Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Bold Tar
Trenutno imam 22 godine i studiram.Imam navalentne roditelje koji mi se dosta mesaju u zivot i brinem se za period koji predstoji

Sve u svoje vreme,ali ipak,kada prodju studije prioritet roditelja ce biti pomeren sa studija na brak i porodicu

Moji roditelji nikako nemogu da prihvate moju seksualnu orijentaciju,i diskusija o tome ih ne interesuje.Jedina stvar koja mi preostaje je da se branim

To me moze dovesti do selidbe od roditelja ili neceg slicnog

Zelim da cujem iskustva onih koji su prebrodili ovakve faze u zivotu,i do cega je sve doslo.Znam da se ljudi,roditelji i sredina razlikuju,ali bi mi to dosta znacilo
Korisnikov avatar
By Srklet
samo malo, nisam bas skuzio... tvoji roditelji znaju da si gay ali i dalje zele da se vjencas sa zenom? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Bold Tar
Originally posted by Popeye
samo malo, nisam bas skuzio... tvoji roditelji znaju da si gay ali i dalje zele da se vjencas sa zenom? :nesiguran:
Zar to potajno ne zele SVI roditelji iako to znaju.

Postoji odredjen nepromenjiv model u nacinu na koji vecina ljudi gleda na svet

Primer:Ako predjes 35 godina kao zena bez porodice postajes usedelica koja je drustveno neprihvacena.Cak i ako brak nije ono sto u zivotu zaista zelis,dok drugi ne primecuju ono po cemu se od drugih razlikujes,cak i ako si,recimo strejt

Roditeljima je mnogo teze stvoriti sliku ukoliko nisi te srece da budes kao ostali,drugim recima ako pripadas "extremnoj" manjini.Mnogi to nikada ni ne prihvate,vec se prave da ne vide "slona" koji stoji u sobi a POSEBNO konzervativni srpski roditelji.

Pored ostalog,mnoge odrasle osobe stvore tesko promenljivu sliku o svetu u jako ranom periodu,i to onakvu sliku koja se uklapa u njihove norme,i ono sto oni vide kao ispravno.

Ponovo,sve zavisi od karakteristika roditelja
Korisnikov avatar
By lorna
Ako se budeš mnogo obazirao na roditelje, gubićeš energiju koja ti je dragocena za put kojim ideš ili planiraš da ideš, ili još gore to će te sprečavati u potrazi za tim putem.

Znam, ponekad je teško naći meru, teško je prećutati svoj život.

Ali sebi si najbitniji, ako je tebi dobro i njima će, to je prosto tako.

Naravno, to ne bi trebalo da te natera da ih zamrziš ili nepoštuješ.

Ja sam nekako uvek znala, još kao dete, koje stvari mogu da im kažem, koje nikako ne smem, a koje moram.

I evo sve je ok,

shvatila da ne mogu da ih menjam.
Korisnikov avatar
By Srklet
nisi odgovorio na moje pitanje. pa cu postaviti jedno mnogo jednostavnije... :D

jesi li rekao roditeljima da si gay?
Korisnikov avatar
By Paki
nisi odgovorio na moje pitanje. pa cu postaviti jedno mnogo jednostavnije... :D

jesi li rekao roditeljima da si gay?
Jeste, rekao im je.
Napisao je već.
Korisnikov avatar
By Srklet
dakle, oni znaju da je on gay ali i dalje zele da se ozeni sa zenom? :drama:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
dakle, oni znaju da je on gay ali i dalje zele da se ozeni sa zenom? :drama:
Ma to on samo misli da je gay. Tera modu. :soping::
Besides, sta ce reci komsije.
Korisnikov avatar
By Srklet
jebote, u srbiji je stanje fakat mnogo gore nego sto sam znao. :shok2:

well, ako je tako, roditelje trebas odjebati cim za to budes u prilici.
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Bold Tar

pa i treba da se seliš što pre...

a isto važi i za mene!
Korisnikov avatar
By Blady
Ako je vec tako.... i ne mozes da izvagas.. ipak je to porodica, a sa druge strane si ti.... sta to je bitnije..?
Pokusaj da iskombinujes, ako bi zeleo porodicu, sklopi neki sporazumni brak sa nekom lezikom, i svako na svoju stranu... i oni ce biti zadovoljni, a i ti.... ne vidim problem u svemu tome... a da, btw kada vec teze ka tome da ti osnujes porosicu, svakako necete zovetu u istoj kuci.. zar ne? :shake:
Korisnikov avatar
By Paki
jebote, u srbiji je stanje fakat mnogo gore nego sto sam znao.
Biće da se radi o ispovesti jednog dečka na osnovu koje (samo nje) se ne može utvrđivati (gore ili bolje) stanje u bilo kojem društvu :)
By J...

Moji roditelji nikako nemogu da prihvate moju seksualnu orijentaciju,i diskusija o tome ih ne interesuje.Jedina stvar koja mi preostaje je da se branim

Brani se svim raspolozivim sredstvima i nemoj praviti trule kompromise zbog kojih ces sutra biti nesrecan. Pokusaj da razgovaras s njima i da ih ubedis da je tvoja sreca da zivis zivotom kakav sam izaberes a ne da oni svoje ambicije sprovode preko tebe. To sto oni rade je sebicno. Svakako da im nije lako da se oslobode onoga "sta ce svet reci" ali ako te zaista vole moraju u sebi naci snage da budu velikodusni i da to prevazidju. Dok to ne budu uspeli, na zalost ne mozete imati zdrav i iskren odnos a ti ces morati da naucis da se od njih distanciras i pokusas biti samostalan sto je vise moguce u svakom smislu.
Korisnikov avatar
By Paki
Trenutno imam 22 godine i studiram.Imam navalentne roditelje koji mi se dosta mesaju u zivot i brinem se za period koji predstoji

Sve u svoje vreme,ali ipak,kada prodju studije prioritet roditelja ce biti pomeren sa studija na brak i porodicu

Zelim da cujem iskustva onih koji su prebrodili ovakve faze u zivotu,i do cega je sve doslo.Znam da se ljudi,roditelji i sredina razlikuju,ali bi mi to dosta znacilo
Razmišljaj o što ranijem finansijskom osamostaljivanju, šta god to značilo za tebe (posle završetka faksa ili u nekom drugom trenutku) - pokušaj da iznađeš modus koji ti najviše odgovara ...
Finansijska i generalna nezavisnost od roditelja je nešto što te oslobađa i postavlja na svoje noge u svakom smislu - sigurnost, samopouzdanje, odlučnost itd.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Draga Bold Tar, sad ti se cini da ti je lose, a veruj mi, bice jos i mnogo gore, ako tako nastavis da budes konfuzna.
Zato se priberi u pamet dok je vreme.
Daca.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Black Lady
a da, btw kada vec teze ka tome da ti osnujes porosicu, svakako necete zovetu u istoj kuci.. zar ne? :shake:
Samo se ti nadaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!