Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Skjavone izbacila Azarenku!
Ovome nema kraja :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Berserker
Marvine jesi li video šta se sve dogodilo ad je Jeca izgubila
Originally posted by F8LeSS
Vreme je da vidimo šta se desilo danas :: evo ja sam izdvojio

Jelena izgubila, hvala Bogu, u tri seta...

Melani :prst: -in je zbrisala Dementievu (57 64 63)

Dinara Safina je nekim čudom prošla dalje (def. Barrois 67 62 63)

Ceca je prošla dalje manje više standardno (def. Sevatova 64 62)

Wozniacki je zbrisala hrvaticu Petru Martić (61 60)

Dulko je solidno pobedila Alonu Bondarenko (64 60)

Ži Ženg je pobedila Aliz Korne (16 63 63)

K. Bondarenko je prošla dalje (def. Perry 61 61)

Rodionova je iznenadila Sabinu Lisicki (63 36 75)

ŠAHAR PER se vraća u priču pobedivši Suarez Navaro (62 60)

Sara Erani pobedila Pati Šnider (75 62)

i pored toga prošle su
Petrrova (def. Julie Coin 64 76)
Sorana Kirstea (def. Dubois 64 57 64)
Yanina Wickmayer (def. Shuai Peng 26 61 64)
Kvitova (def. Garbin 61 63)
Znači ovo će ispasti veći

:pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence:
:pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence:
:pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence:

:pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence:

:pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence: :pilence:
nego RG :giggle:
By Ulix
Bojim se da je opravdano koristiti :pilence: kada je stanje stvari ovakvo. :potapsava:
Korisnikov avatar
By Marvin
Da mi je znati kada se poslednji put u ženskom tenisu desilo da prve 4 nositeljke dođu do polufinala... Ili bar sve 4 do četvrtfinala.
By Ulix
Verovatno onda kad nositeljke nisu bile labilne tinejdžerke ili klimakterične teniserke.:pegla:
Korisnikov avatar
By Sunce
Hmm, pa Azarenka i Jelena su zajedno trenirale u Stutgartu. Cak je Viktorija i bila da gleda JJ u mecu sa Venus.

Dakle, Viktorija i Jelena, to su srca dva. :setnja:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
A ovo što reče broX, meni nije jasno pošto su i Peking i Moskva promenili broj bodova (Peking sad nosi više a Moskva manje) a Študgart je već odigran... Ni najblažu ideju nemam kako će to sada da bude.
Vrlo jednostavno. :tos:

Poeni sa turnira traju godinu dana. Po isteku 52. nedelje, brisu se poeni.

Jeleni ce se brisati poeni (oni divni veliki poeni osvojeni prosle godine :love: ) redom: Peking08 - Stutgart08 - Moskva08, jedan po jedan, u intervalu od 3 nedelje, pocevsi od 20-i-nekog septembra 2009, tj. po zavrsetku 52. sedmice od zavrsetka proslogodisnjeg turnira u Pekingu.

I dodavace se poeni koje u medjuvremenu osvoji, a koji su deo rasporeda za 2009. godinu.

Ako bude igrala iste turnire desice se:
- Peking08 - Stutgart08 - Moskva08 + Peking09 + Moskva09

Stutgart09 NEMA :D Tj, vec je bio u sezoni sljake.

Poenta je (u najkracim crtama*) da jedne sezone imas jedan raspored turnira sa svojom raspodelom poena.

Sledece sezone imas potpuno drugaciji raspored turnira (mozda je redosled isti, ali su svi pomereni +/- 1 nedelju u kalendaru), sa novom raspodelom poena.

U novoj sezoni, svake nedelje obrises poene iz prethodne sezone (sa turnira koji je bio pre 52 nedelje) i dodas poene sa tekuceg turnira. I tako iz sedmice u sedmicu...

:drama: od iscrpljenosti

Bas bih voleo da odbrani Peking. Taj turnir sada vise poena nosi, a i ta Anta bi morala da se isplati.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by F8LeSS
Znači ovo će ispasti veći

:pilence:
Znaci da ce Serena bez ikakvih problema osvojiti jos jedan GS.

Ali ce i posle USa biti #2. :balon:
By Ulix
Originally posted by Lunja
:giggle:

A Marvin će pasti u depresiju. :povez:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mislim da mi do kraja sezone nece biti toliiiiko stalo da pratim razvoj dogadjaja na terenu pod Jecinim koracima... :durenje:

Bolje za mene i moje zivce... :trep:

Jedino cu mozda Peking da "boldujem" na spisku predstojecih turnira, i naravno - Sampionat u novembru... E, to bih jarko zeleo da osvoji! :eya: :eya: :eya:

Nadam se da ne moze biti iznenadjenja u racunici, kad su u pitanju poeni i pozicija u prvih 8! :molise:
Korisnikov avatar
By Marvin
Razumem ja Lunjo ovo što si napisao, ali sa ovokvom papazjanijom je odbrana poena potpuno obesmišljena.

Zašto su im na kraju godine poeni pomnoženi sa 2, kada to nikakve veze sa ovom sezonom nema (sem za grand slamove)? To mi nije jasno.

