Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Sony Online Entertainment, kreatori igara koje su definisale MMORPG kakav danas poznajemo kao što su EverQuest (I i II), Vanguard: Saga of Heroes i Star Wars Galaxies, predstavila je krajem aprila nešto neočekivano. Besplatan browser-based MMORPG ... Zapravo, utoliko je browser-based jer je za pokretanje igre neophodno izabrati server na kome ćete igrati, a to se radi preko browser-a.

Postoji mogućnost i plaćanja, a onda se dobija svega par zanimanja, ali ona najzanimljivija (Warrior, Blacksmith, Medic, Wizard i Archer).

Igra se lako skida i ako igrate uvek na jednom serveru nikakav ponovni download nije neophodan (osim kada prelazite iz jednog prostranstva u drugo)...

Slika

Slika

Svaki karakter ima unikatno ime, pa ako naletite na ovog sa slika (tj. mene) slobodno se javite.

http://www.freerealms.com/index.vm

P.S. Cheatovi za besplatne stvari:

FACEBOOKFANS01 -- Veggie Surprise
FACEBOOKFANS02 -- Froggy Fries
FACEBOOKFANS03 -- Goat Cheese
FACEBOOKFANS04 -- Shadowblade
FACEBOOKFANS05 -- Dynamite
FACEBOOKFANS06 -- Checker Charged Helmet
KN78CH2 -- Striped Shoes
JFRE87J -- Doggy Bowling T-Shirt
CMNJGGE -- Spider Snack
N4PF9R3 -- Crystal Hammer
6TNBTGH -- Charcoal Bermuda Shorts
ROBGOBLINBOOTY -- Robgoblin T-Shirt
STRAWBERRIES - Strawberry Helmet

Svaki cheat može da iskoristi samo jednom od strane jednog korisnika ... a dobijena imovina može da se prodaje ili menja :) takođe, svakoga dana dobijate po jednu besplatnu stvar!!!!

Evo detaljnijeg pojašnjenja:

Slika
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ovo je too much za mene, ja se navucem i na flash igrice na fejsu... ne bih se skidao sa kompa da se prihvatim ovoga :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By KiWi
Veruj mi da nije ... za razliku od ostalih igrica, ovu možeš da prekineš kada god poželiš i nastaviš kada god poželiš (sa bilo kog kompa koji ima internet) ...

:D

Evo ja sam sad opičio pola sata pre odlaska na posao, čisto da se malo razbudim :D Dobio sam neki cool šlem :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Upravo sam dobio neki buzdovan :) igra li još ko?

i neko kuče sam sad uzeo "na probu" :D

Slika
Korisnikov avatar
By Mikili73
Nisam još probao ovu vrstu igrarije, ali hoću, samo da malo skinem neke poslove sa vrata ovih dana. Deluje zanimljivo. Moj dragi se uživeo ovih dana u neki đavo na Facebook-u, neke farme i poljoprivreda neka :kopa:
Korisnikov avatar
By KiWi
ušao u vilenjački svet ....

Slika

Slika

:D mislim da sam navučen :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!