Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
imao sam.

na koje sekte mislish?

gluposti kao shto su crna ruzha je luciferijanska sekta i nema veze sa onom domacjom, fiktivnom.
By Lovex-Angel
pa da npr crna ruza ,crna ruka ,bratstvo krvi ,satanini sinovi i sl
Korisnikov avatar
By Sutekh
koliko ja znam crna ruka je neshto drugo :D

postoji nekoliko pravaca u satanizmu.

prvi je totalno ateistichki osnovan od LaVeya '66e godine. oni su u fazonu socijalnog darvinizma, nichea i slichno. i oblachenja u crno :)

onda, hronoloshki gledano, imash temple of set koji je nastao kad se Michael Aquino odvojio od LaVeya 70 i neke godine.

80ih je krenuo talas teistichkih satanistichkih/luciferijanskih organizacija, tipa lilum arcanum, o.n.a, crna ruzha (koja kao shto rekoh nema veze sa onom propagandom kod nas).

po meni, dva autoriteta u teistichkom satanizmu/luciferijanstvu su Diane Vera i Michael Ford

a pretpostavljam da tebe zanimaju one hard-core kvazi satanistichke sekte..

to bi bila o.n.a ili, Order of Nine Angles, mada je kruzhila pricha da je ceo taj red smishljen od jednog lika i da je on jedini chlan :D
Korisnikov avatar
By Sutekh
^ zaboravih da dodam..

one hard core sekte su uglavnom fikcija.
By Lovex-Angel
dolazak grupe ajron mejden pa evo sad i madonna je ustvari deo programa koji sprovode lideri sekti u srbiji da bi sirili propagandu hriscanskih osecanja
By J...
Mislim da niko ne moze zavladati tobom i isprati ti mozak ako mu to ne dozvolis.

Originally posted by Lovex-Angel
dolazak grupe ajron mejden pa evo sad i madonna je ustvari deo programa koji sprovode lideri sekti u srbiji da bi sirili propagandu hriscanskih osecanja
Mozes li ovo malo detaljnije da objasnis? :novine:
By J...
sta konkretno?
Odakle ti ta informacija?
Korisnikov avatar
By Sutekh
te informacije su relevantne koliko i protokoli sionskih mudraca :snesko:
By Lovex-Angel
ma salim se to nije moje misljenje nego onog ko je to napisao
By J...
ma salim se to nije moje misljenje nego onog ko je to napisao
Ko je to napisao? :serlok:
By Lovex-Angel
otkud znam nasao na netu pa reko da vidim sta vi mislite
By J...
otkud znam nasao na netu pa reko da vidim sta vi mislite
A tako. :lol:

Pa sto ne kazes. :zacepi:

Mislim da je to glupost. :ozbiljan:
By J...
i ja
To ti je pametno. :cool:
Korisnikov avatar
By decko
Uvek su mi bile zanimljive price o sektama kad sam bio klinac..koliko god da su mi neke bile strasne isto toliko sam voleo da ih slusam i sve me kao zanimalo.
Danas mi je takodje zanimljivo, samo dosta manje, kad od nekog cujem price o istima, al' ne u smislu da me privlace sekte i da bih postao clan neke vec sama ta pojava i jednostavno taj neki pristup istima od strane ljudi koje pricaju te price, sa sve njihovim predrasudama i generalizacijama, tako i sami ljudi o kojima pricaju.
Skoro sam citao kao neku literaturu o tome kako prepoznati sekte itd. i ismejao se za medalju. Prilicno paranoicno, detinjasto i pre svega jako glupo napisana knjiga...da je bila skuplja rekao bih da mi je zao para al' posto bese jeftino ne kajem se jer se bar nasmejah glupostima u kojima kao sto gore neko napisa, sekta je sve sto dolazi sa zapada i sve sto je 'moderno' i 'mladi vole'.

:roll:
Korisnikov avatar
By Lunja
satanini sinovi
Vidim da i u sektama vlada patrijarhat.

Sto nisu Satanine cerke? :tetka:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Lunja
satanini sinovi
Vidim da i u sektama vlada patrijarhat.

Sto nisu Satanine cerke? :tetka:
Pa nisu se setili.

Eto ti osnuj.

Ja bih ali mislim da i nemam potrebne atribute.

Medjutim, ako ti treba pomocu u organizaciji, rado su pitati komsinicu da ti pomogne.
Korisnikov avatar
By Dina
Slicno kao Decko. Volela sam uvek da slusam te price o sektama ili da citam, makar sam bila svesna da tu verovatno nema mnogo istine. Secam se novine tamo u devedesetim pisale kao celo selo u satanistickoj sekti, pa baba uvukla dete, pa ga majka izvlaci pa sve u tom stilu :lol: A otkako sam se modernizovala pa dosla na net, citala sam ponesto, a i na forumima i tako... ti ljudi na forumima koji su izjavljivali da su satanisti su mi se cinili malo neki sujetni likovi ili klinci koji su nasli nacina da se istaknu... simpaticnije su mi vestice...

:dina:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja sam tu vazda na klackalici....u smislu....

....koliko je humano otvoreno se smejati u lice u ljudima u vezi njihovog verovanja....

s jedne strane, moj sopstveni moral mi to zabranjuje...

...............s druge strane...nedoljivo mi je smesno
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja sam imao sa dve, vrlo jezivih imena- AVON i ORIFLAME. Oni su gori od svih satanista i Jehovinih svedoka zajedno na gomili. Ako jednom nešto kupiš, dolaziće ti na vrata svaki dan :smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by mitrandir
Ja sam imao sa dve, vrlo jezivih imena- AVON i ORIFLAME. Oni su gori od svih satanista i Jehovinih svedoka zajedno na gomili. Ako jednom nešto kupiš, dolaziće ti na vrata svaki dan :smeh:
:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!