Eto, Moskva je bila tier I pa je sada Premijer, a Peking je iz tier II prebačen u Premier Mandatory.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Ulix

:lol:

Hoću stvarno :sigh:

Ja ću se dana kada ona napusti tenis napiti!
Stvarno se loše osećam kada shvatim sa kolikom silinom navijam protiv nekoga.
To nije dobro (ako ništa drugo, loše je za bore :mirnatetko: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by sing&dunum
Mislim da mi do kraja sezone nece biti toliiiiko stalo da pratim razvoj dogadjaja na terenu pod Jecinim koracima... :durenje:

Bolje za mene i moje zivce... :trep:

Jedino cu mozda Peking da "boldujem" na spisku predstojecih turnira, i naravno - Sampionat u novembru... E, to bih jarko zeleo da osvoji! :eya: :eya: :eya:

Nadam se da ne moze biti iznenadjenja u racunici, kad su u pitanju poeni i pozicija u prvih 8! :molise:
Nadam se da ce doci do sampionata. Zvonareva je 8., koliko mi se cini.
Korisnikov avatar
By Sunce

:lol:

Hoću stvarno :sigh:

Ja ću se dana kada ona napusti tenis napiti!
Stvarno se loše osećam kada shvatim sa kolikom silinom navijam protiv nekoga.
To nije dobro (ako ništa drugo, loše je za bore :mirnatetko: )
Ja nikad ne znam za koga navijam. Kada pocne mec, onda kroz igru osetim. I najcesce navijam za onu koja se vise muci.

Jedino ne volim Stosur. Muski Hitler.
By Ulix
Evo Marej je na korak od toga da izgubi drugi set. :cheer:

(Koliko ti ne voliš Serenu, Marvine, e skoro toliko ja ne volim Smareja.)
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali, skoro :lol:
Ja kod muških skoro toliko ne volim Congu :hand:
By Ulix
Ali, skoro :lol:
Ja kod muških skoro toliko ne volim Congu :hand:
Pa skoro jer imam osećaj da su tvoja osećanja prema Sereni... recimo... odveć intenzivna. :giggle:

A ni Congu baš ne mirišem, kad smo već kod toga. :wink:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Evo Marej je na korak od toga da izgubi drugi set. :cheer:

(Koliko ti ne voliš Serenu, Marvine, e skoro toliko ja ne volim Smareja.)

Ja sam spona izmedju vas dvojice, podjednako ne volim ni jedno ni drugo... :smeh:

(osim sto Mareja...hm...cenim njegov napredak na sljaci koji je napravio za nepuna 2 meseca...kefalo je...dok Serenu ni ne cenim, uprkos svim njenim uspesima... :lol: )
Korisnikov avatar
By Lunja
Razumem ja Lunjo ovo što si napisao, ali sa ovokvom papazjanijom je odbrana poena potpuno obesmišljena.
:yes:
Zašto su im na kraju godine poeni pomnoženi sa 2, kada to nikakve veze sa ovom sezonom nema (sem za grand slamove)? To mi nije jasno.

Eto, Moskva je bila tier I pa je sada Premijer, a Peking je iz tier II prebačen u Premier Mandatory.
:yes:

U principu, ova sezona je donela najdrasticnije promene u poslednjih... dosta godina. Ceo program su godinama osmisljavali, dosta su promena doneli, planiraju velika ulaganja... Logicno je da je prelaz na "novi raspored" tezak i prava papazjanija.

Mislim da ce sledeca sezona biti dosta jednostavnija u smislu odbrane poena i turnira, jer ce mahom biti preslikana iz 2009e.
By Ulix
Marej je izgubio drugi set. :cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mnogo volim Congu. I mnogo je :sweet: .
Obozavam intenzitet koji imaju Serena i Tsonga.
Slika :teg2:
Korisnikov avatar
By Marvin
A dobro u svemu tome je što će Jeleni za Peking proše godine da skinu 550 poena, a ona će ga naravno osvojiti (evo, jedan dan mi trebao da se vratim u debilni optimizam oko nje :zid: ) i dobiti 1000 poena :shmi:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jos nam samo treba da Jelena pocne kineski jezik da uci. :smirk:
Korisnikov avatar
By Lunja
Kad porazmislim malo bolje, renking i poeni ni ne donose nista specijalno, sem "statusa" (ne statusele!) i sto udaljenije pozicije od Wiљamovki na GSovima i u Majamiju.

Eventualno, #1 pozicija donosi gratis konstantnu frustraciju Sereni Williams. :cheer:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:drama:

:odbij: Dovoljni su joj casovi glume i modne kreacije da joj ometaju fokus sa tenisa! Nemoj jos i kineski da joj sugerises!

:doh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislim da Jelena vise nece juriti No. 1 poziciju. Kad se juri ta pozicija, lepo je da se zavrsi sezona kao No.1, sto je ona ucinila.

Neka juri titule (makar one bile i male poput Marbele) i GS. Na kraju karijere se kaze - osvojila toliko i toliko titula.

Medjutim, ona je dve godine igrala kao luda. Cak je oborila rekord broja odigranih meceva do Vimbldona 2007 opste uzevsi open eru. Posle dve godine, red je bio da napravi pauzu. Sarapova je to uradila tako sto uopste nije igrala, a Jelena je igrala odrzivo.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sunce
Jos nam samo treba da Jelena pocne kineski kezik da uci. :smirk:
Pa što da ne? :D
U Pekingu je uvek dobro prolazila.
I finale (to je jedan od onih mečeva koji joj nikada neću oprostiti.. vodila 1-0, 5-2 u finalu i izgubila :doh: ) i titula prošle... sada i Anta :kolo:
Korisnikov avatar
By Lunja
I finale (to je jedan od onih mečeva koji joj nikada neću oprostiti.. vodila 1-0, 5-2 u finalu i izgubila :doh: )
MORA da se doda podatak da je na tih 5-2 imala i mec loptu! :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja bas volim Kinescice, pa sad vi vidite. Mislim, ima ta Kina neko cudo u sebi.

Da li je neko primetio: ona King malo lici na JJ. :)

Slika

Slika
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 77
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!