Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinMislim da je to taj.
Nego, jel Isner beše onaj što je prošle godine na USu igrao sa Federerom pa osvojio set, pa mu je porodica vrištala od sreće... Ono skakanje i ljubljenje i sva silna komika?
Originally posted by Ulixiksept Jilejna Jenkovič
A od ovih nestabilnih žena malo ko ima dovoljno samopouzdanja da joj parira do kraja...![]()
Originally posted by UlixGledao sam 5. setOriginally posted by MarvinMislim da je to taj.
Nego, jel Isner beše onaj što je prošle godine na USu igrao sa Federerom pa osvojio set, pa mu je porodica vrištala od sreće... Ono skakanje i ljubljenje i sva silna komika?![]()
Ovaj put je stvarno odigrao fenomenalan meč. Ako budeš imao prilike da pogledaš reprizu, nemoj propustiti.
Originally posted by LunjaMene ona pomalo plaši; inače je oduvek bilo jasno da nije baš najstabilnija ličnost na svetu, ali dobar deo ove sezone, ona izgleda kao da je na ivici nervnog sloma. Sve očekujem da u jednom trenutku počne da se udara reketom u glavu.
Crna Safina.![]()
...
Ne mogu ni da zamislim koliko je psihicki i emotivno iscrpljena.![]()
Dokle tako?![]()
Originally posted by F8LeSSMožda na šljaci može da se nosi sa njom, zato što je Serena na šljaci otprilike kao i ja na šljaci - njaaaaaaaaaaaaaaa.
...end Svetlana Kuznetsova...
![]()
Originally posted by UlixIjao, koja si ti licemerka! Super je Safina, ali samo da ne osvoji GS. Sta je sledece?? "Super je Safina, ali samo da ne izlazi iz svoja 4 zida" ?
Ali, iskreno rečeno, ne bih je toliko voleo ako bi osvojila GS titulu. Ovako mi je draga kao večiti underachiever.![]()
Originally posted by LunjaGrozna sam, znam. Ali se ložim na te večite mučenice.Originally posted by UlixIjao, koja si ti licemerka! Super je Safina, ali samo da ne osvoji GS. Sta je sledece?? "Super je Safina, ali samo da ne izlazi iz svoja 4 zida" ?
Ali, iskreno rečeno, ne bih je toliko voleo ako bi osvojila GS titulu. Ovako mi je draga kao večiti underachiever.![]()
Dinaroidna fasistkinjo! Safinofobicarko! Latentna rusofilko!![]()
![]()
Originally posted by UlixOriginally posted by LunjaGrozna sam, znam. Ali se ložim na te večite mučenice.Originally posted by UlixIjao, koja si ti licemerka! Super je Safina, ali samo da ne osvoji GS. Sta je sledece?? "Super je Safina, ali samo da ne izlazi iz svoja 4 zida" ?
Dinaroidna fasistkinjo! Safinofobicarko! Latentna rusofilko!![]()
![]()
![]()
Originally posted by sing&dunumhttp://www.usopen.org/en_US/scores/sche ... ule13.html
![]()
![]()
![]()
A kada je okrsaj? Veceras?!
GO GO KIM!!!
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!