sat vremena po njenom odlasku.
– Gledao sam – nastavlja Andrejić – da parkiram kola tik uz binu, kako bi zvezda direktno ušla u kola. Sve je bilo spremno, voda, neki kokteli, njena torba, mobilni, radio. Kad je sela u auto digla je noge, oni su joj skinuli obuću i ona je ostala bosa. Bila je lepo raspoložena dok smo se vraćali na aerodrom, pevušila je, čak je i mene pitala da li je koncert bio super i još nešto u tom stilu. Telohranitelj je više pričao, mada i on strogo poslovno i službeno, a ja sam odgovarao samo „jes“. Da sam hteo da komuniciram s njom, uprkos potpisanom ugovoru, siguran sam da bi prihvatila, ne bi se pravila da me ne čuje. Kao što sam siguran da bi pevač Džejms Hetfild iz „Metalike“ ćutao i dalje, taman i da sam mu se drao na uvo. Ne znam kakva je Madona u stvari, svašta se priča, ali sam stekao utisak da je neposredna i opuštena, da nije nadobudna kao što bi tako velika zvezda mogla da bude.
Posle koncerta, Madona je ušla je u kola tačno u ponoć, a u 00.25 već je letela. Njen vozač još nije ni izašao sa piste kad je ona bila u vazduhu. S njom je bio i onaj njen stalni telohranitelj iz kola, dok su oni drugi ostali ovde da spreme sve za odlazak u Bukurešt. Bez šminke, tvrdi naš sagovornik, Madona je bleda i neupadljiva, malo bi je ko prepoznao da ide slobodno ulicom. Na koncertu je nešto sasvim drugo – šminka radi svoje i ona izgleda kao što je znamo sa televizije. Naročito kad je srećna i zadovoljna učinkom, a ovoga puta je zacelo bila.

Telohranitelji iz MOSAD-a
Kada je u jednom trenutku Madonin telohranitelj počeo da priča na arapskom, to je veoma začudilo njenog beogradskog vozača. Kasnije je od ljudi iz organizacije saznao da su svi njeni telohranitelji pripadnici izraelske tajne službe MOSAD, koji su najbolje obezbeđenje na svetu.

Najbolja referenca
Branko Andrejić je, kaže, vozio najveće zvezde koje su dolazile u Beograd za poslednjih pet godina, i nabraja: Igi Pop, Bili Ajdol, Timo Mas, Karl Koks, „Metaliku“... „Rolingstonse“ nije vozio lično jer je te iste večeri vozio Amerikanku Loren Hil, ali je i aranžman sa njima išao preko njegove firme.

Šnalica i bombonica
– U povratku na aerodrom – priča Andrejić – Madona je jela neku bombonicu koju je izvadila iz hartije. U kolima je izgubila jednu šnalicu i ostavila taj papirić od bombonice, a ja sam to odneo svojoj ženi koja me je „belo“ pogledala i rekla da njoj to ne treba. Šnalica k’o šnalica. Zato je moja snaja, koja je sa bratom od tetke bila na koncertu, zavapila da joj to dam, platiće koliko treba. Naravno da sam joj poklonio.
Korisnikov avatar
By Madonna
Svetska humanitarna organizacija "World Vision" pohvalila je Madonnu i njenu izjavu o diskriminaciji Roma na koncertu u Bukureštu. "Tužno je što je i Madonna doživela jednu vrstu diskriminacije, kada su joj zviždali na koncertu. Bila je vrlo hrabra što je pomenula taj veliki problem", rekla je Anita Delhaas, direktor grane ove organizacije u Rumuniji. "Ovde, stvarnost Roma je da su svaki dan diskriminisani na ovaj ili onaj način i od toga ne mogu da pobegnu. Zviždanje protivljenju pokazuje da pred sobom imamo dug put do ostvarivanja njihovih prava i dostojanstva."

Pop zvezda Lady GaGa izjavila je da su ona i Madonna, nakon što je Kraljica popa prisustvovala njenom koncertu, razmenili par poruka preko zajedničkih prijatelja i da je Madonna vrlo podržava.

