Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kuneA sad mi je jasno zasto se i moja guzica stalno siri. Ja uvek na nekakvoj dijeti, a ona se ipak siri.... a malo k`o da je i zakrivljena... sad je meni sve jasno....
Kako može postojati ravnoteža među zvijezdama kad je prostor-vrijeme kontinium zakrivljen i stalno se širi?
Originally posted by DaliborkaZato cu ja traziti da mi sahranu odrze dok sam jos ziv (Kamiondzije moment)
I neka se niko ne iznenadi kad vidi koliko ljudi mu je doslo na sahranu, ko je sve dosao i kako se ko ponasa na sahrani.
Babe na sahrane idu iz hobija i dosade, a i da bi se nasladjivale sto su jos nekoga ispratile na onaj svet, a one zive, neko dolazi da se besplatno nalize rakije i onda place nad svojom sudbinom, a neko dolazi i reda radi, jer sta ce svet reci ako se ne dodje na sahranu.
Onda se jede i pije, pada u trans, a neretko se i zapeva.
Zato ja kazem da ne zelim nikoga da vidim na svojoj sahrani, sem 2 osobe, jer cu mame mi ustati iz onog socijalnog sanduka i krenuti sve redom da shamaram, pa cu posle mirne duse da legnem i cekam da izadjem pred Svetog Petra.
![]()
Originally posted by 2kuneA sto onda cekas?
bože, bože, kakav je ovaj moderni forumski živalj... niti religije, niti filozofije, niti ikakva teorija da olakša mučno čekanje...![]()
Originally posted by 2kuneAko si srecan, bice ti kurva... dakle, da... ona se jebe, za pare, iz nuzde prvenstveno... dakle i nije toliko pogrdno i pogubno.Originally posted by Dirrtyhm.... a koja je točno razlika između kurve i kurvetine?
Zato sto je zivot nekom kurva, a svakom kurvetina...![]()
Originally posted by DirrtyE nemoj tako... Što je sa onima koje istinski vole svoj posao? Zar nije savršena kombinacija da voliš svoj posao (da se jebeš, jelte) i da te za njega još i masno plate? Kako bi se zvao takav vid života?
Ako si srecan, bice ti kurva... dakle, da... ona se jebe, za pare, iz nuzde prvenstveno... dakle i nije toliko pogrdno i pogubno.
A kurvetina, kao sto Strix takodje rece, je jebena kurvetina iz cistog zadovoljstva!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!