Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: EnRage, Moderators
Originally posted by Black LadyOriginally posted by Dr. Mmeni je slao video call, pa sam pruhvatila... ali nista, nista mi se nije pokazalo... na kratko sam mu bila.. tj mogao me je videti, i onda se samo prekinulo... ne znam sta se desava, bas me istripovao...Originally posted by Black Lady
ja sam ga cimala na msnu, ali mi ne odgovara...
Meni je sto puta iskocio kao online i odmah zatim nestao... a, na poruke mi nije odgovorio...
i par puta mi je opet slao i prekidao, ja sam mu pisala, ali nista... sada vise nije online
Originally posted by RACABGEvo i ja da se slozim sa Racom.
jako mi je zao decka
samo vas jos jednom molim dobro razmislite i dobro procenite kako ce vashi roditelji reagovati kada im saopstite da ste homoseksualni ........ nemojte verovati kada vam pricaju da treba da se izadje iz ormara , nemoj da vas brine sto vas nazivaju ormarusama .... bolje ormarusa nego prisilna prostitucija i spavanje u parku.
svi ti sto vas savetuju nece biti tu kada vam se dogodi nesto ovako
Originally posted by Dr. MBroj ti je prosleđen.
Da, slicno i kod mene...
Znam da Vukodlak ima njegov broj, pustio sam mu u2u, sad cekam odgovor...
Nadam se da on nesto znam...![]()
Originally posted by F8LeSSOriginally posted by Dr. MBroj ti je prosleđen.
Da, slicno i kod mene...
Znam da Vukodlak ima njegov broj, pustio sam mu u2u, sad cekam odgovor...
Nadam se da on nesto znam...![]()
Zasad je sve koliko toliko OK.
DrM, stariji si od mene, stoga ćeš mu dati bolje savete, in case something goes wrong / worse...
Originally posted by F8LeSS
Pa jel si jedinac? To bi bilo frustrirajuće za nju...
Ne znam, nekako mi deluje da jedinci gore prolaze...
Originally posted by ns.happyOriginally posted by horus.
zar ovakve situacije ne idu pod jurisdikciju nasih aktivista?![]()
koji se uzgred, nisu javili u ovoj temi da barem simbolicno stave ""...
ont: strasno... ako nekako mogu da pomognem...![]()
![]()
Originally posted by deranhttp://gay-serbia.com/forum/viewthread. ... 194&page=2Originally posted by Vel boyRekao si ocu da si gay?
I ja sam bio donekle u slichnoj situaciji, kazem donekle, jer ipak nisam nikada bio dozvolio da mi otac bude kabadahija nadamnom...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!