У принципу, увек добро поткован идем на дејтове....
Што у преводу значи да свим чулима анализирам потенцијалног саговорника са којим треба да се нађем....
Уосталом, дешавало ми се да се тип овако опише
26год, 190, 90кг, црн, 20цм, спортски грађен,
а да се предамном појави тип
35 год, 185, 100кг, тамно смеђ, запуштем, масан, знојав...
Таквима само кажем "Хвала лепо, али ниси мој тип" а он нека мозга зашто сам му то рекао...
Мада сам у последње време у врло чудној фази у којој сам тотално равнодушан према људима...
Ако ме неко одбије, ја са сложим у једну "комору" у свом мозгу где слажем те који ми нису благонаклоњени, који ме не воле, одбијају и на други начин хејтују... Сваки нови такав ми значи као сатисфакција колико заправо вредим... Знам да маса вас неће да разуме шта сам хтео да напишем, тј шта је поента, али све у свему боли ме пенис ако ме неко испали и не прикаже се у светлу у којем се представио... он је тај који је на губитку.... а ја сам добитни који га слаже тамо где су они према којима сам тотално равнодушан...
Ма имам ја своје порниће уз које мастурбирам, апстинирам од секса...
А што се тиче рандевуа, одавно су постали далеко иза мене....
Тако да имам све мање, пре свега жеље, а онда и свега осталог, за било каква нова познанства....
Посветио сам се себи, теретани, пријатељима, послу, факултету и многим другим стварима које живот чине лепшим за разлику од очајничког боравка на средствима комуникације са огромном жељом да се упозна неко нов.... има сад ових младих, тако да се ја са 26 година "пензионишем" ...
а ко зна.... можда се у мом животу скорије и појави дечко са ким ћу делити снове ... и који ће ме учинити најсрећнијом особом на свету....
до тада... апстиненција од свега .... што беспотребно одузима енергију....