Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by F8LeSSI ja se slažem sa Suncem. Serena je baš faca, u nedostatku bolje reči, i nekako se više emotivno unesem u meč gledajući nju. Enan jeste igrala elegantno i bila odlična teniserka i fali ženskom tenisu, ali nekako... šta ja znam... deluje federeroidno, hladno.Originally posted by Sunce:xhocked:
Serenu mnogo vise volim od Henin. Henin mi je bezlicna. Uplaseno dete - kepec koje non-stop bulji u ruznog trenera.
Originally posted by F8LeSSMa ne volim vredne mrave, volim vise kucke! Cak i Azarenku vise volim da gledam. Ono lupanje reketom, vristanje, deluje tako ljudski i ispunjeno emocijama. Da ne pricam koliko mi je bilo drago kad je Sarapova rasturila Henin na Australian openu. Nije mi bilo zao Henin: prethodne sezone se bukvalno izivljavala na drugim.Originally posted by Sunce:xhocked:
Serenu mnogo vise volim od Henin. Henin mi je bezlicna. Uplaseno dete - kepec koje non-stop bulji u ruznog trenera.
Originally posted by Sunce
Originally posted by sing&dunumTo se i ja pitam. Ne znam tačno da li mi je odvratniji on ili Đoković, naspram koga i JJ deluje trenutno kao oličenje agresivnog i napadačkog tenisa.
Nego, hoce li mi neko reci, ko je onaj balvan Witten???!!! Gde je on iskrsao?!![]()
Originally posted by sing&dunumI volim i ne volim. Komplikovano je to.
Je li Ulix, je l' ti bese volis Federera?![]()
Vidim da sam ovde jedini njegov fan...(i ja gledam taj mec:dancingfever: )
Originally posted by sing&dunumSokiran si zbog cega?Originally posted by Sunce
Serenu mnogo vise volim od Henin. Henin mi je bezlicna. Uplaseno dete - kepec koje non-stop bulji u ruznog trenera.![]()
Nego, hoce li mi neko reci, ko je onaj balvan Witten???!!! Gde je on iskrsao?!![]()
Originally posted by spliff
jbt
zashto ova stoka na es pushta novaka kada to ide na rts-u
hotju da gledam maru
![]()
Originally posted by deranOriginally posted by sing&dunumNisi jedini-i ja ga volim...
Je li Ulix, je l' ti bese volis Federera?![]()
Vidim da sam ovde jedini njegov fan... :![]()
Originally posted by spliffI ja na to pomisljam svaki put kad on vodi. A sve izbegavam da izgovorim to, trudim se da budem tolerantan.
ovog komerntatora treba ubiti![]()
sada je sharapova dokazala da zna da igra tenis
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!