Palenstinci su bili vrlo ljuti nakon Madonninih koncerta u Izraelu, a pogotovo činjenicom da je, ogrnuta njihovom zastavom, završila koncert, a pre toga pričala o miru. "Šta je sa Gazom? Madonna, usvoji dete iz Gaze", poručivali su. Madonna je danas napustila Izrael i otputovala u London.

Radi promocije kompilacije "Celebration", Madonna će se naći na naslovnici poznatog magazina "Rolling Stone". Snimanje će se obaviti uskoro, a fotograf se još ne zna.

Iako Madonna neće nastupati na MTV VMAsima, organizatori showa u Njujorku najavljuju iznenađenja...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne znam za dolazak na koncert. ali u odlasku sa koncerta ja sam je video u Lastinom autobusu koji je pod pratnjom prešao Brankov most i nastavio nekuda kroz Terazijski tunel. koliko sam video, bila je sama u busu, a u busu iza je bio ostatak ekipe.

tako da ovo sa taksijem mi ne deluje baš istinito.
Korisnikov avatar
By Madonna
jesi li siguran? madonna u lastinom busu? :lol:

znas da oni imaju obicaj da salju "madone" u raznim pravcima kako bi odvukli paparace i ostatak gamadi:snob::smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gde je sedela? na saragama ili napred kod vozaca?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by 2Q2Bstr8
ne znam za dolazak na koncert. ali u odlasku sa koncerta ja sam je video u Lastinom autobusu koji je pod pratnjom prešao Brankov most i nastavio nekuda kroz Terazijski tunel. koliko sam video, bila je sama u busu, a u busu iza je bio ostatak ekipe.

tako da ovo sa taksijem mi ne deluje baš istinito.
Uocila sam te autobuse sa policijskom pratnjom dok sam prelazila Brankov most i, realno, cini mi se da je cu pre poverovati da je bila u tom autobusu nego u taxiju vozaca koji se tek sad, nakon njenog koncerta (a vozio je tako mnogo drugih poznatih ljudi) oglasio.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bas me zanima koliko ce jos godina Babadonna sevati svoju djanu po sceni...
Ipak je odavno usla u zrele godine.
Ok, ako ne seva djanu i ne gubi se na sceni ko da je strefio slog, ne ostaje nista drugo... ali mogla bi da pokusa malo... postalo je degutantno.

Inace, tek sad cuh prvi put Celebration, i skroz je cool pesma, odnosno mjuza... ali je spot debilan, kao i X njenih prethodnih spotova.
Mogla bi za promenu da smisli neku pricu.
Mada... textovi joj nisu bas dubokoumni poslednjih godina, te kapiram da ne postoji normalan spot koji bi to propratio.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pohvalio sam joj pesmu!

Zanima me kada ce izbaciti nesto umereno i smireno, podivljala je previse!

Klimax? :shtap:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by shut
jesi li siguran? madonna u lastinom busu? :lol:

znas da oni imaju obicaj da salju "madone" u raznim pravcima kako bi odvukli paparace i ostatak gamadi:snob: :smeh:
to je bio jedan od onih Eurolines buseva, zašto se ne bi vozila u njemu? s druge strane, koji bi bio razlog da takav bus ide pod policijskom pratnjom, a da je u njemu samo jedna osoba?
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ne znam... a sto bi onda isli preko brankovog mosta i u tunel, zar nisu isli na aerodrom? :uplasen:
Korisnikov avatar
By ns.happy
evo audio snimak njenog pozdrava beogradu u pesmi beat goes on...

''
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol:

al' je nekom bilo dosadno. fejk iz aviona*

*tj. na argentinski bgo namontiran deo kad olrajtuje serbiju.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Originally posted by shut
:lol:

al' je nekom bilo dosadno. fejk iz aviona*

*tj. na argentinski bgo namontiran deo kad olrajtuje serbiju.
to je iz profesionalnog snimka sa usca.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!